Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Knivsta

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Webbkommunikatör sökes till Adeccos kund Swedavia

Om uppdraget Adeccos kund Swedavia söker nu en extra resurs till en spännande och varierande tjänst som webbkommunikatör i team Externa digitala kanaler. Här blir du erbjuden en händelserik arbetsplats i ett engagerat team. Swedavia håller just nu på att byta leverantör för förbokning av parkering, ett stort projekt som pågår under en längre tid. Detta gör att vi under projektets gång behöver hjälp med ordinarie arbetsuppgifter så att en av våra webbkommu... Visa mer
Om uppdraget
Adeccos kund Swedavia söker nu en extra resurs till en spännande och varierande tjänst som webbkommunikatör i team Externa digitala kanaler. Här blir du erbjuden en händelserik arbetsplats i ett engagerat team.

Swedavia håller just nu på att byta leverantör för förbokning av parkering, ett stort projekt som pågår under en längre tid. Detta gör att vi under projektets gång behöver hjälp med ordinarie arbetsuppgifter så att en av våra webbkommunikatörer kan fokusera på projektet. Arbetsuppgifterna är varierande då vi jobbar med flera olika kanaler som till exempel webb, app och chatbot, både med informativt och kommersiellt innehåll. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att skapa innehåll till Swedavias webbar, appar och övriga digitala plattformar men även skriva texter och copy, anpassa bilder, publicera och säkra att Swedavias kanaler är löpande uppdaterade. Vi vänder oss dessutom till en rad olika målgrupper såsom resenärer, flygbolag och hyresgäster.

Du blir en del av ett engagerat team som har högt i tak, samarbetar, stöttar och hjälper varandra. Teamet har dagliga avstämningar vilket gör att man vet vad som händer, vad som ska göras och känner gemenskap även de dagar man arbetar hemifrån.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående. Det beräknas pågå fram till och med 2025-03-31. Arbetsställe: Arlanda flygplats. 

Om dig
- Relevant utbildning med inriktning kommunikatör/digitala kanaler eller likvärdig arbetserfarenhet samt erfarenhet av webbkommunikatörsjobb.
- Du är en van användare av CMS-verktyg, gärna Optimizely/EpiServer.
- Du har erfarenhet av att skriva både informativa och säljande texter för webb.
- Bekant med Google Analytics och kan utföra enklare analyser i verktyget.
- Rollen kräver att du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.
- Meriterande med erfarenhet av Marketing Automation/nyhetsbrev, grafisk form samt arbete i Adobe Creative Cloud.

Som person är du strukturerd och noggrann med ett pedagogiskt och kommunikativt förhållningssätt och har lätt att få kontakt med människor. Du är van att arbeta självständigt men kan samtidigt koordinera jobbet löpande. Arbetet innebär många kontaktytor och för att lyckas i rollen är du bra på att samarbeta, skapa nätverk samt arbeta gränsöverskridande i stora organisationer.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en Kommunikationskoordinator!

Har du förmåga att planera, koordinera och samordna? Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av att planera och producera innehåll i interna kommunikationskanaler samt driva interna kommunikationsaktiviteter och projekt? Då kan uppdraget som Kommunikationskoordinator hos Adeccos kund Swedavia vara något för dig! Om uppdraget Projektet Porten är ett ny- och ombyggnadsprojekt på Arlanda Terminal 5 som hade byggstart 2020. Den första etappen med den ... Visa mer
Har du förmåga att planera, koordinera och samordna? Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av att planera och producera innehåll i interna kommunikationskanaler samt driva interna kommunikationsaktiviteter och projekt? Då kan uppdraget som Kommunikationskoordinator hos Adeccos kund Swedavia vara något för dig!

Om uppdraget
Projektet Porten är ett ny- och ombyggnadsprojekt på Arlanda Terminal 5 som hade byggstart 2020. Den första etappen med den nya säkerhetskontrollen och del av marknadsplatsen levererades under 2023. Den andra etappen som omfattar den andra delen av marknadsplatsen pågår nu och ska levereras hösten 2024.

Kommunikationskoordinatorn som organiseras i projektets stab på uppdrag av stabschefen skall stödja projektledningen med att ta fram material och kommunicera ut det internt i gruppen på ett välformulerat sätt som skapar tillit till projektledningen. Detta för att säkerställa samarbetet och förebygga konflikter.

