Lediga jobb som Kock, storhushåll i Knivsta

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Lunch kock

Söker lunch kock för svenskt husmanskost att arbeta måndag till fredag . Vi har för nuvarande rund 100 lunch gäster Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker lunch kock för svenskt husmanskost att arbeta måndag till fredag . Vi har för nuvarande rund 100 lunch gäster
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Vardaga, Vilhelms gård

Ansök    Okt 28    Vardaga AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi på Vilhelms gårds äldreboende i Knivsta en kock Sök tjänsten på 80% senast 2022-11-20. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisatio... Visa mer
Nu söker vi på Vilhelms gårds äldreboende i Knivsta en kock

Sök tjänsten på 80% senast 2022-11-20. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension

Om rollen
Som Kock på Vilhelms gård så kommer du få en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Du kommer att arbeta vardagar, måndag till fredag.

Inom Vardaga läggs mycket fokus på att måltiden ska vara en av dagens höjdpunkter. På Vilhelms gård kommer du att arbeta i eget kök. Du ansvarar för planering och inköp av alla måltider utifrån Vardagas koncept "Mat som hemma". Du samarbetar med våra måltidsombud och håller i kostråd. Du samarbetar med dietist i företaget och ansvarar för att hålla budget och leverera mat till våra tre våningar.

Du som söker ska vara utbildat kock, gärna med några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Har erfarenhet av svensk husmanskost och med kunskaper i livsmedelshygien. Vi ser att du är van att arbeta självständigt, att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs.

Vi söker dig som älskar att laga mat och är bra på specialkost. Att vilja göra det lilla extra som skapar matlust och glädje vid måltiden för våra boende. Som person är du positiv, självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad.

Om Vardaga Vilhelms gård
I centrala Knivsta hittar du Vilhelms gård med 50 lägenheter på tre våningsplan. Här arbetar engagerad och kunniga medarbetare med äldre som målgrupp. Varje våningsplan har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider.
Det är nära till tåg och bussförbindelser och det finns bilparkering i anslutning till boendet.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Din erfarenhet och kunskap
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap inom kost och näringslära.
- tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
- är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv.
- har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor.

Du är utbildad Kock och vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning: 80% dagtid, måndag till fredag. Tillsvidare med provanställning i 6 månader.

Tillträdesdatum: Snarast eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-11-20

Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Nicklas Ahlgren, 076-3082964 Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att arbeta inom Vardaga, så läs gärna mer om oss på vardaga.se Facklig kontakt: Kommunal, Vilhelms gårds skyddsombud Maria J, 076-3078775

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 14    MFL i KNIVSTA AB    Kock, storhushåll
Just nu har vi fått fler uppdrag och söker efter nya medarbetare till vår verksamhet. Vi är en ett glatt gäng som har roligt på jobbet samtidigt som vi alltid gör vårt yttersta för att kunden ska bli nöjd. Vi jobbar självständigt och har alltid ett glatt humör när vi möter kollegor och kunder. Vi jobbar nära barn i åldrarna 1-15 så att du har tålamod och förståelse för barnens värld är viktigt. Arbetet sker i lokaler som används av skola, restaurang och ... Visa mer
Just nu har vi fått fler uppdrag och söker efter nya medarbetare till vår verksamhet.
Vi är en ett glatt gäng som har roligt på jobbet samtidigt som vi alltid gör vårt yttersta för att kunden ska bli nöjd. Vi jobbar självständigt och har alltid ett glatt humör när vi möter kollegor och kunder. Vi jobbar nära barn i åldrarna 1-15 så att du har tålamod och förståelse för barnens värld är viktigt.


Arbetet sker i lokaler som används av skola, restaurang och företagscenter i Knivsta, 15 minuters promenad från Knivsta station.
Dagligt arbeta med att förbereda och tillaga lunch & mellanmål till skolans elever och personal tillsammans med dina kollegor i restaurangen. Som kock ansvarar du tillsammans med din Souz chef för arbetet med planering av meny, beställningar och specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror. Maten som serveras i restaurangen ska vara, god, tilltalande och nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla måltiderna. Skolmaten är en viktig del av dagen och en förutsättning för att barnen ska orka hela skoldagen. För att skapa matglädje och trevlig matupplevelse är det fokus på hela måltiden. Du har ett eget ansvar att ha kunskaper om de riktlinjer som styr arbetet med livsmedel i skolan och att tillaga special- och allergikost. Du är organiserad, stresstålig och arbetar strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och tycker om att samarbeta med kollegor.