Kommunikationskoordinatorn ansvarar för att underhålla Gruppwebbplatsen och genomföra löpande kommunikationsinsatser så samtliga i projekten alltid har den senaste informationen om händelser eller riktlinjer, hen är även länken till extern kommunikation där hen kvalitetssäkrar så rätt information kommer ut. Projektledningen skall genomföra projektet för att nå dess mål och uppnå bästa möjliga resultat. Samarbetet skall också säkerställas med flygplatsverksamheten och entreprenör och intressenter i Swedavia.

Viktigt för framdriften av projektet är att bidra till arbetet att tydliggöra arbetsorganisation, olika aktörers ansvar och roller samt gränssnitten däremellan samt att säkerställa en väl fungerande kommunikation och information runt projektet. Kommunikationskoordinatorn som är medlem i projektets ledningsgrupp skall också ge projektledningen ledningsstöd och ledningsutveckling, stödja Projektledningens arbete med att stödja och följa upp projektmedlemmars prestationer samt ge feedback och lösa problem. Kommunikationskoordinatorn kommer även att samarbeta kring extern ledningskommunikation.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd via oss på Adecco, förväntat startdatum:2024-01-01 och förväntas pågå fram till och med 2025-03-31 med möjlighet till förlängning. Uppdraget uppgår till 50%, ungefär 80% av uppdraget bedöms kräva närvaro på plats.

Om dig
Du ska följande erfarenheter och kompetens:
• Ska ha dokumenterad erfarenhet att ha rollen som kommunikatör i mycket stora projekt inom byggbranschen.
• Skall ha stor kunskap och erfarenhet i teambyggande och ha djup insikt i vad som krävs för att leda mycket stora projekt inom byggbranschen.
• Ska ha kunskap om byggprocessen och ha dokumenterad kunskap om framgångsrikt ledarskap och organisationsbyggande.
• Vara pålitlig, ansvarstagande samt ha en stark drivkraft att stödja och utveckla personer och organisationer.
• Ska vara kommunikativ, lyhörd, effektiv, proaktiv och en problemlösare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 020-12 49 58.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikationskoordinator, kommunikation, koordinator, Sigtuna, Arlanda, Swedavia, Uppsala, Adecco Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en senior kommunikatör!

Är du en kreativ kommunikatör med bred kommunikationskompetens? Har du ett stort engagemang för att stötta andra i kommunikationsfrågor? Attraheras du av en arbetsplats som är i en spännande utvecklingsfas? Om svaret är ja ser vi fram emot att höra av dig! Om kunden Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighe... Visa mer
Är du en kreativ kommunikatör med bred kommunikationskompetens? Har du ett stort engagemang för att stötta andra i kommunikationsfrågor? Attraheras du av en arbetsplats som är i en spännande utvecklingsfas? Om svaret är ja ser vi fram emot att höra av dig!

Om kunden
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatsen.

Om uppdraget
Swedavias marknadsavdelning är vi just nu 3 stycken headcounts korta därav två är kommunikatörer. Swedavia söker just nu en senior kommunikationskonsult med erfarenhet av att jobba med marknadsföring och kommunikation. Vi söker en person som är van vid att skriva pressreleaser, göra kommunikationsplaner och arbeta med en smal B2B målgrupp. Det är önskvärd att kommunikatören har arbetat med Flygmarknad/Aviation segmenten tidigare. Uppdraget innefattar löpande kommunikationsstöd till flygbolagskunder såväl som att skriva releaser om nya flyglinjer, budskap och marknadsföring (köpt media) mot B2B och B2C målgruppen görs löpande. 

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med en anställning via oss på Adecco. Tillträde sker i januari och förväntas pågå till 2023-08-31.

Om dig
Vi söker dig som har följande bakgrund/kompetens: 
-Lång erfarenhet av båda kommunikation och marknadsföring.
-Jobbat brett mot flera målgrupper- främst B2B och B2C.
-Kan skriva obehindrat på svenska och engelska.
-Van att snabbt sätta sig in i redan framtagna kommunikationsstrategier och snabbt sätta budskap och ta ut aktiviteter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010-555 49 39.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Strategisk Kommunikatör, B2B, B2C, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Finansiell & strategisk kommunikatör sökes till Swedavia!

Om företaget Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet... Visa mer
Om företaget
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatsen.