- Tillagning och servering av samtliga måltider,middagar,bokningar,arrangemang. Städning enligt städrutiner och diskning.
- Tillagning, planering av specialkoster.
- Bakning av matbröd och matlagning
- Inköp av matvaror samt planering.
- Dagligt arbete med egenkontroll/HACCP
- Beställningar
För oss är det viktigt att du är flexibel och serviceminded samt att du är ansvarsfull och tycka detaljer är viktiga och lösnings orienterad och har lätt för att samarbeta.
B-körkort Visa mindre

Kock till äldreboendet i Knivsta – sommarvikariat/timvikarie

Ansök    Mar 29    Knivsta kommun    Kock, storhushåll
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Välkommen ... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Välkommen till Estrids gård, ett äldreboende i Knivsta tätort som kännetecknas av hemlagad husmanskost, trivsel och gemenskap. I våra 54 lägenheter kan bor totalt 60 personer i behov av omsorg dygnet runt som inte kan ges hemma.

På Estrids gård är måltiderna en viktig del som vi samlas och trivs runt. Köket arbetar för våra äldre med uppdraget att göra lunch- och middagsupplevelsen till en av de bästa stunderna på dagen! Som kock ingår du i ett team tillsammans med två andra kollegor. Köket beställer, hanterar samt förbereder livsmedel för tillagning och servering av lunch och middag till de 60 boende, alla dagar om året. Högtider som midsommar, Lucia och jul firas traditionsenligt med mat och. Under sommarhalvåret finns möjlighet att förflytta måltider och fika utomhus till Estrids gårds trädgård.

Vi söker dig som har ett intresse för genuin matlagning och som vill skapa livskvalité via måltider och bemötande. Du har kunskap om livsmedelshygien, näringsrik mat och är van att driva ditt arbete i köket själv och samarbete med kollegor. Vi tror att du är utbildad kock, alternativt utbildar dig inom restaurang eller kanske har skaffat dig motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete som kock i storkök eller har kunnande inom specialkost.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Estrids gård ingår alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök.
• Utforma matsedel utifrån de boendes behov och önskemål
• Planera, beställa- och ta emot leveranser
• Förbereda och hantera livsmedel på ett säkert sätt i alla delar av kedjan
• Tillaga lunch och middag åt cirka 60 boende alla dagar om året.
• Diska, städa och hålla rent i kök enligt rutiner
.
Som person trivs du med att ge god service. Du prestigelös, pålitlig och ansvarstagande. Van att arbeta självständigt och samarbeta med kollegor. serviceinriktad, i ditt bemötande.


KVALIFIKATIONER
• Utbildning som kock eller likvärdiga kunskaper
• Erfarenhet av arbete som kock
• Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) för att kommunicera med kollegor, boende och anhöriga
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i ditt CV det viktigaste.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock/köksbiträde till äldreboendet i Knivsta – sommarvikariat/timvikarie

Ansök    Maj 20    Knivsta kommun    Kock, storhushåll
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! ARBETSUP... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock/köksbiträde på Estrids gård ingår alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök.
• Utforma matsedel utifrån de boendes behov och önskemål
• Förbereda och hantera livsmedel på ett säkert sätt i alla delar av kedjan
• Tillaga lunch och middag åt cirka 60 boende alla dagar om året.
• Diska, städa och hålla rent i kök enligt rutiner
.
Som person trivs du med att ge god service. Du prestigelös, pålitlig och ansvarstagande. Van att arbeta självständigt och samarbeta med kollegor. serviceinriktad, i ditt bemötande.


KVALIFIKATIONER
• Utbildning som kock eller likvärdiga kunskaper (meriterande)
• Erfarenhet av arbete som kock / köksbiträde
• Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) för att kommunicera med kollegor, boende och anhöriga
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i ditt CV det viktigaste.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock, husmanskost, säsong