Om uppdraget

Swedavia söker 1-2 kommunikatörer med fokus på press, finansiell och strategisk kommunikation för ett tidsbegränsat uppdrag som sträcker sig till september, med möjlighet till förlängning. Du ingår i en grupp av medarbetare som kompletterar varandra och skapar värde för Swedavia genom interna och externa kommunikationsinsatser. Du samarbetar nära övriga medarbetare på avdelningen såväl som andra representanter inom koncernen. Du rapporterar till Chef Corporate Communications.

• Du arbetar som kommunikatör och rådgivare med fokus på reaktiv och proaktiva press (kunna bemanna pressjour dag- såväl som kvällstid).
• Du är mkt van att arbeta med finansiell kommunikation, delårsrapporter (vd-ord) och kan ta helhetsansvar för frågor som har koppling till Swedavias finansiella kommunikation (utifrån MAR-regler)
• Du formulerar budskap och författar texter, artiklar, anförande etc. med strategisk höjd
• Du utvecklar och tillhandahåller kommunikativa underlag till VD, koncernledning, ledare, presschef, talespersoner mm

Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start omgående, som kommer sträcka sig fram till slutet på september med möjlighet till förlängning.

Om dig

• Du ska ha erfarenhet 5 års erfarenhet av liknande arbete, samt av att arbeta med finansiell kommunikation i bolag som följer MAR-regler
• Du ska vara en mycket god skribent (svenska primärt, men också engelska)
• Du ska med fördel ha arbetat med strategisk kommunikation, buskapsformulering och rådgivning till organisationers högsta ledning
• Det är en fördel om du har erfarenhet från att arbeta med flyg-, flygplats, och strategisk hållbarhetskommunikation.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 020-12 53 88.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikator, Finsasiell, Strategisk, Sigtuna, Arlanda, Swedavia, Adecco, Uppsala Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en kommunikationskoordintor!

Har du förmåga att planera, koordinera och samordna? Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av att planera och producera innehåll i interna kommunikationskanaler samt driva interna kommunikationsaktiviteter och projekt? Då kan uppdraget som Kommunikationskoordinator hos Adeccos kund Swedavia vara något för dig!  Om uppdraget Kommunikationskoordinatorn som organiseras i projektstaben skall stödja projektledningen med att ta fram material och kommu... Visa mer
Har du förmåga att planera, koordinera och samordna? Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av att planera och producera innehåll i interna kommunikationskanaler samt driva interna kommunikationsaktiviteter och projekt? Då kan uppdraget som Kommunikationskoordinator hos Adeccos kund Swedavia vara något för dig! 

Om uppdraget
Kommunikationskoordinatorn som organiseras i projektstaben skall stödja projektledningen med att ta fram material och kommunicera ut det internt i gruppen på ett välformulerat sätt som skapar tillit till projektledningen. Detta för att säkerställa samarbetet och förebygga konflikter.
Kommunikationskoordinatorn ansvarar för att underhålla Gruppwebbplatsen och genomföra löpande kommunikationsinsatser så samtliga i projekten alltid har den senaste informationen om händelser eller riktlinjer, hen är även länken till extern kommunikation där hen kvalitetssäkrar så rätt information kommer ut. Projektledningen skall genomföra projektet för att nå dess mål och uppnå bästa möjliga resultat.

Samarbetet skall också säkerställas med flygplatsverksamheten och entreprenör och intressenter i Swedavia.Viktigt för framdriften av projektet är att bidra till arbetet att tydliggöra arbetsorganisation, olika aktörers ansvar och roller samt gränssnitten däremellan samt att säkerställa en väl fungerande kommunikation och information runt projektet.

Kommunikationskoordinatorn skall också ge projektledningen ledningsstöd och ledningsutveckling. Stödja Projektledningens arbete med att stödja och följa upp projektmedlemmars prestationer samt ge feedback och lösa problem. Kommunikationskoordinatorn kommer även att samarbeta kring intern och extern ledningskommunikation och i detta ingår också att samordna visningar för intressenter.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd via oss på Adecco, förväntat startdatum:2023-01-02 uppdraget förväntas sträcka sig fram till 2023-12-31 med möjlighet till förlängning 2024-12-31. 

Om dig
Krav på erfarenhet och kompetens Minst 7 års erfarenhet av rollen.
• Skall ha stor kunskap i teambyggande och ha djup insikt i vad som krävs för att leda mycket stora projekt inom byggbranschen.
• Ska ha kunskap om byggprocessen och ha dokumenterad kunskap om framgångsrikt ledarskap och organisationsbyggande.
Vara pålitlig, ansvarstagande samt ha en stark drivkraft att stödja och utveckla personer och organisationer.
Ska även vara kommunikativ, lyhörd, effektiv, proaktiv och en problemlösare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 020-12 49 58.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Kommunikationskoordinator, kommunikation, koordinator, Sigtuna, Arlanda, Swedavia, Uppsala, Adecco Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en kommunikatör!

Nu söker Adeccos kund Swedavia en kommunikatör där du kommer att vara en del av kommunikationsteamet under 5-6 månader är du med och möjliggör den leverans som avdelningen formulerat i verksamhetsplanen. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Då ska du läsa vidare!  Om uppdraget Swedavia söker en resurs för våra interna digitala kanaler till enheten Kommunikation som vill bidra till att Swedavias Intranät (SharePoint online/VIVA Connections) ligg... Visa mer
Nu söker Adeccos kund Swedavia en kommunikatör där du kommer att vara en del av kommunikationsteamet under 5-6 månader är du med och möjliggör den leverans som avdelningen formulerat i verksamhetsplanen. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Då ska du läsa vidare! 

Om uppdraget

Swedavia söker en resurs för våra interna digitala kanaler till enheten Kommunikation som vill bidra till att Swedavias Intranät (SharePoint online/VIVA Connections) ligger i framkant. Du samarbetar nära övriga medarbetare på avdelningen såväl som andra representanter inom koncernen. Du rapporterar till Chef Corporate Communications. Målet med uppdraget är att Swedavia äger, driver och utvecklar tio av Sveriges flygplatser. Genom strategisk kommunikation, fokus på kund och genom öppna, ödmjuka och nära relationer med omvärlden vill vi skapa förståelse, intresse och engagemang för Swedavias utveckling och för flygets betydelse.

Rollen/uppdraget i vardagen:
Du bidrar till att upprätthålla, förvalta och vara en viktig del i utvecklingen av Intranätet.
Du är länken mellan kommunikation och verksamheten och jobbar nära utvecklings- och förvaltningsledare för att självständigt kunna planera, prioritera och se till att kanalen håller hög funktionalitet och kvalitet. I samråd med Swedavias organisation hjälper du till att ta fram ny funktionalitet och förbättrar befintlig.
Du identifierar, följer upp och genomför aktiviteter som bidrar till att Swedavias personal har ett förstklassigt digitalt verktyg i sin vardag.

Uppdraget är tänkt att börja omgående, senast 1 december och förväntas pågå fram till 2023-05-01 med möjlighet till förlängning finns.
Du kan antingen utgå från Norrköping eller från Stockholm/Uppsala området. Närmaste kollegor med samma arbetsuppgifter kommer att finnas i Norrköping och chef/kollegor även på Arlanda.

Om dig

Vi söker dig som har följande kompetens: 

-Flerårig erfarenhet inom digitala kanaler, både från den tekniska sidan men även från den redaktionella innehållsdelen.
-Erfarenhet av att jobba med M365, SharePoint och andra CMS-verktyg, kan grundläggande HTML och har troligtvis erfarenhet VIVA Connections.
-Brinnande intresse för digitala lösningar och har koll på trender och den senaste tekniken.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010-555 05 18.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikatör, flygplats, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Kommunikatör

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Kommunikat... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Kommunikationsenheten utvecklar kommunens kommunikation och stödjer verksamheterna i deras kommunikationsansvar. Vi driver de digitala kommunikationsplattformarna och arbetar strategiskt och operativt med den övergripande kommunikationen internt och externt. Just nu är vi mitt uppe i ett projekt kring vår varumärkesplattform, och på väg att slutföra ett annat som handlar om den digitala tillgängligheten. Vi har också i uppdrag att utveckla kommunens medborgardialog genom det nyinrättade medborgarrådet.

Vi är idag fem personer på enheten. En av oss ska vara ledig under en period med start i höst och vi söker nu en vikarie. Vi kan lova ett spännande och lärorikt arbete med stor variation. Du blir en del av den centrala kommunikationsenheten och får möjlighet att arbeta tillsammans med ett gäng duktiga kommunikatörer. Har du vilja och driv, och ser tillfället i att få arbeta i en kommun präglad av tillväxt och innovationskraft så har vi jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Halva din tid arbetar du med medborgarrådet i rollen som samordnare/kommunikatör. Det sker i nära samverkan med olika verksamheter inom kommunen, beroende på vad medborgardialogen ska handla om. Dialogerna genomförs som digitala enkäter eller fördjupade fokusråd. Vi arbetar tillsammans och i ett gemensamt lärande, både för oss och för våra kommuninvånare.