Ansök    Mar 13    Bistro Hickory AB    Kock, storhushåll
Vi söker en medarbetare för sommarsäsongen 2022 till våran restaurang på Vassunda golfklubb. Du som söker ska vara serviceminded och kunna arbeta självständigt, ha goda kunskaper i husmanskost samt hygienhantering Arbetet omfattar, matlagning både kalla och varma rätter såsom dagens lunch, mestadels inriktning husmanskost. sallader, hamburgare och liknande rätter. egen bil behövs, då arbetsplatsen ligger en bit ifrån kommunaltrafik. Visa mer
Vi söker en medarbetare för sommarsäsongen 2022 till våran restaurang på Vassunda golfklubb.
Du som söker ska vara serviceminded och kunna arbeta självständigt, ha goda kunskaper i husmanskost samt hygienhantering
Arbetet omfattar, matlagning både kalla och varma rätter såsom dagens lunch, mestadels inriktning husmanskost. sallader, hamburgare och liknande rätter.
egen bil behövs, då arbetsplatsen ligger en bit ifrån kommunaltrafik. Visa mindre

Norlandia söker kockar till Lilla & Stora Alsike

Ansök    Aug 7    Stora Alsike    Kock, storhushåll
Norlandia söker kockar till Stora AlsikeDen 1:a januari 2020 öppnar Norlandia Lilla & Stora Alsike – förskola och äldreboende i samma fastighet. Här kommer möten och samarbeten över generationer att ske på ett naturligt sätt där äldre och barn delar en del av vardagen tillsammans! Vi söker kockar som vill vara med på vår resa att utveckla ett unikt tillagningskök som ska servera god och näringsriktig mat till barnen och de äldre på Lilla & Stora Alsike. Vi... Visa mer
Norlandia söker kockar till Stora AlsikeDen 1:a januari 2020 öppnar Norlandia Lilla & Stora Alsike – förskola och äldreboende i samma fastighet. Här kommer möten och samarbeten över generationer att ske på ett naturligt sätt där äldre och barn delar en del av vardagen tillsammans! Vi söker kockar som vill vara med på vår resa att utveckla ett unikt tillagningskök som ska servera god och näringsriktig mat till barnen och de äldre på Lilla & Stora Alsike. Vi ser på våra kockar som en fantastisk resurs som tillför värde och trivsel i verksamheten och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på hela måltiden - det är inte endast maten på tallriken som är avgörande. Dina arbetsuppgifter Som kock på Lilla & Stora Alsike ansvarar du för all matlagning till förskolan och äldreboendet enligt vårt matkoncept Mat med Smak. Konceptet har som inriktning att presentera både välkända klassiker såväl som nya spännande smaker. Vi bakar vårt eget mat- & kaffebröd och som kock driver och utvecklar du våra Norlandia Familjetjänster. I tjänsten ingår även ansvar för vårt egenkontrollprogram, inköp av råvaror och budgetuppföljning. Du är med och planerar den pedagogiska verksamheten utifrån ditt ansvarsområde och är en del i teamet som utvecklar vårt måltidskoncept. Kvalifikationer •      Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet•      Meriterande med arbetslivserfarenhet av matlagning inom förskola och/eller äldreomsorg•     Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien•      God datavana •      Flytande i svenska, både i tal och skriftMeriterande med B-körkort Personliga egenskaper•      Du är en trygg och ansvarstagande person•      Du har goda sociala och kommunikativa egenskaper•      Du är engagerad och skapar förtroende med barn, äldre, vårdnadshavare och anhöriga•      Du är lösningsinriktad, positiv och driven•      Du tycker om att ta ansvar och har lätt att samarbeta med dina kollegorVi kräver utdrag från Polisens belastningsregister. Vi erbjuder Vi erbjuder individuell kompetensutveckling, handledning och olika ansvarsområden för att stärka och utveckla dig i din yrkesroll. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och unika personalrabatter på bland annat Norlandia Hotell och flygbiljetter hos Norwegian. Vi är anslutna till Almega Tjänsteföretag och har kollektivavtal med Lärarförbundet och Kommunal där vi följer Friskoleavtalet.        Om Norlandia Generationskoncept Norlandia Generationskoncept är en ny och unik välfärdstjänst utvecklad genom ett samarbete mellan Norlandia Care och Norlandia Förskolor. Konceptet innebär en verksamhet som inrymmer både äldreboende och förskola. Målsättningen är att skapa levande miljöer där äldre och barn träffas på ett naturligt sätt för att tillsammans uppleva meningsfullhet i vardagen.  Om Norlandia Care Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt. Vi driver i dagsläget ett 40-tal äldreboenden, hemtjänst i Roslagen och ett patienthotell på Södersjukhuset i Stockholm. Huvudkontoret ligger i Sollentuna.Läs mer: www.norlandia.se/alsikeSök tjänst: Skicka ditt CV & personliga brev till [email protected] Visa mindre