I den andra delen arbetar du som kommunikatör och får en roll i vårt centrala nyhetsflöde. Där blir du bland annat vår digitala expert när vi alltmer styr över från tryckt information till digital. Du blir också del i den mångfald av arbetsuppgifter som arbetet på en mindre kommunikationsenhet innebär.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kommunikatör från universitet eller högskola och har några års erfarenhet av yrket som kommunikatör. Du har ett särskilt intresse för samhällskommunikation/demokratifrågor och tycker om att möta människor.

Du är digital och van att arbeta med olika typer av system. Du tvekar inte att ta dig an nya och har en nyfikenhet i att utforska och ta vara på den funktionalitet som erbjuds. Du behärskar webbpublicering, och kan med en kort introduktion ta dig an ett för dig eventuellt nytt publiceringssystem.

Du kan använda Photoshop. Kan du Indesign är det en fördel.

Du är en duktig skribent.

Som person är du lyhörd, noggrann och ansvarstagande. Du kan arbeta självständigt och tvekar inte att rycka in i både större och mindre kommunikationsuppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen löper till 15 oktober 2022, men kan komma att förlängas. Tillträde sker efter sommaren.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på 0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildare

Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Under årens lopp har vi utvecklat en utbildningstjänst som heter Pensionsinformation. Vi söker nu en utbildare till den här tjänsten. Du kommer utbilda privatkunder och egenföretagare om det svenska pensionssystemet. Alla våra utbildningar sker online. Du jobbar primärt hemifrån. Den vi söker ska ha följande ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Under årens lopp har vi utvecklat en utbildningstjänst som heter Pensionsinformation.
Vi söker nu en utbildare till den här tjänsten.
Du kommer utbilda privatkunder och egenföretagare om det svenska pensionssystemet. Alla våra utbildningar sker online. Du jobbar primärt hemifrån.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:
- Du måste ha erfarenhet Liv/Pensionsfrågor endera som rådgivare, utbildare eller kundtjänst medarbetare.
- Du måste vara tekniskt kunnig inom office paketet word , powerpoint, excel, mail samt webbsändningsverktyg.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Visa mindre

Samordnare kommunikation

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Kultur & F... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Kultur & Fritid arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Knivsta kommun genom sju olika verksamheter; Kulturskola, Bibliotek, Ungdomsverksamhet, Fritidsklubb, Allmän kultur och Allmän fritidsverksamhet samt Idrott- och fritidsanläggningar.

Knivstas nya mötesplats; Knivsta centrum för idrott och kultur (CIK) invigdes i december 2019. CIK innehåller sporthallar, kampsportslokaler, en scen, ishall, restaurang och allmänna ytor. Kultur och fritid har därmed en ny anläggning att skapa meningsfull verksamhet i för knivstaborna samt externa aktörer och besökare att vara, verka och växa.

På kultur- och fritidskontoret arbetar du i en unik miljö med unika möjligheter. Tillsammans med kompetenta medarbetare inom olika områden arbetar du för att synliggöra våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår bland annat
• Strategiskt och operativt kommunikationsansvar för kultur och fritids verksamheter
• Arbeta med och ansvara för sociala medier
• Ansvara för framtagandet samt utvecklingen av CIKs nya webbplats
• Ta fram och skapa annonser, tryckt material, rörlig media och digitala dokument
• MarknadsföringKVALIFIKATIONER
For att lyckas i rollen behöver du ha högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning inom närliggande ämnen som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du har flerårig aktuell erfarenhet av arbete som kommunikatör med arbetsuppgifter enligt ovan. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga med både interna och externa aktörer. Att kunna arbeta självständigt och kunna prioritera samt vara flexibel och lösningsfokuserad är förutsättningar för att nå framgång i arbetet. Du är utvecklingsinriktad och driver kommunikationsarbetet framåt i organisationen tillsammans med skickliga kollegor. Erfarenhet av arbete med inriktning mot strategisk marknadsföring samt kännedom om arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande. Du förväntas behärska hela Officepaketet och
Sitevision eller liknande webbpubliceringssystem.
Har du kompetens i Clipsk, IMovie, InDesign, Photoshop och Illustrator är det meriterande. Du har mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse så snart som möjligt varför intervjuer kommer ske löpande innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan!

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre