Lediga jobb som Bygg och anläggning i Knivsta

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Snickare till Uppsala

Vi söker just nu efter flertal träarbetare till uppdrag i Uppsala. Vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete, vi vill helst att du ska ha minst 6 års erfarenhet eller Yrkesbevis. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt som ställer höga krav och är väl insatta ... Visa mer
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till uppdrag i Uppsala.


Vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete, vi vill helst att du ska ha minst 6 års erfarenhet eller Yrkesbevis.


Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378 eller ansök direkt på [email protected]
Välkommen med din ansökan och glöm inte att bifoga referenser. Visa mindre

Arbetsledare inom mark

Arbetsledare inom mark Om vår kund Vår kund är en växande aktör inom mark- och anläggningsentreprenad med fokus på VA-projekt i mellansverige. Sedan starten 2016 har dom kontinuerligt expanderat och söker nu en duktig och erfaren arbetsledare som vill ta nästa steg och gå mot en platschefsroll. Om rollen Som arbetsledare kommer du att vara en nyckelperson i produktionen. Arbetstiderna kan vara förlagda till längre dagar men färre dagar i veckan eller van... Visa mer
Arbetsledare inom mark
Om vår kund
Vår kund är en växande aktör inom mark- och anläggningsentreprenad med fokus på VA-projekt i mellansverige. Sedan starten 2016 har dom kontinuerligt expanderat och söker nu en duktig och erfaren arbetsledare som vill ta nästa steg och gå mot en platschefsroll.
Om rollen
Som arbetsledare kommer du att vara en nyckelperson i produktionen. Arbetstiderna kan vara förlagda till längre dagar men färre dagar i veckan eller vanligt mån-fre beroende på projekt. Du erbjuds konkurrenskraftig lön och förmåner, bor du inte på orten finns möjlighet till boende.
I rollen som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetet på projektet samt bistå platschefen, det kan vara att hantera administrativa uppgifter så som arbetsberedningar, personalliggare och riskanalyser med mer. Du jobbar som spindeln i nätet med platschef och övriga teamet för att säkerställa effektiv produktion och hög kvalitet på utförda arbeten.
Idag finns projekten i Eskilstuna, Enköping, Uppsala och Stockholm - så vi söker dig som inte har något emot att röra på dig.
Krav
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Har du kunskap inom VA-projekt är det särskilt meriterande.
Som person bör du vara strukturerad, kommunikativ och prestigelös, och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
B-Körkort
Kunskap i Next-produktionssystem är meriterande.

Vår kund erbjuder en stabil och trygg arbetsplats med goda ekonomiska förutsättningar och en platt organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Vi är inriktade på att fortsätta växa och satsa framåt, och vi är en del av en koncern med stark närvaro inom branschen. Hos oss får du möjlighet att vara en del av ett dedikerat och kompetent team där vi strävar efter ordning och reda samt hög kvalitet i allt vi gör.
Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på 073-506 68 39 vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en projektledare

Är du en serviceinriktad och strukturerad person som brinner för projektledning? Vi behöver stärka upp rekryteringsteamet på Swedavia med en engagerad projektledare. Om detta är något för dig, så tveka inte på att skicka in din ansökan! Om Swedavia Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behö... Visa mer
Är du en serviceinriktad och strukturerad person som brinner för projektledning? Vi behöver stärka upp rekryteringsteamet på Swedavia med en engagerad projektledare. Om detta är något för dig, så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Om Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en projektledare på heltid under ett halvårs tid med möjlighet till förlängning ytterligare ett halvår, till vår kund Swedavia på Arlanda. Uppdraget går ut på projektleda och slutföra implementering av upphandlat system för betaltjänst av fordonsladdning. Resultat av uppdraget är ett infört system och uppkopplade laddstolpar som gör att parkerande kunder betalar för sin laddning och intäkter genereras till Swedavia. Denna tjänst kräver en närvaro på 50%.

Om dig
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller ingenjör, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person behöver du ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och ha lätt för att bygga relationer. Du är även drivande och självgående, tar tag i utmaningar och slutför dina arbetsuppgifter. Du kommer att trivas i rollen om du gillar att ha koll på detaljer och tycker om att planera och arbeta tillsammans som ett lag för din kunds bästa.

Viktigt för tjänsten är:
- Högskoleutbildning inom ekonomi, inköp, ingengjör eller likvärdig
- Minst 7 års erfarenhet inom rollen
- Erfarenhet från upphandling och kontakter med laddtjänstoperatörer samt kundrelationer med laddtjänstoperatörer
- Kunskap om laddning av fordon och uppkoppling av stolpar mot betaltjänst
- Kunskap om prissättning och affärsmodeller för laddning
- Teknisk kompetens kring teknik och uppkoppling av laddstolpar
- Behärskar svenska och engelska språket väl i tal och skrift
- Meriterande med kunskap och erfarenhet att kunna anpassa arbetet med laddtjänst utefter olika regler och lagar
- Meriterande att kunna ta fram affärsmodeller mot slutkund
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, Projektledning, Laddtjänst, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Ställningsbyggare sökes

Företaget söker en Ställningsbyggare som har erfarenhet från byggbranschen och en stark vilja. Du skall vara flexibel och kan arbeta såväl mycket självständigt som i en grupp. Du måste ha ställnings och fallskydd utbildning. Mycket viktigt om du behärskar engelska, svenska och ryska. Du skall vara i god fysisk form, kunna samarbeta i en grupp. Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss. Visa mer
Företaget söker en Ställningsbyggare som har erfarenhet från byggbranschen och en stark vilja.
Du skall vara flexibel och kan arbeta såväl mycket självständigt som i en grupp.
Du måste ha ställnings och fallskydd utbildning.
Mycket viktigt om du behärskar engelska, svenska och ryska.
Du skall vara i god fysisk form, kunna samarbeta i en grupp.
Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss. Visa mindre

Adeccos kund på Arlanda söker en Arbetsledare

Adeccos kund ute på  Arlanda växer och letar nu efter en driven mekaniker. Har du erfarenhet av underhåll och reparation av personbilar, anläggningsutrustning eller tunga fordon? Är du mekaniskt skicklig och en bra problemlösare för att effektivt diagnostisera och reparera utrustning? Då är du experten vi söker!  Om uppdraget Som arbetsledare hos vår kund på Arlanda kommer dina arbetsuppgifter att vara följande:  - Felsökning och diagnostisering av stora... Visa mer
Adeccos kund ute på  Arlanda växer och letar nu efter en driven mekaniker. Har du erfarenhet av underhåll och reparation av personbilar, anläggningsutrustning eller tunga fordon? Är du mekaniskt skicklig och en bra problemlösare för att effektivt diagnostisera och reparera utrustning? Då är du experten vi söker! 

Om uppdraget
Som arbetsledare hos vår kund på Arlanda kommer dina arbetsuppgifter att vara följande: 

- Felsökning och diagnostisering av stora och små fordon (specialfordon, lastbil, och personbil)
- Utföra service, reparationer och underhåll på diverse fordonstyper
- Problemlösning och felsökning tillsammans med både svenska och utländska leverantörer

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start enligt överenskommelse, med start 6 mån. Chans till förlängning finns. 

Om dig
Vi söker dig som har:

- Stort intresse och förståelse för fordon, mekanik och små och stora maskiner
- Erfarenhet av service och underhåll av lätta och tunga fordon eller maskiner
- Goda kunskaper i fordonsel, fordonshydraulik och modern verkstadsdiagnostik
- Fordonsteknisk utbildning (meriterande, men inte krav)
- B-körkort krävs, och truckkort / C-kort är ett plus

Vi ser gärna att du är:
- Strukturerad, välorganiserad och lösningsorienterad
- Van att arbeta med datorer och arbetsordersystem för verkstäder
- Lagspelare med starkt kundfokus
- Flytande i svenska och duktig i engelska, både skriftligt och muntligt

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på [email protected] eller 073 684 78 61.

Sökord
Supervisor, arbetsledare, mekanik, Sigtuna, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Vi tar hand om tak! Kemekaliebehandling samt rengöring.

Anslut dig till vårt team på Svea Takvård – Experter på takvård På Svea Takvård är vi dedikerade till att hålla tak i toppskick. Vi är specialiserade på takbehandlingar som förhindrar återväxt av mossa, alger och lav, med hjälp av våra unika och miljövänliga metoder. Vad vi gör: Mekanisk borttagning: Vi avlägsnar varsamt mossa och kraftig påväxt med en unik skrapteknik. Reparationer: Byte av trasiga takpannor och rensning av hängrännor. Förebyggande ... Visa mer
Anslut dig till vårt team på Svea Takvård – Experter på takvård


På Svea Takvård är vi dedikerade till att hålla tak i toppskick. Vi är specialiserade på takbehandlingar som förhindrar återväxt av mossa, alger och lav, med hjälp av våra unika och miljövänliga metoder.


Vad vi gör:


Mekanisk borttagning: Vi avlägsnar varsamt mossa och kraftig påväxt med en unik skrapteknik.
Reparationer: Byte av trasiga takpannor och rensning av hängrännor.
Förebyggande behandling: Påläggning av vårt effektiva, miljövänliga medel för att hindra framtida påväxt.


Vi söker dig som:


Har god fysik då arbetet är fysiskt krävande.
Kan arbeta självständigt och upprätthålla ordning och reda.
Har utmärkt kundbemötande och är en duktig problemlösare.
Är händig och van vid att använda verktyg som hammare, spikar, borrmaskin och kapmaskin.
Inte är höjdrädd.
Har B-körkort (MANUELLT).
Talar svenska flytande.
Arbetstider och villkor:
Helanställning, måndag till fredag, 08:00-17:00.


Lön: 20,000 - 50,000 kr per månad, med möjlighet till provisionslön.
Förmåner inkluderar förmånsbil, livförsäkring och tjänstebil.
Plats för utbildning i Uppsala med betald utbildningsvecka och provdag.
Ansökning:


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected].
Alternativt kan du ansöka via Indeed.
Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Adeccos kund söker en Supervisor

Har du tidigare haft personalansvar och söker nu din nästa utmaning? Kunden är verksamt på Stockholm Arlanda Airport och söker nu en supervisor som ska ansvara för de dagliga arbetsflödena på verkstaden och leda en grupp på 10 erfarna och engagerade mekaniker! Om kunden Kunden är en global ledare när det gäller att erbjuda lösningar för markhanteringsutrustning (GSE) till flygplatsintressenter som marktjänstföretag, flygbolag och flygplatser. Kunden erbju... Visa mer
Har du tidigare haft personalansvar och söker nu din nästa utmaning? Kunden är verksamt på Stockholm Arlanda Airport och söker nu en supervisor som ska ansvara för de dagliga arbetsflödena på verkstaden och leda en grupp på 10 erfarna och engagerade mekaniker!

Om kunden
Kunden är en global ledare när det gäller att erbjuda lösningar för markhanteringsutrustning (GSE) till flygplatsintressenter som marktjänstföretag, flygbolag och flygplatser. Kunden erbjuder GSE-uthyrningstjänster, GSE-infrastruktur och underhåll samt flotttjänster. Företaget är verksamt på mer än 200 flygplatser över hela världen och förvaltar en flotta av motoriserad och icke-motoriserad utrustning på mer än 35 000 enheter. 

Om uppdraget
Du ansvarar för att verkstaden drivs på ett säkert och effektivt sätt varje dag. Ditt ansvar är att planera underhållsscheman, fördela arbetsorder och fungera som arbetsledare för mekaniker och se till att säkerhetsrutinerna följs. Som förman leder du ett dedikerat team av mekanikere och teknikere för att säkerställa kvalitet och snabb service för företagets kunder. Du är också själv en aktiv medlem i teamet som utför underhålls- och reparationsarbeten.

Om dig
Den ideala kandidaten har erfarenhet av att framgångsrikt ansvara för att uppfylla kundernas förväntningar i en verkstads- eller underhållsmiljö. Du har teknisk erfarenhet och kompetens. Helst har du erfarenhet och kompetens av att leda ett team, du är i alla fall villig att utvecklas som chef och personalledare.

Andra särskilda krav

Personen vi söker har teknisk yrkesutbildning och är:
• flytande skandinaviske språk
• flytande engelska språket
• har ett giltigt körkort
• Erfarenhet inom mekanik och tunga maskiner
• Erfarenhet som handledare

Önskvärt/meriterande i övrigt:
• Säkerhetspolisens säkerhetsutredning är en förutsättning för att få arbeta på flygplatsområdet
• Studier inom hydraulik och elektroteknik är meriterande. En långvarig hobby relaterad till de beskrivna ansvarsområdena anses också vara en fördel.

Varför vill du jobba på den här verksamheten?
• Ett internationellt toppteam och ett utvecklingsteam
• Ett företag med korta beslutsvägar där våra medarbetare är centrala för företagets framgång
• Vi bryr oss om våra medarbetare
• En miljö där du kan utvecklas och växa

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på [email protected] eller 073 684 78 61.

Sökord
Supervisor, arbetsledare, mekanik, Sigtuna, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

värmepumpsmontör under upplärning

Ansök    Okt 11    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet . Du skall hursomhelst vara beredd att arbeta i Stockholmsområdet . Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Du får en egen arbetsbil. Vi kommer utbilda dig från grunden. VVS-vana är dock meriterande. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet . Du skall hursomhelst vara beredd att arbeta i Stockholmsområdet .
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Du får en egen arbetsbil. Vi kommer utbilda dig från grunden. VVS-vana är dock meriterande.
Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Då anstälningen betraktas som under upplärning så har man inte samma lön som en fullt utbildad kyltekniker/värmepumpsmontör. Visa mindre

Takarbetare

Vi söker dig som bor på norra sidan av Stockholm, eventuellt i Uppsala och är erfaren avseende tak, tätskikt och gärna installation av taksäkerhet. Du kommer att arbeta med underhåll, reparation och även nya ytskikt. Erfarenhet av papp, duk och pvc är krav. Till detta önskar vi kompetens inom avrinning, takbrunnar, taksäkerhet och även byggnation på höjd. Arbetstiden är primärt mellan kl. 08.00-17.00, måndag-fredag. Vi arbetar alltid i linje med Arbetsmil... Visa mer
Vi söker dig som bor på norra sidan av Stockholm, eventuellt i Uppsala och är erfaren avseende tak, tätskikt och gärna installation av taksäkerhet.
Du kommer att arbeta med underhåll, reparation och även nya ytskikt. Erfarenhet av papp, duk och pvc är krav. Till detta önskar vi kompetens inom avrinning, takbrunnar, taksäkerhet och även byggnation på höjd.
Arbetstiden är primärt mellan kl. 08.00-17.00, måndag-fredag.
Vi arbetar alltid i linje med Arbetsmiljöverkets regler och krav. Om du saknar kompetens för att arbeta på höjd, kommer vi ge dig den utbildning du behöver. Visa mindre

Se hit! En helt ny roll som ingenjör till Kommunfastigheter i Knivsta AB.

Ansök    Aug 1    Performiq AB    Fastighetsingenjör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet! Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen. Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen. Tjänsten s... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet!


Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen.

Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen.

Tjänsten som ingenjör i vår organisation är bred och omfattar allt från ombyggnadsprojekt till optimering av våra tekniska installationer och energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker och projektchef samt övriga funktioner i organisationen.

Tillsammans med dina kollegor förvaltar och utvecklar vi både Kommunfastigheters verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar och Knivstabostäders bostäder. Även nyproduktion genomför vi inom vår projektavdelning.

Allt vi gör kommer att ha sin utgångspunkt i ökad kundnytta och förbättrad fastighetsekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Ansvara för att driftoptimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system för att få bra inomhusklimat och energieffektiva fastigheter tillsammans med bolagets drifttekniker.
• Driva projekt.
• Assistera byggchef i projekt.
• Ansvara för installationssamordning i befintligt fastighetsbestånd samt vara behjälplig i ny- och ombyggnadsprojekt.
• Vara delaktig i att provningar och besiktningar av befintliga och nya anläggningar utförs.
• Komma med förslag till underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna bland annat med hjälp av övergripande analys av felanmälningar och reparationer.
• Bidra till utveckling av scheman för rondering och andra förebyggande åtgärder i fastigheternas tekniska installationer.
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra energidata.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Vi har en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är ok om du är nyutexaminerad, men lika ok att du har relevant yrkeserfarenhet. Du har god kunskap om fastigheter generellt såsom bygg och/eller styr- och reglerteknik/driftoptimering.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper av att energirelaterade driftsfrågor i olika typer av fastigheter och bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har god social och kommunikativ förmåga. Du ska gilla att analysera och se möjligheter och kunna redovisa detta tydligt.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Har du till exempel en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet är vi intresserade av hur det format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ingenjör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Plats: Knivsta med möjlighet att arbeta delvis på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10.
Ansvarig rekryterare är på semester 10 juli-7 augusti. Urval kommer att starta 7 augusti.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB är ett helägda kommunala bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens bostäder och verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Visa mindre

Civilingenjör inom energiteknik sökes till Swedavia

Ansök    Okt 2    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, väg
Adecco söker nu efter en civilingenjör med inriktning energiteknik. Är du intresserad av ett arbete med utvecklande, stimulerande och varierade arbetsuppgifter? Då är detta jobbet för dig. Om uppdraget Adeccos kund Swedavia söker en erfaren civilingenjör inom energiteknik. Uppdraget omfattar drygt fyra punkter dels framtagning av metod för insamling och visualisering av nuvarande och framtida energibehov på Swedavias 10 flygplatser, dokumentering av scena... Visa mer
Adecco söker nu efter en civilingenjör med inriktning energiteknik. Är du intresserad av ett arbete med utvecklande, stimulerande och varierade arbetsuppgifter? Då är detta jobbet för dig.

Om uppdraget
Adeccos kund Swedavia söker en erfaren civilingenjör inom energiteknik. Uppdraget omfattar drygt fyra punkter dels framtagning av metod för insamling och visualisering av nuvarande och framtida energibehov på Swedavias 10 flygplatser, dokumentering av scenarios för framtida behov, genomförande av kartläggning enligt metod samt förberedande och medverkande vid workshops med styrgrupp för att ta fram konsekvensanalyser och därefter strategier. I begreppet energi ingår energikällorna el, värme, kyla, drivmedel till fordon och flygplan samt bränsle. Det kan eventuellt tillkomma resor. I så fall står Swedavia för resekostnaderna.

Syftet med projektet Energihub är att ge en helhetsbild för samtliga flygplatser inom Swedavia som beskriver hur energibehovet utvecklas över tid och vilka åtgärder och investeringar som i stora drag krävs för att på ett hållbart och robust sätt möta detta behov. Prioritering av aktiviteter och rekommendationer samt förslag för kommande faser. Förväntat resultat för denna del är projektet är en metod (Excell-format), dokumenterade scenarios baserat på underlag från Swedavia, genomförd första kartläggning samt förberedelser, medverkan och dokumentation av workshops med styrgruppen.

Anställningsformen är ett konsultuppdrag via oss på Adecco, med start 2023-10-23 och som förväntas pågå till 2024-06-30. Uppdraget är på 20-50% och det finns möjlighet till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som är senior i den här rollen och som har flera års arbetslivserfarenhet från arbete med energirelaterade projekt i samtliga faser. Du besitter kompetens inom affärbedömningar och lönsamhetsberäkningar och ska vara utbildad civilingenjör inom energiteknik.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010-173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Civilingenjör, energiteknik, Arlanda, Sigtuna, Swedavia, Adecco, Uppsala Visa mindre

Snickare/ Träarbetare och Montörer

Vi söker snickare/träarbetare och montörer till Condura Bygg AB! Vi är ett mindre familjeföretag med 5 anställda som har sin grund i Knivsta där vi har lager och kontor. Vi arbetar främst i Mälardalen med både stora och små projekt mot privatkunder och företag. Vi står på tre ben: Solcellsmontage Fönstermontage Bygg (både entreprenad samt byggservice). Lön, pension och försäkringar enl. avtal. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med engagerade och pos... Visa mer
Vi söker snickare/träarbetare och montörer till Condura Bygg AB!
Vi är ett mindre familjeföretag med 5 anställda som har sin grund i Knivsta där vi har lager och kontor.
Vi arbetar främst i Mälardalen med både stora och små projekt mot privatkunder och företag.
Vi står på tre ben:
Solcellsmontage
Fönstermontage
Bygg (både entreprenad samt byggservice).


Lön, pension och försäkringar enl. avtal.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med engagerade och positiva kollegor.
Hos oss är det viktigt med en säker arbetsmiljö och en god sammanhållning och högt i tak.
Vi är noggranna i vår yrkesroll och de är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga även med kund och är noggrann i ditt arbete.


Vem är du?
Du är en noggrann duktig snickare med utbildning från byggprogrammet eller långvarig erfarenhet eller montör med dokumenterad erfarenhet från montage av solceller, fönster.
Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och har minst 3 års erfarenhet.
Som person drivs du av nöjda kunder, trivs med att jobba själv ibland och tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga.
Anställningen är en fast heltidstjänst med provanställning 6 mån. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Referenser, körkort och god erfarenhet är krav.
I tjänsten ingår;
- Arbetsbil
- Telefon
- Timlön
- Interna utbildningar
- Relevanta påbyggnadskurser
- företagshälsovård
Ring Pontus på 0709689753 eller maila ditt CV till: [email protected] Visa mindre

Snickare

Ansök    Jul 20    Yellow Bandit AB    Träarbetare/Snickare
Yellow Bandit AB har funnits sedan 2015 och vi finns i Sigtuna & Knivsta med kontor. Vi exander och behöver bli fler personer i vårt team. Vi söker nu en snickare som kan arbeta med olika uppgifter som exempelvis: Takarbete / Fasadarbete / Stommar / Undertak / Konstruktion / Vägg / allmänna bygg- och montagearbeten. Arbetsplats/område: Stockholm - Uppsala - Norrtälje. Krav: B-körkort och erfarenhet av ovan arbeten. Flytande svenska. Tjänst: Heltid Startt... Visa mer
Yellow Bandit AB har funnits sedan 2015 och vi finns i Sigtuna & Knivsta med kontor. Vi exander och behöver bli fler personer i vårt team. Vi söker nu en snickare som kan arbeta med olika uppgifter som exempelvis:
Takarbete / Fasadarbete / Stommar / Undertak / Konstruktion / Vägg / allmänna bygg- och montagearbeten.
Arbetsplats/område: Stockholm - Uppsala - Norrtälje.
Krav: B-körkort och erfarenhet av ovan arbeten. Flytande svenska.
Tjänst: Heltid
Starttid: 7 augusti 2023, eller efter ö.k.
Vi tillhandahåller: Bil, arbetskläder och nödvändiga utbildningar efterhand för aktuella arbeten.
Vi söker både manliga som kvinnliga sökanden, och personen som önskar anställning ska klara av arbeten på höjd. Engagemang, positiv inställning och en självgående känsla för arbetet är våra ledord.
Mer om oss finner du på: www.yellowbandit.se.
Ansökan skickas till: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Yellow Bandit AB
Fiskare Öhrlunds Gata 6, 193 41 Sigtuna Visa mindre

Se hit! En helt ny roll som ingenjör till Kommunfastigheter i Knivsta AB.

Ansök    Jul 25    Performiq AB    Fastighetsingenjör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet! Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen. Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen. Tjänsten s... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet!


Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen.

Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen.

Tjänsten som ingenjör i vår organisation är bred och omfattar allt från ombyggnadsprojekt till optimering av våra tekniska installationer och energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker och projektchef samt övriga funktioner i organisationen.

Tillsammans med dina kollegor förvaltar och utvecklar vi både Kommunfastigheters verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar och Knivstabostäders bostäder. Även nyproduktion genomför vi inom vår projektavdelning.

Allt vi gör kommer att ha sin utgångspunkt i ökad kundnytta och förbättrad fastighetsekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Ansvara för att driftoptimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system för att få bra inomhusklimat och energieffektiva fastigheter tillsammans med bolagets drifttekniker.
• Driva projekt.
• Assistera byggchef i projekt.
• Ansvara för installationssamordning i befintligt fastighetsbestånd samt vara behjälplig i ny- och ombyggnadsprojekt.
• Vara delaktig i att provningar och besiktningar av befintliga och nya anläggningar utförs.
• Komma med förslag till underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna bland annat med hjälp av övergripande analys av felanmälningar och reparationer.
• Bidra till utveckling av scheman för rondering och andra förebyggande åtgärder i fastigheternas tekniska installationer.
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra energidata.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Vi har en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är ok om du är nyutexaminerad, men lika ok att du har relevant yrkeserfarenhet. Du har god kunskap om fastigheter generellt såsom bygg och/eller styr- och reglerteknik/driftoptimering.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper av att energirelaterade driftsfrågor i olika typer av fastigheter och bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har god social och kommunikativ förmåga. Du ska gilla att analysera och se möjligheter och kunna redovisa detta tydligt.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Har du till exempel en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet är vi intresserade av hur det format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ingenjör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Plats: Knivsta med möjlighet att arbeta delvis på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10.
Ansvarig rekryterare är på semester 10 juli-7 augusti. Urval kommer att starta 7 augusti.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB är ett helägda kommunala bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens bostäder och verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Visa mindre

Se hit! En helt ny roll som ingenjör till Kommunfastigheter i Knivsta AB.

Ansök    Jul 18    Performiq AB    Fastighetsingenjör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet! Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen. Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen. Tjänsten s... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet!


Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen.

Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen.

Tjänsten som ingenjör i vår organisation är bred och omfattar allt från ombyggnadsprojekt till optimering av våra tekniska installationer och energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker och projektchef samt övriga funktioner i organisationen.

Tillsammans med dina kollegor förvaltar och utvecklar vi både Kommunfastigheters verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar och Knivstabostäders bostäder. Även nyproduktion genomför vi inom vår projektavdelning.

Allt vi gör kommer att ha sin utgångspunkt i ökad kundnytta och förbättrad fastighetsekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Ansvara för att driftoptimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system för att få bra inomhusklimat och energieffektiva fastigheter tillsammans med bolagets drifttekniker.
• Driva projekt.
• Assistera byggchef i projekt.
• Ansvara för installationssamordning i befintligt fastighetsbestånd samt vara behjälplig i ny- och ombyggnadsprojekt.
• Vara delaktig i att provningar och besiktningar av befintliga och nya anläggningar utförs.
• Komma med förslag till underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna bland annat med hjälp av övergripande analys av felanmälningar och reparationer.
• Bidra till utveckling av scheman för rondering och andra förebyggande åtgärder i fastigheternas tekniska installationer.
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra energidata.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Vi har en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är ok om du är nyutexaminerad, men lika ok att du har relevant yrkeserfarenhet. Du har god kunskap om fastigheter generellt såsom bygg och/eller styr- och reglerteknik/driftoptimering.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper av att energirelaterade driftsfrågor i olika typer av fastigheter och bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har god social och kommunikativ förmåga. Du ska gilla att analysera och se möjligheter och kunna redovisa detta tydligt.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Har du till exempel en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet är vi intresserade av hur det format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ingenjör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Plats: Knivsta med möjlighet att arbeta delvis på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10.
Ansvarig rekryterare är på semester 10 juli-7 augusti. Urval kommer att starta 7 augusti.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB är ett helägda kommunala bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens bostäder och verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Visa mindre

Se hit! En helt ny roll som ingenjör till Kommunfastigheter i Knivsta AB.

Ansök    Jun 28    Performiq AB    Fastighetsingenjör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet! Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen. Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen. Tjänsten s... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet!


Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen.

Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen.

Tjänsten som ingenjör i vår organisation är bred och omfattar allt från ombyggnadsprojekt till optimering av våra tekniska installationer och energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker och projektchef samt övriga funktioner i organisationen.

Tillsammans med dina kollegor förvaltar och utvecklar vi både Kommunfastigheters verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar och Knivstabostäders bostäder. Även nyproduktion genomför vi inom vår projektavdelning.

Allt vi gör kommer att ha sin utgångspunkt i ökad kundnytta och förbättrad fastighetsekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Ansvara för att driftoptimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system för att få bra inomhusklimat och energieffektiva fastigheter tillsammans med bolagets drifttekniker.
• Driva projekt.
• Assistera byggchef i projekt.
• Ansvara för installationssamordning i befintligt fastighetsbestånd samt vara behjälplig i ny- och ombyggnadsprojekt.
• Vara delaktig i att provningar och besiktningar av befintliga och nya anläggningar utförs.
• Komma med förslag till underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna bland annat med hjälp av övergripande analys av felanmälningar och reparationer.
• Bidra till utveckling av scheman för rondering och andra förebyggande åtgärder i fastigheternas tekniska installationer.
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra energidata.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Vi har en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är ok om du är nyutexaminerad, men lika ok att du har relevant yrkeserfarenhet. Du har god kunskap om fastigheter generellt såsom bygg och/eller styr- och reglerteknik/driftoptimering.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper av att energirelaterade driftsfrågor i olika typer av fastigheter och bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har god social och kommunikativ förmåga. Du ska gilla att analysera och se möjligheter och kunna redovisa detta tydligt.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Har du till exempel en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet är vi intresserade av hur det format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ingenjör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Plats: Knivsta med möjlighet att arbeta delvis på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10.
Ansvarig rekryterare är på semester 10 juli-7 augusti. Urval kommer att starta 7 augusti.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB är ett helägda kommunala bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens bostäder och verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Visa mindre

Montörer sökes till växande byggföretag i Knivsta!

Om företaget Elementum Eco AB ett ungt och växande företag inom byggindustrin som erbjuder ett brett sortiment av oorganiska prefabricerade byggelement. Företagets fokus idag ligger utöver ROT-projekt till stor del också inom nybyggnation. Mycket av produktionen består av utfackningsväggar till flerbostadshus varav man är just specialister på tillverkning av vägg- och takelement. Elementum har produktion i Knivsta och Bollebygd varav man i dagsläget total... Visa mer
Om företaget
Elementum Eco AB ett ungt och växande företag inom byggindustrin som erbjuder ett brett sortiment av oorganiska prefabricerade byggelement. Företagets fokus idag ligger utöver ROT-projekt till stor del också inom nybyggnation. Mycket av produktionen består av utfackningsväggar till flerbostadshus varav man är just specialister på tillverkning av vägg- och takelement.

Elementum har produktion i Knivsta och Bollebygd varav man i dagsläget totalt är cirka 45 medarbetare. Nu befinner sig företaget sig i en expansiv fas och letar därför efter nya lagspelare som kan vara med och driva företaget och dess ambitioner framåt!


Dina arbetsuppgifter
Som montör på Elementum kommer du arbeta med flertalet olika uppgifter inom olika delar av produktionsledet. Arbetet kan innebära allt ifrån anpassning och förberedelse av komponenter till montering av byggelement som är anpassade efter angiven kundspecifikation. Till din hjälp har du ett ritningsunderlag som beskriver byggelementets mått, bestyckning och beklädnad.
Arbetstiderna är måndag-torsdag 06.30-16 samt fredagar 06.30-13.


Din profil

För att vara rätt person för jobbet krävs det att du trivs i en produktionsmiljö med ett driv att ständigt vilja utvecklas och lära dig mer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin där du har fått en naturlig förståelse för hur en fabrik med dess produktionsled fungerar. Då du kommer jobba både i team och självständigt så ställer det krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Då du kommer behöva använda de flesta verktyg och maskiner som normalt används inom byggindustrin så är det väldigt meriterande med god verktygsvana samt erfarenhet av montering. Det är även meriterande om du har truck- och traverskort samt har grundläggande kunskaper inom ritningsläsning.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2023-07-31. Clockwork Bemanning och Rekrytering ansvarar över själva rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos teamet på Elementum i Knivsta. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Se hit! En helt ny roll som ingenjör till Kommunfastigheter i Knivsta AB.

Ansök    Jul 11    Performiq AB    Fastighetsingenjör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet! Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen. Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen. Tjänsten s... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB skapar nu en gemensam organisation och söker en driven och engagerad ingenjör. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter och vår verksamhet!


Din roll kommer att utgöra en brygga mellan projektavdelningen och fastighetsavdelningen.

Din placering är i projektavdelningen och du kommer svara direkt mot byggprojektchefen.

Tjänsten som ingenjör i vår organisation är bred och omfattar allt från ombyggnadsprojekt till optimering av våra tekniska installationer och energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker och projektchef samt övriga funktioner i organisationen.

Tillsammans med dina kollegor förvaltar och utvecklar vi både Kommunfastigheters verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar och Knivstabostäders bostäder. Även nyproduktion genomför vi inom vår projektavdelning.

Allt vi gör kommer att ha sin utgångspunkt i ökad kundnytta och förbättrad fastighetsekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Ansvara för att driftoptimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system för att få bra inomhusklimat och energieffektiva fastigheter tillsammans med bolagets drifttekniker.
• Driva projekt.
• Assistera byggchef i projekt.
• Ansvara för installationssamordning i befintligt fastighetsbestånd samt vara behjälplig i ny- och ombyggnadsprojekt.
• Vara delaktig i att provningar och besiktningar av befintliga och nya anläggningar utförs.
• Komma med förslag till underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna bland annat med hjälp av övergripande analys av felanmälningar och reparationer.
• Bidra till utveckling av scheman för rondering och andra förebyggande åtgärder i fastigheternas tekniska installationer.
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra energidata.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Vi har en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är ok om du är nyutexaminerad, men lika ok att du har relevant yrkeserfarenhet. Du har god kunskap om fastigheter generellt såsom bygg och/eller styr- och reglerteknik/driftoptimering.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper av att energirelaterade driftsfrågor i olika typer av fastigheter och bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har god social och kommunikativ förmåga. Du ska gilla att analysera och se möjligheter och kunna redovisa detta tydligt.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Har du till exempel en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet är vi intresserade av hur det format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ingenjör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Plats: Knivsta med möjlighet att arbeta delvis på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10.
Ansvarig rekryterare är på semester 10 juli-7 augusti. Urval kommer att starta 7 augusti.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB och Knivstabostäder AB är ett helägda kommunala bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens bostäder och verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Visa mindre

Isolerare med C-körkort Knivsta

Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar bransch certifikatet Behörig lösull. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 35 år. Nu söker vi en heltid tjänst som lösullsinstallatör. Lönevillkor enligt byggnadsavtal. Vi ser gärna att du bor kring Knivsta med omnejd. Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mest... Visa mer
Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar bransch certifikatet Behörig lösull. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 35 år. Nu söker vi en heltid tjänst som lösullsinstallatör. Lönevillkor enligt byggnadsavtal.
Vi ser gärna att du bor kring Knivsta med omnejd.
Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mestadels vindar men även golv och väggar.
Kompetenskrav:
C-körkort
Gott kundbemötande
God fysik
Noggrann
Förstår och uttrycker sig väl i svenska eller engelska språket.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-Fre 07:00-16:00
Placering: Utgår ifrån lagret i Knivsta

Frågor angående tjänsten besvaras endast på mejl: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betongjobb i Knivsta

Om tjänsten Just nu söker vi betongarbetare till uppdrag i Knivsta. Arbetet innefattar uppgifter såsom armering, gjutning och diverse betongjobb. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta hos vår kund. Därför behöver du vara självgående och känna dig trygg i detta. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet. Du har körkort, pratar svenska samt kan uppvisa goda referenser från tidigare arbetsgivare. Som person är du engagerad, självständig o... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker vi betongarbetare till uppdrag i Knivsta. Arbetet innefattar uppgifter såsom armering, gjutning och diverse betongjobb. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta hos vår kund. Därför behöver du vara självgående och känna dig trygg i detta.

Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet. Du har körkort, pratar svenska samt kan uppvisa goda referenser från tidigare arbetsgivare. Som person är du engagerad, självständig och social i ditt arbete. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, har en hög samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har en kvalitetstänk och vet att det är jätte viktigt att leverera bästa resultat till kunden.

Om oss

Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har funnits i branschen i över 20år! Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm men våra arbetsplatser finns över hela Sverige! Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på säkra och trygga arbetsplatser! Vad erbjuder vi? · kollektivavtal: betald semester, tjänstepension, årliga löneförhöjningar, mm· reseersättning: för alla, oavsett om du åker bil eller kollektivtrafik· bra löner: vi garanterar över 200kr/tim på alla ackordarbetsplatser· kläder: nya varselkläder för alla våra anställda, klass 1, 2, 3 beroende på arbetsplats· ID06: endast seriösa och stabila byggarbetsplatser· boende: för alla anställda som vill jobba på traktamente

Ansök!

Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF).Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Visa mindre

Anläggare inom nyproduktion

Prowork rekryterar nu en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten till Sigent som arbetar med mark- och anläggningsprojekt runt om i Mälardalen och Stockholm. Arbetsbeskrivning Sigent arbetar med markarbeten inom nyproduktionsprojekt så som: Förberedande grundläggningsarbeten. (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). Finplanering av innergårdar (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Pr... Visa mer
Prowork rekryterar nu en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten till Sigent som arbetar med mark- och anläggningsprojekt runt om i Mälardalen och Stockholm.
Arbetsbeskrivning
Sigent arbetar med markarbeten inom nyproduktionsprojekt så som:
Förberedande grundläggningsarbeten. (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
Finplanering av innergårdar (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).

Projekten förekommer i Mälardalen och Stockholm och du utgår hemifrån i fullutrustad bil – B körkort är således ett krav.
Om dig
Du är självgående, ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten.
Du talar Svenska bra och kan kommunicera på engelska.
Du trivs med att arbeta i team och lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sök via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin vid frågor på 0735-06 68 39.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Projektchef Fyra spår och strategisk exploatering

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Tillväxtko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Tillväxtkontoret är ett av kommunens åtta kontor som rapporterar till kommundirektören. Kontoret lyder under kommunstyrelsen och samlar Mark och exploatering, Näringsliv och Lokalförsörjning.

Tillväxtkontorets uppdrag omfattar bland annat ansvar för kommunens exploaterings­process och för projektportföljen för bostadsförsörjning, företagsetableringar och samhällsfastigheter, ansvar för kommunens markinnehav och att realisera en aktiv och effektiv mark- och bostadspolitik.

Sedan Knivsta bildades har kommunen vuxit från cirka tolv tusen till över tjugo tusen invånare. Knivsta har höga ambitioner att såväl verka för hållbarhet lokalt som att bidra till en hållbar regional samhällsutveckling. Vi ser strategiskt arbete med samhällsbyggande och exploatering som en förutsättning för en hållbar tillväxt och utveckling.

Knivsta kommun erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, pensions- och semesterväxling samt möjlighet att arbeta på distans när arbetet tillåter. På Tillväxtkontoret erbjuder vi flexibel arbetstid. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på https://knivsta.se/jobba-i-knivsta

ARBETSUPPGIFTER
År 2017 tecknade Knivsta kommun ett avtal med staten och Region Uppsala, det så kallade Fyrspårsavtalet, i vilket Knivsta kommun åtar sig att skapa förutsättningar för 15 000 nya bostäder fram till år 2057. I gengäld ska staten bland annat bygga ut järnvägen från två till fyra spår genom kommunen -som en del av Ostkustbanan- uppföra en station i Alsike och bygga en ny trafikplats vid Mora stenar, och Regionen ska ombesörja en god kollektivtrafik.

Du är projektchef för Fyrspårsavtalet med mycket externa kontakter och samverkan med bland annat Trafikverket, länsstyrelsen, Uppsala kommun och Region Uppsala. Du arbetar nära politiken och är föredragande i politiska nämnder.

Du kommer även att vara en senior kompetens inom samhällsbyggande och exploatering, bidra till att utveckla exploateringsprocessen, jobba med strategiska samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor och vara ett stöd i verksamhetsutveckling och större/komplexa exploaterings­projekt.

Som projektchef har du en nyckelroll i kommunens fortsatta samhällsbyggande och rapporterar till chefen för Tillväxtkontoret. Du har budget- och verksamhetsansvar för Fyrspårsavtalet, men inte personalansvar.

Du jobbar strategiskt, kommunövergripande och kontorsöverskridande, med hållbar tillväxt och hållbart samhällsbyggande som en del av den strategiska utvecklingen för ett hållbart samhälle. En viktig del av arbetet är dialog och samverkan såväl internt som med externa aktörer. Internt kommer du att ha ett särskilt nära samarbete med Samhällsbyggnads­kontoret.

Som projektchef känner du engagemang i verksamhetsutveckling, hållbarhet, innovation, strategiskt samhällsbyggande och affärsutveckling och ansvarar för kontinuerlig omvärlds­bevakning inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en naturlig förmåga att bygga förtroendefulla relationer. I ditt ledarskap delar du våra gemensamma värderingar: delaktighet, engagemang och tydlighet.

Du är en lyhörd, kreativ och lösningsorienterad person som ser helheter och sammanhang. Du har god analytisk och problemlösningsförmåga, är strukturerad, har lätt för att uttrycka dig nyanserat i både tal och skrift på svenska och är en mycket god kommunikatör. B-körkort förutsätts för tjänsten.

Du:
har gedigen erfarenhet inom samhällsbyggande och markexploatering
har goda ledaregenskaper
är drivande, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ
har ett affärsmässigt fokus
har examen inom Lantmäteri/Samhällsbyggnadsjuridik eller annan akademisk examen som arbetsgivaren anser vara relevant
Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda komplexa samhällsbyggnadsprojekt/exploateringsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation i dialog med den politiska ledningen.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Adeccos kund Thermo Fisher söker en team manager

Har du goda erfarenheter av ledarskap med ett stort driv för personalfrågor? Vill du leda ett mindre team i deras dagliga arbete? Då är uppdraget som Teamchef till vår kund Thermo Fisher i Uppsala något för dig! Om uppdraget Team manager inom Produktion för tillverkande grupp som ansvarar för kitpackning av helfabrikat. Teamet består av ca 15 operatörer och en styransvarig. Team managern rapporterar till avdelningschefen för Tillverkning Reagens och ingår... Visa mer
Har du goda erfarenheter av ledarskap med ett stort driv för personalfrågor? Vill du leda ett mindre team i deras dagliga arbete? Då är uppdraget som Teamchef till vår kund Thermo Fisher i Uppsala något för dig!

Om uppdraget
Team manager inom Produktion för tillverkande grupp som ansvarar för kitpackning av helfabrikat. Teamet består av ca 15 operatörer och en styransvarig. Team managern rapporterar till avdelningschefen för Tillverkning Reagens och ingår i avdelningens ledningsgrupp vilken består av två team manager och ett antal supportfunktioner. Du kommer att arbeta i nära samarbete med den andra team managern inom avdelningen då flera arbetsuppgifter och till viss del resurser delas.

I rollen som team manager omfattar följande;
o Arbetsmiljöansvar – identifiera riskfyllda förhållande samt åtgärda för att undvika olyckor
o Personalansvar – upplärningar och kompetensutveckling, individuella uppföljningar (trivsel, utveckling, mål etc.)
o Kapacitetsplanering – säkra resurser på kort och lång sikt för att leverera mot överenskommen tillverkningsvolym
o Dagliga uppföljningar – genom etablerad Tier Board-struktur från tillverkande verksamhet upp till företagsledning
o KPI-uppföljning – följa upp och utveckla KPIer, inkluderat trendanalyser och åtgärdshantering
o Lean/PPI – arbeta med ständiga förbättringar för att uppnå ökad produktivitet i takt med ökade tillverknings- & försäljningsvolymer
o Samarbete – inom avdelningen, övriga produktionen och med angränsande avdelningar såsom Underhåll och Planeringen

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco som ska täcka upp ett föräldrarvikariat. Start för uppdrag är omgående och förväntas pågå fram till och med 2024-04. 

Om dig
Vi söker dig med ledarskapserfarenhet, helst inom Life Science. Gärna erfarenhet från roller i organisationer som tillämpar lean.
Personliga egenskaper som värdesätts är – energifylld och motiverande, lyhörd, kommunikativ, målstyrd och drivande.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på [email protected] eller 073 684 78 61.

Sökord
Team manager, Team chef, Production, Produktion, Life Science, Thermo Fisher, Adecco, Uppsala Visa mindre

Värmepumpsmontör

Ansök    Maj 28    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet eller Uppsalaområdet Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Vi behandlar endast ansökningar via mail... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet eller Uppsalaområdet
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden.


Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Vi behandlar endast ansökningar via mail Visa mindre

Mark och anläggningsarbetare sökes

Just nu har vi efterfrågan på flera anläggare från våra kunder. Är du vår nya medarbetare? Krav för tjänsten: - Erfarenhet från storbyggen - Minst tre års erfarenhet inom bygg - Kommunikativ svenska Jobbet är varierande och kan innehålla: - Rörläggning - Dränering - Asfaltsjustering - Finplanering - Schakt - Markberedning Yrkesbevis är mycket meriterande och körkort är ett stort plus! Vi efterfrågar dessa kurser: - SCT - Safe Construction Tra... Visa mer
Just nu har vi efterfrågan på flera anläggare från våra kunder. Är du vår nya medarbetare? Krav för tjänsten:
- Erfarenhet från storbyggen
- Minst tre års erfarenhet inom bygg
- Kommunikativ svenska
Jobbet är varierande och kan innehålla:
- Rörläggning
- Dränering
- Asfaltsjustering
- Finplanering
- Schakt
- Markberedning

Yrkesbevis är mycket meriterande och körkort är ett stort plus!

Vi efterfrågar dessa kurser:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Heta arbeten
- SSG

Vi på Helpman: Som konsult kommer du vara anställd av oss på Helpman och bli uthyrd till våra kunder. Vi jobbar med allt från de allra största företagen på marknaden till de mindre byggfirmorna. Vi är ett av de äldsta bemanningsföretagen inom bygg med stor erfarenhet och kunskap om branschen. Som medlemmar i Byggföretagen och med kollektivavtal med Byggnads kan vi garantera trygga villkor, korrekta avtal och bra löner till våra anställda. Vi erbjuder bland annat både reseersättning och betald semester.

Ansök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag! De som matchar kravprofilen kommer få återkoppling via telefon. Har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen får du återkoppling via mejl. Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV med dina tidigare arbetserfarenheter samt med en beskrivning av arbetsuppgifterna du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Betongarbetare sökes

Helpman söker duktiga betongarbetare till uppdrag i Nyköping! Krav för tjänsten: · Erfarenhet av armering och gjutning · Minst två års erfarenhet inom yrket · Kommunikativ svenska Meriterande: · Yrkesbevis alt. 6 års dokumenterad erfarenhet · Relevant utbildning · Körkort · Kunskaper inom ritningsläsning Passar detta in på dig? Tveka inte att ansöka idag! Vi efterfrågar dessa kurser: - SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbet... Visa mer
Helpman söker duktiga betongarbetare till uppdrag i Nyköping!
Krav för tjänsten: · Erfarenhet av armering och gjutning · Minst två års erfarenhet inom yrket · Kommunikativ svenska
Meriterande: · Yrkesbevis alt. 6 års dokumenterad erfarenhet · Relevant utbildning · Körkort · Kunskaper inom ritningsläsning
Passar detta in på dig? Tveka inte att ansöka idag!

Vi efterfrågar dessa kurser:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Heta arbeten
- SSG

Om oss Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har funnits i branschen i över 20år! Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm men våra arbetsplatser finns över hela Sverige! Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på säkra och trygga arbetsplatser!

Ansök! Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF). Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Snickare sökes till kommande uppdrag!

Om tjänsten Flera självgående snickare sökes till kommande uppdrag. För denna tjänst behöver du ha minst 2-3 års erfarenhet inom yrket och vi ser gärna att du är självgående. Eftersom uppgifterna kan variera är det bra om du har breda yrkeskunskaper och har lätt för att ta instruktioner. Svenska språket gäller på arbetsplatsen och yrkesbevis är mycket meriterande. Körkort är även ett plus. Dessa uppgifter kan förekomma: - Trästomme - Takstolar - Gipsnin... Visa mer
Om tjänsten Flera självgående snickare sökes till kommande uppdrag. För denna tjänst behöver du ha minst 2-3 års erfarenhet inom yrket och vi ser gärna att du är självgående. Eftersom uppgifterna kan variera är det bra om du har breda yrkeskunskaper och har lätt för att ta instruktioner. Svenska språket gäller på arbetsplatsen och yrkesbevis är mycket meriterande. Körkort är även ett plus. Dessa uppgifter kan förekomma:
- Trästomme
- Takstolar
- Gipsning
- Doka, peri
- Lösvirke

Vilka är vi? Helpman har varit verksamma sedan år 2000 och arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads vilket garanterar trygga avtal och bra löner.

Ansök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag! De som matchar kravprofilen kommer få återkoppling via telefon. Har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen får du återkoppling via mejl. Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV med dina tidigare arbetserfarenheter samt med en beskrivning av arbetsuppgifterna du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Jobb för rörläggare!

Rörläggare sökes! Nu när våren börjar dra igång på riktigt har vi på Helpman fått in flera förfrågningar från våra kunder om erfarna rörläggare. Vi söker därför just nu dig som har minst 2 års erfarenhet inom rörläggning. Du bör vara självgående och ha god vana på stora byggarbetsplatser. Du kan lägga olika typer av rör och hanterar laser väl. Det är mycket meriterande om du även har en bred erfarenhet inom markarbete och kan jobba med många olika arbetsu... Visa mer
Rörläggare sökes! Nu när våren börjar dra igång på riktigt har vi på Helpman fått in flera förfrågningar från våra kunder om erfarna rörläggare. Vi söker därför just nu dig som har minst 2 års erfarenhet inom rörläggning.
Du bör vara självgående och ha god vana på stora byggarbetsplatser. Du kan lägga olika typer av rör och hanterar laser väl. Det är mycket meriterande om du även har en bred erfarenhet inom markarbete och kan jobba med många olika arbetsuppgifter på anläggningssidan.
Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Svenska språket gäller på arbetsplatsen.

Vi efterfrågar dessa kurser:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Arbete på väg
- Stockholms stads trafikanordningar
- Heta arbeten

Om oss Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har funnits i branschen i över 20år! Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm men våra arbetsplatser finns över hela Sverige! Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på säkra och trygga arbetsplatser!

Ansök! Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF). Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Betongarbetare till kommande uppdrag

Om tjänsten Vi söker betongarbetare med minst 2 års erfarenhet inom yrket. Krav för tjänsten är svenska som arbetsspråk. Yrkesbevis inom betong är mycket meriterande. Jobbet kan vara varierande så du bör vara flexibel och lättlärd som person samt ha lätt för att samarbeta med andra. Förekommande arbetsuppgifter: - Armering, olika typer - Gjutning, olika typer - Lapp och lag - Flytspackel - Montera stämp Tveka inte att ansöka redan idag! Vi efterfr... Visa mer
Om tjänsten Vi söker betongarbetare med minst 2 års erfarenhet inom yrket. Krav för tjänsten är svenska som arbetsspråk. Yrkesbevis inom betong är mycket meriterande. Jobbet kan vara varierande så du bör vara flexibel och lättlärd som person samt ha lätt för att samarbeta med andra.
Förekommande arbetsuppgifter:
- Armering, olika typer
- Gjutning, olika typer
- Lapp och lag
- Flytspackel
- Montera stämp

Tveka inte att ansöka redan idag!

Vi efterfrågar dessa kurser:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Heta arbeten
- SSG

Om oss Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har funnits i branschen i över 20år! Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm men våra arbetsplatser finns över hela Sverige! Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på säkra och trygga arbetsplatser! Vad erbjuder vi? · kollektivavtal: betald semester, tjänstepension, årliga löneförhöjningar, mm · reseersättning: för alla, oavsett om du åker bil eller kollektivtrafik · kläder: nya varselkläder för alla våra anställda, klass 1, 2, 3 beroende på arbetsplats · ID06: endast seriösa och stabila byggarbetsplatser · boende: för alla anställda som vill jobba på traktamente Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens! Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Ansök! Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF). Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Projektledare strategisk samhällsbyggnad

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Tillväxtko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Tillväxtkontoret är ett av kommunens åtta kontor som rapporterar till kommundirektören. Kontoret lyder under kommunstyrelsen och samlar Mark och Exploatering, Lokalförsörjning och Näringsliv.

Tillväxtkontorets uppdrag omfattar bland annat ansvar för kommunens samhällsbyggnads­process och för projektportföljen för bostadsförsörjning, företagsetableringar och samhällsfastigheter, ansvar för kommunens markinnehav och att realisera en aktiv och effektiv mark- och bostadspolitik.

Sedan Knivsta bildades har kommunen vuxit från cirka tolv tusen till över tjugo tusen invånare. Knivsta har höga ambitioner att såväl verka för hållbarhet lokalt som att bidra till en hållbar regional samhällsutveckling. Vi ser strategiskt arbete med samhällsbyggande och exploatering som en förutsättning för en hållbar tillväxt och utveckling.

År 2017 tecknade Knivsta kommun ett avtal med staten och Region Uppsala, det så kallade Fyrspårsavtalet, i vilket Knivsta kommun åtar sig att skapa förutsättningar för 15 000 nya bostäder fram till år 2057. I gengäld ska staten bland annat bygga ut järnvägen från två till fyra spår genom kommunen -som en del av Ostkustbanan- uppföra en station i Alsike och bygga en ny trafikplats vid Mora stenar, och Regionen ska ombesörja en god kollektivtrafik.

Som ett led i kommunens fortsatta ambitioner antog kommunfullmäktige i mars 2022 'Stadsutvecklingsstrategi 2035 för västra Knivsta och Alsike stationssamhälle' som med höga ambitioner för hållbarhet och samhällsbyggnadskvaliteter bland annat omfattar bostäder, service och centrumutveckling.

Knivsta kommun erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, pensions- och semesterväxling samt möjlighet att arbeta på distans när arbetet tillåter. På Tillväxtkontoret erbjuder vi flexibel arbetstid. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på https://knivsta.se/jobba-i-knivsta

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare strategisk samhällsbyggnad har du en nyckelroll i kommunens fortsatta samhällsbyggande och rapporterar till chefen för Tillväxtkontoret. Du jobbar strategiskt, kommunövergripande och kontorsöverskridande, med hållbar tillväxt och hållbart samhällsbyggande som en del av den strategiska utvecklingen för ett hållbart samhälle. En viktig del av arbetet är dialog och samverkan såväl internt som med externa aktörer. Internt kommer du att ha ett särskilt nära samarbete med Samhällsbyggnadskontoret.

Du är projektledare för det s.k. fyrspårsavtalet med mycket externa kontakter och samverkan med bland annat Trafikverket, länsstyrelsen, Uppsala kommun och Region Uppsala. Du arbetar nära politiken och är föredragande i politiska nämnder.

Du kommer även att vara en senior kompetens inom samhällsbyggande och exploatering, bidra till att utveckla samhällsbyggnadsprocessen, jobba med strategiska samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor och vara ett stöd i större/komplexa exploaterings­projekt.

Som projektledare strategisk samhällsbyggnad känner du engagemang i verksamhetsutveckling, hållbarhet, innovation, strategiskt samhällsbyggande och affärsutveckling och ansvarar för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har naturlig förmåga att bygga förtroendefulla relationer. I ditt ledarskap delar du våra gemensamma värderingar: delaktighet, engagemang och tydlighet. Du är en lyhörd, kreativ och lösningsorienterad person som ser helheter och sammanhang samt är en mycket god kommunikatör. B-körkort förutsätts för tjänsten.

Du:

har gedigen erfarenhet inom samhällsbyggande/markexploatering
har goda ledaregenskaper
är drivande, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ
har examen inom Lantmäteri/Samhällsbyggnadsjuridik eller annan akademisk examen som arbetsgivaren anser vara relevant

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda komplexa samhällsbyggnadsprojekt/exploateringsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation i dialog med den politiska ledningen.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar på [email protected] eller 0709-535880.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare strategisk samhällsbyggnad

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Tillväxtko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Tillväxtkontoret är ett av kommunens åtta kontor som rapporterar till kommundirektören. Kontoret lyder under kommunstyrelsen och samlar Mark och Exploatering, Lokalförsörjning och Näringsliv.

Tillväxtkontorets uppdrag omfattar bland annat ansvar för kommunens samhällsbyggnads­process och för projektportföljen för bostadsförsörjning, företagsetableringar och samhällsfastigheter, ansvar för kommunens markinnehav och att realisera en aktiv och effektiv mark- och bostadspolitik.

Sedan Knivsta bildades har kommunen vuxit från cirka tolv tusen till över tjugo tusen invånare. Knivsta har höga ambitioner att såväl verka för hållbarhet lokalt som att bidra till en hållbar regional samhällsutveckling. Vi ser strategiskt arbete med samhällsbyggande och exploatering som en förutsättning för en hållbar tillväxt och utveckling.

År 2017 tecknade Knivsta kommun ett avtal med staten och Region Uppsala, det så kallade Fyrspårsavtalet, i vilket Knivsta kommun åtar sig att skapa förutsättningar för 15 000 nya bostäder fram till år 2057. I gengäld ska staten bland annat bygga ut järnvägen från två till fyra spår genom kommunen -som en del av Ostkustbanan- uppföra en station i Alsike och bygga en ny trafikplats vid Mora stenar, och Regionen ska ombesörja en god kollektivtrafik.

Som ett led i kommunens fortsatta ambitioner antog kommunfullmäktige i mars 2022 'Stadsutvecklingsstrategi 2035 för västra Knivsta och Alsike stationssamhälle' som med höga ambitioner för hållbarhet och samhällsbyggnadskvaliteter bland annat omfattar bostäder, service och centrumutveckling.

Knivsta kommun erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, pensions- och semesterväxling samt möjlighet att arbeta på distans när arbetet tillåter. På Tillväxtkontoret erbjuder vi flexibel arbetstid. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på https://knivsta.se/jobba-i-knivsta

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare strategisk samhällsbyggnad har du en nyckelroll i kommunens fortsatta samhällsbyggande och rapporterar till chefen för Tillväxtkontoret. Du jobbar strategiskt, kommunövergripande och kontorsöverskridande, med hållbar tillväxt och hållbart samhällsbyggande som en del av den strategiska utvecklingen för ett hållbart samhälle. En viktig del av arbetet är dialog och samverkan såväl internt som med externa aktörer. Internt kommer du att ha ett särskilt nära samarbete med Samhällsbyggnadskontoret.

Du är projektledare för det s.k. fyrspårsavtalet med mycket externa kontakter och samverkan med bland annat Trafikverket, länsstyrelsen, Uppsala kommun och Region Uppsala. Du arbetar nära politiken och är föredragande i politiska nämnder.

Du kommer även att vara en senior kompetens inom samhällsbyggande och exploatering, bidra till att utveckla samhällsbyggnadsprocessen, jobba med strategiska samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor och vara ett stöd i större/komplexa exploaterings­projekt.

Som projektledare strategisk samhällsbyggnad känner du engagemang i verksamhetsutveckling, hållbarhet, innovation, strategiskt samhällsbyggande och affärsutveckling och ansvarar för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har naturlig förmåga att bygga förtroendefulla relationer. I ditt ledarskap delar du våra gemensamma värderingar: delaktighet, engagemang och tydlighet. Du är en lyhörd, kreativ och lösningsorienterad person som ser helheter och sammanhang samt är en mycket god kommunikatör. B-körkort förutsätts för tjänsten.

Du:

har gedigen erfarenhet inom samhällsbyggande/markexploatering
har goda ledaregenskaper
är drivande, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ
har examen inom Lantmäteri/Samhällsbyggnadsjuridik eller annan akademisk examen som arbetsgivaren anser vara relevant

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda komplexa samhällsbyggnadsprojekt/exploateringsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation i dialog med den politiska ledningen.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar på [email protected] eller 0709-535880.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Helpman söker rörläggare!

Om tjänsten: Vi på Helpman söker just nu erfarna rörläggare till kommande uppdrag i Stockholmsområdet. Du som söker tjänsten ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete på stora byggarbetsplatser med VA rörläggning samt grunder. Du har en förståelse för arbetet och ser vad som behöver göras. Vi ser gärna att du kan använda laser med säkerhet. Svenska språket gäller på byggarbetsplatsen. Yrkesbevis inom anläggning är meriterande. Ansök redan idag om detta stämm... Visa mer
Om tjänsten: Vi på Helpman söker just nu erfarna rörläggare till kommande uppdrag i Stockholmsområdet. Du som söker tjänsten ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete på stora byggarbetsplatser med VA rörläggning samt grunder. Du har en förståelse för arbetet och ser vad som behöver göras. Vi ser gärna att du kan använda laser med säkerhet. Svenska språket gäller på byggarbetsplatsen. Yrkesbevis inom anläggning är meriterande. Ansök redan idag om detta stämmer in på dig!

Vi efterfrågar dessa kurser:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Arbete på väg
- Stockholms stads trafikanordningar
- Heta arbeten

Vi på Helpman: Som konsult kommer du vara anställd av oss på Helpman och bli uthyrd till våra kunder. Vi jobbar med allt från de allra största företagen på marknaden till de mindre byggfirmorna. Vi är ett av de äldsta bemanningsföretagen inom bygg med stor erfarenhet och kunskap om branschen. Som medlemmar i Byggföretagen och med kollektivavtal med Byggnads kan vi garantera trygga villkor, korrekta avtal och bra löner till våra anställda. Vi erbjuder bland annat både reseersättning och betald semester.

Ansök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag! De som matchar kravprofilen kommer få återkoppling via telefon. Har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen får du återkoppling via mejl. Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV med dina tidigare arbetserfarenheter samt med en beskrivning av arbetsuppgifterna du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en avtalsansvarig/affärsutvecklare!

Ansök    Mar 10    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, väg
Om uppdraget Adeccos kund Swedavia söker just nu en civilingenjör och/eller likvärdig erfarenhet genom eftergymnasial utbildning inom energiteknik. Uppdraget handlar om att förvalta och utveckla den energiaffär som finns i form av el, värme, VA. Detta inkluderar löpande arbetsuppgifter med befintliga och nya avtal och kundrelationer samt medverkan i relevanta utvecklingsprojekt. I arbetsuppgifterna ingår bl a avtalshantering, kunddialoger, prisuppdateringa... Visa mer
Om uppdraget
Adeccos kund Swedavia söker just nu en civilingenjör och/eller likvärdig erfarenhet genom eftergymnasial utbildning inom energiteknik. Uppdraget handlar om att förvalta och utveckla den energiaffär som finns i form av el, värme, VA. Detta inkluderar löpande arbetsuppgifter med befintliga och nya avtal och kundrelationer samt medverkan i relevanta utvecklingsprojekt. I arbetsuppgifterna ingår bl a avtalshantering, kunddialoger, prisuppdateringar, fakturering, schabloner, intäktsbudgetering/prognosticering samt anpassning/utveckling av prismodeller. 

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start i april, uppdraget förväntas pågå mellan 4-6 månader. Möjlighet till förlängning finns, rekrytering kommer ske parallellt och för rätt person kan detta leda till en fast anställning på Swedavia.

Om dig
Vi söker dig som uppfyller följande erfarenhet och kompetens: 
-Civilingenjör energiteknik eller likvärdig erfarenhet genom eftergymnasial utbildning inom energiteknik
-Förvärvad arbetslivserfarenhet, minst 5 år inom området.
-Goda kunskaper MS Office
-Erfarenhet av försäljning och kundrelationer
-Erfarenhet affärssystem och CRM
-Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid intresse och förmåga att dels samarbeta då befattningen interagerar med många både internt och externt, dels förmåga att arbeta självständigt då man är ensam i denna roll inom affärsområdet. Som person behöver man vara strukturerad och noggrann.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010-173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Avtalsansvarig, affärsutvecklare, civilingenjör, energiteknik, CRM, Sigtuna, Uppsala, Swedavia, Adecco Visa mindre

Duktiga snickare till knivsta/uppsala

Nu söker vi flera duktig, självgående och drivna snickare till projekt i Uppsala Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Uppsala. Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka in cv till mig så kontaktar jag dig. Krav: Gymnasial utbildning, ... Visa mer
Nu söker vi flera duktig, självgående och drivna snickare till projekt i Uppsala
Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Uppsala.
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka in cv till mig så kontaktar jag dig.
Krav: Gymnasial utbildning, minimum 3 års erfarenhet som snickare, kan arbeta efter ritning, göra sig förstådd på svenska, inneha yrkesbevis eller motsvarande.
Meriterande: Heta arbeten, mobila arbetsplattformar, säkra lyft
Vi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller till [email protected].
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Isolerare med C-körkort Knivsta

Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar bransch certifikatet Behörig lösull. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 35 år. Nu söker vi fast och extra lösullsinstallatör. Lönevillkor enligt byggnadsavtal. Vi söker även personal som kan hjälpa till vid behov på kort varsel. Som extrapersonal står du på lastbilen o... Visa mer
Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar bransch certifikatet Behörig lösull. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 35 år. Nu söker vi fast och extra lösullsinstallatör. Lönevillkor enligt byggnadsavtal.
Vi söker även personal som kan hjälpa till vid behov på kort varsel.
Som extrapersonal står du på lastbilen och matar isolerings säckar i lösullsmaskinen.
Vi ser gärna att du bor kring Knivsta med omnejd.
Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mestadels vindar men även golv och väggar.
Den vi söker ska vara självgående och bra på att bemöta kunder, samt förstå och uttrycka sig väl i Svenska språket.
För frågor om angående tjänsten besvaras endast på mejl. Visa mindre

Värmepumpsmontör

Ansök    Dec 7    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet men vi tar även emot kandidater i Uppland och Västmanland. Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas.... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet men vi tar även emot kandidater i Uppland och Västmanland.
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden.


Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Visa mindre

Maskinförare sökes för uppdrag i Rosersberg

Nu söker hjullastarförare för vår kunds räkning i Rosersberg. Om tjänsten Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen. Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev till [email protected]. Om dig Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar ... Visa mer
Nu söker hjullastarförare för vår kunds räkning i Rosersberg.
Om tjänsten
Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.
Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev till [email protected].
Om dig
Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev till [email protected]
Om oss
Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en projektledare, start omgående!

Adeccos kund Swedavia söker nu en senior projektledare. Grunden i projektledning handlar om god planering och att ha förmågan att strukturera upp arbetet. Att behärska projektverktygslådan, med dess olika metoder, samt att fånga upp problem och att vara resultatorienterad, är viktigt för det här uppdraget! Är du den vi söker? Då ska du läsa vidare!  Om uppdraget Detta uppdrag syftar till att ta ett helhetsgrepp om området och samlat utvärdera de möjlighet... Visa mer
Adeccos kund Swedavia söker nu en senior projektledare. Grunden i projektledning handlar om god planering och att ha förmågan att strukturera upp arbetet. Att behärska projektverktygslådan, med dess olika metoder, samt att fånga upp problem och att vara resultatorienterad, är viktigt för det här uppdraget! Är du den vi söker? Då ska du läsa vidare! 

Om uppdraget
Detta uppdrag syftar till att ta ett helhetsgrepp om området och samlat utvärdera de möjligheter som finns för att hitta en optimal bemanningsmodell. Efter pandemin finns tydliga tecken på att återhämtningen i trafik är starkast i leisure-segmentet och svagare i business. Detta innebär att säsongsvariationer och peakmönster ytterligare går emot skarpare skillnader mellan säsonger, reseintensiva veckor och dygnspeakar. Mot denna bakgrund ökar kraven på att hitta former för en anpassad och flexibel bemanning som möter dagens och kommande trafikmönster.

• Redovisning övergripande inriktning och formulerad målbild – mid december
• Genomarbetade förslag som möter effektmål – mars 2023
• Utvärdering behov av systemstöd

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning via oss på Adecco, start så snart som möljigt - projekt längd beräknad till 2 mån. 

Om dig
Krav på tidigare erfarenhet av projektledning av liknande verksamhetsprojekt / förstudier som syftar till verksamhetsförbättringar och som tagit fram tydliga förbättringsförslag. Viktigt med god kommunikationsförmåga då man måste kunna samla olika intressenters behov. God samarbetsförmåga för att kunna leda projektteamet som består av olika interna resurser och förmåga att kunna på ett tydligt och pedagogiskt sätt förklara sina resultat. Vi söker en projektledare som helst har tidigare erfarenhet av bemanningsmodeller från andra branscher och på så sätt även kan bidra med kompetens inom området och tidigare erfarenhet av bemanningsmodeller och optimering av dessa.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, bemanningsmodeller, flygplats, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Vi söker självgående snickare!

Om tjänsten Flera självgående snickare sökes till kommande uppdrag. För denna tjänst behöver du ha minst 2-3 års erfarenhet inom yrket och vi ser gärna att du är självgående. Eftersom uppgifterna kan variera är det bra om du har breda yrkeskunskaper och har lätt för att ta instruktioner. Svenska språket gäller på arbetsplatsen och yrkesbevis är mycket meriterande. Körkort är även ett plus. Dessa uppgifter kan förekomma: - Trästomme - Takstolar - Gips... Visa mer
Om tjänsten

Flera självgående snickare sökes till kommande uppdrag.
För denna tjänst behöver du ha minst 2-3 års erfarenhet inom yrket och vi ser gärna att du är självgående. Eftersom uppgifterna kan variera är det bra om du har breda yrkeskunskaper och har lätt för att ta instruktioner. Svenska språket gäller på arbetsplatsen och yrkesbevis är mycket meriterande. Körkort är även ett plus.
Dessa uppgifter kan förekomma:
- Trästomme
- Takstolar
- Gipsning
- Doka, peri
- Lösvirke

Vilka är vi?

Helpman har varit verksamma sedan år 2000 och arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads vilket garanterar trygga avtal och bra löner.

Ansök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag! De som matchar kravprofilen kommer få återkoppling via telefon. Har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen får du återkoppling via mejl. Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV med dina tidigare arbetserfarenheter samt med en beskrivning av arbetsuppgifterna du utfört. Visa mindre

Adeccos kund Scandinova söker testingenjörer!

Ansök    Sep 6    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, väg
Om företaget Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, E... Visa mer
Om företaget

Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu två Testingenjörer! Här får du möjlighet att vara med på deras resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen. Anställningen är till en början ett konsultuppdrag via oss på Adecco, med start efter sommaren och för rätt personer så finns det möjlighet till övertag hos kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på veckorna. 

Om uppdraget

Uppdraget innebär arbete med test och felsökning av modulatorer under produktion på plats i Uppsala samt installation och test hos kunder över hela världen. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans sköter produktionstester, acceptanstester, och installationer av våra produkter. Teamet består idag av 7 personer och ingår i avdelningen Operations. Arbetet är till stor del praktiskt och består av allt från inkoppling av ström och kylvatten, påfyllnad av transformatorolja, inkoppling av instrument, uppbyggnad av testuppställning etc. innan själva testet kan starta. Under testerna arbetar du med mätinstrument och samlar data i testprotokoll.

Ansvarsområden

• Sluttest av modulatorer innan leverans till kund, så kallad Factory Acceptance Test, ibland tillsammans med kunden.
• Felsökning och problemlösning.
• Installation och sluttest hos kund, så kallad Site Acceptance Test.
• Support och utbildning till våra kunder.

Om dig

Krav:
• Högskoleutbildning i elektronik eller motsvarande.
• Tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.
• Förmågan att agera självständigt och initiativrikt.
• En serviceinriktad attityd, känsla för rätt kvalitet och ett välutvecklat ordningssinne.

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av produktion, test och service/felsökning av elektriska system.
• Erfarenhet av elektronisk mätutrustning.
• Förmåga att hantera mjukvara såväl i "inbäddade system" som i python som programmeringsspråk.
• Traverskort

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic 073 684 78 61.

Har du frågor gällande registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

testingenjör, ingenjör, teknik, scandinova, adecco, uppsala Visa mindre

Projektledare för el-entreprenader Uppsala

Är du vår nya projektledare för våra el-entreprenader i Uppsala området? Gillar du att leda projekt från början till slut och drivs av att ta hand om helheten? Då ska du söka hit. Som projektledare hos oss kommer du ansvara för projekten i Uppsala området. Du kommer att ansvara för bla. för utförande av arbete, tidsplaner, dokumentationer samt viss personalhantering vid pågående projekt. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och ha närmst kontakt med ... Visa mer
Är du vår nya projektledare för våra el-entreprenader i Uppsala området?
Gillar du att leda projekt från början till slut och drivs av att ta hand om helheten? Då ska du söka hit. Som projektledare hos oss kommer du ansvara för projekten i Uppsala området. Du kommer att ansvara för bla. för utförande av arbete, tidsplaner, dokumentationer samt viss personalhantering vid pågående projekt. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och ha närmst kontakt med beställare på plats samt vår egna personal. Du kommer arbeta nära VD och övriga projektledare för att utveckla våra el-entreprenader. Vi arbetar som ett team och ser gärna att du inte är rädd för att hjälpa till fysiskt ute på projekt vid kritiska tillfällen.
Ditt arbete ska vara noggrant utfört då vi lägger stor vikt på kvalitet och kompetens.
Varför arbeta hos oss?
Hos oss får du möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med ledare och kollegor. Lärandet är något vi värderar högt i företaget och familjekänslan. Vi fortsätter att växa och kan erbjuda nya karriärmöjligheter.
Vi söker dig som:
Har minst tre års erfarenhet som elektriker, är självgående, målinriktad och klar med lärlingstimmarna. Du trivs i en samordningsroll och kan hantera flera bollar i luften. Du tycker att det är kul att möta kunder och kollegor och vill leverera en bra produkt.


Du som söker ska:
- Ha B-körkort
- Ha arbetat som elmontör i minst 3 år utöver lärlingstiden
- Ha erfarenhet av projektledning sedan tidigare
- Goda kunskaper inom materialkännedom
- Goda kunskaper inom ritnings kännedom
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kunskaper i Bluebeam
- Mediterande om du har kundskaper i Wikells
Om företaget:
2013 startade Robert Åslund Åslunds EL AB ensam med sin vision om att han ville ge sina kunder den rätta el-entreprenaden. Sedan dess har företaget ökat stabilt i både medarbetare och omsättning. Idag är vi 20 medarbetare och omsatte 2021/2022 25 miljoner. Vi arbetar i huvudsak med större entreprenaden i form av nyproduktion av lägenheter & radhus områden, men har en växande service avdelning i Uppsala och Stockholms Norrort med omnejd. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Adeccos kund Scandinova söker testingenjörer!

Ansök    Aug 8    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, väg
Om företaget Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, E... Visa mer
Om företaget

Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu två Testingenjörer! Här får du möjlighet att vara med på deras resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen. Anställningen är till en början ett konsultuppdrag via oss på Adecco, med start efter sommaren och för rätt personer så finns det möjlighet till övertag hos kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på veckorna. 

Om uppdraget

Uppdraget innebär arbete med test och felsökning av modulatorer under produktion på plats i Uppsala samt installation och test hos kunder över hela världen. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans sköter produktionstester, acceptanstester, och installationer av våra produkter. Teamet består idag av 7 personer och ingår i avdelningen Operations. Arbetet är till stor del praktiskt och består av allt från inkoppling av ström och kylvatten, påfyllnad av transformatorolja, inkoppling av instrument, uppbyggnad av testuppställning etc. innan själva testet kan starta. Under testerna arbetar du med mätinstrument och samlar data i testprotokoll.

Ansvarsområden

• Sluttest av modulatorer innan leverans till kund, så kallad Factory Acceptance Test, ibland tillsammans med kunden.
• Felsökning och problemlösning.
• Installation och sluttest hos kund, så kallad Site Acceptance Test.
• Support och utbildning till våra kunder.

Om dig

Krav:
• Högskoleutbildning i elektronik eller motsvarande.
• Tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.
• Förmågan att agera självständigt och initiativrikt.
• En serviceinriktad attityd, känsla för rätt kvalitet och ett välutvecklat ordningssinne.

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av produktion, test och service/felsökning av elektriska system.
• Erfarenhet av elektronisk mätutrustning.
• Förmåga att hantera mjukvara såväl i "inbäddade system" som i python som programmeringsspråk.
• Traverskort

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic 073 684 78 61.

Har du frågor gällande registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

testingenjör, ingenjör, teknik, scandinova, adecco, uppsala Visa mindre

Isolerare med C-körkort

Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar bransch certifikatet Behörig lösull. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 35 år. Nu söker vi fast och extra lösullsinstallatör. Lönevillkor enligt byggnadsavtal. Vi söker även personal som kan hjälpa till vid behov på kort varsel. Som extrapersonal står du på lastbilen o... Visa mer
Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar bransch certifikatet Behörig lösull. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 35 år. Nu söker vi fast och extra lösullsinstallatör. Lönevillkor enligt byggnadsavtal.
Vi söker även personal som kan hjälpa till vid behov på kort varsel.
Som extrapersonal står du på lastbilen och matar isolerings säckar i lösullsmaskinen.
Vi ser gärna att du bor kring Karlstad med omnejd.
Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mestadels vindar men även golv och väggar.
Den vi söker ska vara självgående och bra på att bemöta kunder, samt förstå och uttrycka sig väl i Svenska språket.
För frågor om angående tjänsten besvaras endast på mejl. Visa mindre

Trafikingenjör

Ansök    Jul 8    Knivsta kommun    Trafikingenjör
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Trafik- oc... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Trafik- och Gatuenheten, som tillhör kommunens samhällsbyggnadskontor, förstärker nu med ytterligare medarbetare och söker bland annat en trafikingenjör. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunens parker, lekparker, naturområden, avfall, bostadsanpassning, detalj- och översiktsplanering samt gator och trafik. Till kontoret hör också Bygglovsenheten, Miljökontoret och kommunens Kart- och GIS-enhet. Vi är motorn i kommunens samhällsbyggande där din medverkan blir en betydelsefull pusselbit.

ARBETSUPPGIFTER
Som trafikingenjör hos oss kommer du arbeta med trafikfrågor kopplat till kommunens vägnät. Ansvaret kommer ligga på framkomlighet, trafiksäkerhet, tillstånd med mera. Du kommer arbeta med handläggning av tillstånd för schakter och TA-planer, handläggning av dispenser och framtagande och revidering av lokala trafikföreskrifter. Med stöd av dina kollegor har du ansvar för att kommunens trafikmiljöer uppfyller de krav som ställs utifrån gällande lagstiftning så att skyltning, linjemålning och andra trafikanläggningar fungerar. En stor del av arbetet innebär att ha kontakt med medborgare och besvara och ta tillvara synpunkter som kommer in till enheten.
Enheten består av en mindre grupp med högt gemensamt ansvarstagande. Du kommer arbeta nära projektledare, trafikhandläggare och vår trafikplanerare. Hos oss kommer du att få en utvecklande roll i en stimulerande miljö med engagerade medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med liknande frågor privat eller i offentlig sektor, eller har utbildning eller erfarenhet som är relevant. I tjänsten som trafikingenjör kommer du ha mycket kontakt med medborgare, konsulter, myndigheter och entreprenörer. Vi förväntar oss därför att du är duktig på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär mycket skriftlig dokumentation i form av till exempel utredningar, remisser och tjänsteskrivelser varför du ska vara strukturerad och ha en god förmåga att formulera dig på svenska. Körkort lägst behörighet B är ett krav. God datorvana är en självklarhet och erfarenheter inom GIS eller olika verksamhetssystem inom yrket är önskvärt.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Anläggare - direkt anställd hos vår kund

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter i hela Stockholm: · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger i Stockholmsområdet och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B kör... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter i hela Stockholm:
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger i Stockholmsområdet och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Projektledare till Trafik- och Gatuenheten

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Trafik- oc... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Trafik- och Gatuenheten, som tillhör kommunens samhällsbyggnadskontor, förstärker nu med ytterligare medarbetare och söker en projektledare genomförande inom området infrastruktur. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunens parker, lekparker, naturområden, avfall, bostadsanpassning, detalj- och översiktsplanering samt gator och trafik. Till kontoret hör också Bygglovsenheten, Miljökontoret och kommunens Kart- och GIS-enhet. Vi är motorn i kommunens samhällsbyggande där din medverkan blir en betydelsefull pusselbit.

ARBETSUPPGIFTER
Knivsta kommun är en av landets snabbast växande kommuner där nya bostadsområden växer fram och mycket infrastruktur ska planeras och byggas ut. Kommunen står nu inför sin hittills största utmaning med utveckling av två nya hållbara stadsdelar, ett mycket spännande projekt kopplat till kommunens avtal med staten om fyra spår mellan Uppsala och Stockholm. Samtidigt som vi också tar hand om och utvecklar det som redan är byggt. Vi söker därför en projektledare med inriktning teknisk infrastruktur till Trafik- och Gatuenheten. Som projektledare får du en nyckelroll i arbetet med att skapa den framtida småstaden Knivsta.
I rollen som projektledare ansvarar du för att bygga ut och modernisera kommunens gator, torg och parker. Du arbetar med hela kedjan, från planering och projektering, till genomförande och utbyggnad av anläggningar med fokus på allmän plats. Det innebär ansvar för att ta fram projekteringshandlingar, förfrågningsunderlag, bygghandlingar och göra upphandling enligt lagen om offentlig upphandling. Att projekten håller sig inom givna ramar avseende mål, tidplan och budget är också en del av ansvarsområdet. Arbetet innebär ett nära samarbete med konsulter, entreprenörer, fastighetsägare, exploatörer, kommunala förvaltningar och kommuninvånare.
I rollen som projektledare jobbar du också nära kollegor inom kontoret och bidrar med din kompetens exempelvis vid framtagandet av nya detaljplaner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av projektering, byggledning och projektledning inom bygg- och anläggningsbranschen inom offentlig eller privat verksamhet. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, LOU och kalkylering är meriterande. Du har troligen en akademisk examen inom bygg och anläggning, eller annan likvärdig utbildning alternativt arbetslivserfarenhet. Då du kommer arbeta främst med byggentreprenader är goda kunskaper inom AMA ett krav.
Du är kommunikativ och har organisatorisk förmåga, är flexibel och lyhörd. Som projektledare har du en tydlig drivkraft, är engagerad och ansvarstagande. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god och du har också god datorvana.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och avgörande för att lyckas i rollen är struktur, planeringsförmåga, samt att du har en väl utvecklad social förmåga.
B-körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

MARK OCH ANLÄGGNINGSARBETARE TILL KNIVSTA

Erfarna mark och anläggningsarbetare sökes! Jobbet kan vara varierande och därför söker vi dig med breda yrkeskunskaper. Vi ser att du har erfarenhet av: · Rörläggning · Schakt · Markberedening · Grunder · Stensättning Svenska gäller som arbetsspråk och körkort är meriterande. Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi söker flera yrkesarbetare till denna tjänst och intervjuer sker löpande. Vi går igenom alla ansökningar och kommer kontakta de kandidater s... Visa mer
Erfarna mark och anläggningsarbetare sökes!

Jobbet kan vara varierande och därför söker vi dig med breda yrkeskunskaper. Vi ser att du har erfarenhet av: · Rörläggning · Schakt · Markberedening · Grunder · Stensättning Svenska gäller som arbetsspråk och körkort är meriterande. Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi söker flera yrkesarbetare till denna tjänst och intervjuer sker löpande.

Vi går igenom alla ansökningar och kommer kontakta de kandidater som matchar kravprofilen. Passar du inte för just denna tjänst kommer du få återkoppling via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka dock inte att ansöka då flera personer söks till tjänsten och kanske är du precis rät kandidat! Som ett av de första bemanningsföretagen inom bygg har vi på Helpman stor erfarenhet av branschen. Vi kan erbjuda dig trygga villkor, en bra lön och ett flertal förmåner ihop med jobbet. Vi är både medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads för att våra medarbetare ska känna sig trygga. Vi tillhandahåller även: · Reseersättning, oavsett resesätt · Varselkläder · ID06 vilket garanterar trygga och seriösa arbetsplatser · Boende för de som vill jobba på traktamente Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV där dina tidigare anställningar finns med samt beskrivning av de arbetsuppgifter du utfört. Visa mindre

Program/Projektsupport sökes till Arlanda!

Ansök    Jul 5    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, väg
Om företaget  Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarh... Visa mer
Om företaget 

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatsen.

 

Om tjänsten

Adecco söker en program/projektsupporter inom affärs-, projekt och teknisk ledning till Swedavia. Du kommer att vara en del av en styrgrupp för mediaförsörjningsprojekt. Där kommer ni tillsammans att förbereda inför uppföljning av beslut från styrgrupper. Du kommer även att ansvara för riskanalyser samt framtagning av förhandlingsstrategier med olika leverantörer.

Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på adecco med start omgående om möjligt, uppdraget sträcker sig till juni 2023.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk utbildning från civilingenjörprogrammet med inriktning på företagsekonomi. Du ska ha lång erfarenhet av samma arbetsuppgifter, där du drivit större projekt inom energisektorn. Som person bör du vara analytisk, noggrann, kommunikativ och lösningsorienterad. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift. 

Viktigt för tjänsten är:
- 10 års erfarenhet i rollen
- Hög noggrannhet samt lösningsfokuserad
- God kommunikativ förmåga
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010-555 99 77.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord 

program/projektsupport, civilingenjör, företagsekonomi, swedavia, arlanda, uppsala adecco Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Jun 16    Akam bygg AB    Plattsättare
Vi söker just nu en plattsättare som har arbetserfarenhet inom sitt yrke. Du ingår i ett arbetslag där du som plattsättare arbetar i produktionen med att montera kakel på väggar och golv i kök och badrum. Du som person bör vara ansvarsfull, engagerad, flexible samt att ha förmågan att samarbeta i grupp. Du bör vara tillgänglig omgående, eller kunna komma lös från tidigare jobb så snart som möjligt. Visa mer
Vi söker just nu en plattsättare som har arbetserfarenhet inom sitt yrke. Du ingår i ett arbetslag där du som plattsättare arbetar i produktionen med att montera kakel på väggar och golv i kök och badrum.
Du som person bör vara ansvarsfull, engagerad, flexible samt att ha förmågan att samarbeta i grupp. Du bör vara tillgänglig omgående, eller kunna komma lös från tidigare jobb så snart som möjligt. Visa mindre

Adeccos kund Scandinova söker testingenjörer!

Ansök    Jun 16    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, väg
Om företaget Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, E... Visa mer
Om företaget

Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Företaget har idag ca 100 anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden, Bure Equity AB och SEB Venture Capital.

ScandiNova expanderar kraftigt och söker nu två Testingenjörer! Här får du möjlighet att vara med på deras resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen. Anställningen är till en början ett konsultuppdrag via oss på Adecco, med start efter sommaren och för rätt personer så finns det möjlighet till övertag hos kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på veckorna. 

Om uppdraget

Uppdraget innebär arbete med test och felsökning av modulatorer under produktion i Uppsala samt installation och test hos kunder över hela världen. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans sköter produktionstester, acceptanstester, och installationer av våra produkter. Teamet består idag av 7 personer och ingår i avdelningen Operations. Arbetet är till stor del praktiskt och består av allt från inkoppling av ström och kylvatten, påfyllnad av transformatorolja, inkoppling av instrument, uppbyggnad av testuppställning etc. innan själva testet kan starta. Under testerna arbetar du med mätinstrument och samlar data i testprotokoll.

Ansvarsområden

• Sluttest av modulatorer innan leverans till kund, så kallad Factory Acceptance Test, ibland tillsammans med kunden.
• Felsökning och problemlösning.
• Installation och sluttest hos kund, så kallad Site Acceptance Test.
• Support och utbildning till våra kunder.

Om dig

Krav:
• Högskoleutbildning i elektronik eller motsvarande.
• Tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.
• Förmågan att agera självständigt och initiativrikt.
• En serviceinriktad attityd, känsla för rätt kvalitet och ett välutvecklat ordningssinne.

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av produktion, test och service/felsökning av elektriska system.
• Erfarenhet av elektronisk mätutrustning.
• Förmåga att hantera mjukvara såväl i "inbäddade system" som i python som programmeringsspråk.
• Traverskort

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic 073 684 78 61.

Har du frågor gällande registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

testingenjör, ingenjör, teknik, scandinova, adecco, uppsala Visa mindre

Brunnsborrare

Ansök    Jun 21    Abc Brunnsborrning AB    Brunnsborrare
Är du vår nästa lagspelare? Abc brunnsborrning fortsätter att utvecklas och växa vilket gör att vi nu behöver fler brunnsborrare! Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb! Vi är specialister på brunnsborrning, energihål och vattenbrunnar. Du kommer att utgå från Knivsta och uppdragen finns runt Mälardalen. Som person vill vi att du är positiv, tycker om utmanin... Visa mer
Är du vår nästa lagspelare?
Abc brunnsborrning fortsätter att utvecklas och växa vilket gör att vi nu behöver fler brunnsborrare! Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng och en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid att du trivs med ditt jobb!


Vi är specialister på brunnsborrning, energihål och vattenbrunnar.Du kommer att utgå från Knivsta och uppdragen finns runt Mälardalen.Som person vill vi att du är positiv, tycker om utmaningar och har social kompetens. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar.Vi är beredda att ge mycket ansvar om så önskas, och bra lön om vi ser att du är rätt för oss och uppfyller våra krav. Vi tar detaljerna på intervjun.Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.Ansökningar görs via e-mail. Visa mindre

Ställningsbyggare sökes

Ansök    Maj 19    GVIJ Entreprenad AB    Ställningsbyggare
Företaget söker en Ställningsbyggare som har erfarenhet från byggbranschen och en stark vilja. Du skall vara flexibel och kan arbeta såväl mycket självständigt som i en grupp. Mycket viktigt om du behärskar engelska, svenska och ryska. Du skall vara i god fysisk form, kunna samarbeta i en grupp. Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss. Visa mer
Företaget söker en Ställningsbyggare som har erfarenhet från byggbranschen och en stark vilja.
Du skall vara flexibel och kan arbeta såväl mycket självständigt som i en grupp.
Mycket viktigt om du behärskar engelska, svenska och ryska.
Du skall vara i god fysisk form, kunna samarbeta i en grupp.
Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss. Visa mindre

Tornkranförare

Vi söker en tornkransförare till en kran i Knivsta med tillträde snarast. Beräknad tid för aktuell kran som är en Comansa 550 är till Dec 2023. Visa mer
Vi söker en tornkransförare till en kran i Knivsta med tillträde snarast. Beräknad tid för aktuell kran som är en Comansa 550 är till Dec 2023. Visa mindre

Snickare till Knivsta med start omgående

Om företaget Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett yngre modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabba återkoppling. Men ändå kunna tillhandahålla det stora bolagets kapacitet. ... Visa mer
Om företaget

Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett yngre modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabba återkoppling. Men ändå kunna tillhandahålla det stora bolagets kapacitet.

Om tjänsten

4 platser för tjänsten.

Start omgående.

Snickare med minst några års erfarenhet inom bygg branschen.

Arbetsuppgifterna för denna rekrytering består till största del av gipsning av innerväggar men andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi ser att du har Svenskt yrkesbevis och självklart några års erfarenhet som snickare/träarbetare.

Du skall kunna arbeta båda självständigt och i grupp. För samtliga tjänster är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med.

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning samt har körkort. Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.

Arbetsplatsen för denna tjänst är i Knivsta. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Apr 27    Finalisten AB    Arbetsledare, husbyggnad
Finalisten AB söker en arbetsledare Vi är specialister på att montera lister, dörrar och andra byggdetaljer i byggets slutskede. Vi arbetar huvudsakligen i nybyggda bostäder och lokaler i Mälardalen. Det går riktigt bra för oss och nu förstärker vi vårt team med en ny arbetsledare. Du behöver inte ha byggutbildning men det är bra om du har tex byggt själv och kan byggterminologin. Vi utbildar dig till arbetet. Du behöver behärska svenska i tal och skrift.... Visa mer
Finalisten AB söker en arbetsledare
Vi är specialister på att montera lister, dörrar och andra byggdetaljer i byggets slutskede. Vi arbetar huvudsakligen i nybyggda bostäder och lokaler i Mälardalen. Det går riktigt bra för oss och nu förstärker vi vårt team med en ny arbetsledare.
Du behöver inte ha byggutbildning men det är bra om du har tex byggt själv och kan byggterminologin. Vi utbildar dig till arbetet. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ute på våra byggarbetsplatser där du ser till att vår produktion fungerar bra. Du kommer också att sitta på vårt kontor i Knivsta för att planera arbeten och därför är det bra att du bor i Knivsta eller omnejd. Datavana på lagom nivå är nödvändigt. Du kommer att jobba tight tillsammans med vår produktionschef och han är också din närmaste chef.
Som person är du social och energisk. Vi tror att det är naturligt för dig att ha koll på detaljer. Vi söker med andra ord en person som gillar ett rörligt och varierande arbete och kan navigera i en miljö där det sker många saker som du inte rår över. Det är därför viktigt att du är stresstålig och kan lösa saker allt eftersom de uppstår på bästa sätt och ändå sova gott om nätterna.
Varför skall du börja hos oss?
Helt enkelt för att Du får en riktigt fin arbetsplats och ett vinnande team som stödjer dig. Dina varierande arbetsuppgifter kommer att medföra att dagarna går fort.
Vill du veta mer? Kontakta mig redan idag!
Anssi Halme, VD, tel 070-34 03 180, [email protected]
Finalisten AB har idag 18 anställda och är i stark tillväxt. Vårt kontor ligger i Knivsta men arbetet utförs hos våra kunder i storstockholmsområdet. Intervjuer sker löpande.

www.finalisten.se Visa mindre

Snickare till Knivsta med start omgående

Om företaget Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett yngre modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabba återkoppling. Men ändå kunna tillhandahålla det stora bolagets kapacitet. ... Visa mer
Om företaget

Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett yngre modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabba återkoppling. Men ändå kunna tillhandahålla det stora bolagets kapacitet.

Om tjänsten

4 platser för tjänsten.

Start omgående.

Snickare med minst några års erfarenhet inom bygg branschen.

Arbetsuppgifterna för denna rekrytering består till största del av gipsning av innerväggar men andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi ser att du har Svenskt yrkesbevis och självklart några års erfarenhet som snickare/träarbetare.

Du skall kunna arbeta båda självständigt och i grupp. För samtliga tjänster är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med.

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning samt har körkort. Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.

Arbetsplatsen för denna tjänst är i Knivsta. Visa mindre

Snickare till Knivsta med start omgående

Om företaget Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett yngre modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabba återkoppling. Men ändå kunna tillhandahålla det stora bolagets kapacitet. ... Visa mer
Om företaget

Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett yngre modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabba återkoppling. Men ändå kunna tillhandahålla det stora bolagets kapacitet.

Om tjänsten

4 platser för tjänsten.

Start omgående.

Snickare med minst några års erfarenhet inom bygg branschen.

Arbetsuppgifterna för denna rekrytering består till största del av gipsning av innerväggar men andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi ser att du har Svenskt yrkesbevis och självklart några års erfarenhet som snickare/träarbetare.

Du skall kunna arbeta båda självständigt och i grupp. För samtliga tjänster är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med.

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning samt har körkort. Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.

Arbetsplatsen för denna tjänst är i Knivsta. Visa mindre

Anläggare/markarbetare i Uppsala

Är du anläggare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska\engelska\polska och kan göra allt som rör anläggning (ex. jordschakt, grund/rörläggning, stensättning, m.m) Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected] Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378 Visa mer
Är du anläggare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska\engelska\polska och kan göra allt som rör anläggning (ex. jordschakt, grund/rörläggning, stensättning, m.m)
Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected]
Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378 Visa mindre

Kalkylingenjör - jobba hemifrån / kontor.

Har du erfarenhet av mark och anläggning samt tidigare kalkylvana? Då har vi jobbet för dig i ett familjärt bolag i Solna. Vår kund grundades 2012 och tillhandahåller specialister inom järnväg, mark och anläggning, både i egna entreprenader men även i partnersamarbeten. Är omkring 110 medarbetare och jobbar i Sverige och Norge. De erbjuder – förutom utvecklingsmöjligheter, ett förmånspaket med tjänstepension, sjukförsäkring, företagshälsovård, friskvårds... Visa mer
Har du erfarenhet av mark och anläggning samt tidigare kalkylvana? Då har vi jobbet för dig i ett familjärt bolag i Solna.
Vår kund grundades 2012 och tillhandahåller specialister inom järnväg, mark och anläggning, både i egna entreprenader men även i partnersamarbeten. Är omkring 110 medarbetare och jobbar i Sverige och Norge.
De erbjuder – förutom utvecklingsmöjligheter, ett förmånspaket med tjänstepension, sjukförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och förmånsbil.
Rollen är placerad i Solna och som kalkylingenjör hos vår kund kommer du arbeta med anbuds- och kalkylarbete mot mark och anläggningsprojekt, i nära samarbete med kalkylansvarig inom BEST, affärsområdeschefer och ledningen. I rollen ingår att läsa in sig på förfrågningsunderlag, kalkylera projekt i kalkylsystemet MAP, ta fram anbudsunderlag, hålla i kalkylstartmöten, vara med på anbudsgenomgångar samt ta fram inköp- och offertförfrågningar.
Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att utföra tidplaner, stödja vid produktionsstart och projektens gång, arbeta med mängdförteckningar. Viss kundkontakt förekommer.
Vi söker dig med fler års erfarenhet inom kalkyl och har goda kunskaper i AMA, MER, tidplaneringssystem, kalkylsystem och i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från produktion, arbetat mot offentliga beställare, innehar kunskaper i kalkylsystemet MAP och tidplaneringsystemet MS Project.
Rollen är en nyckelroll och förutsätter att du är en person som är självgående, noggrann och strukturerad. Du har förmågan att hålla igång flera projekt samtidigt och har alltid affären i fokus.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Snickare

Ansök    Apr 25    Akam bygg AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker just nu en snickare som har arbetserfarenhet inom sitt yrke. Du ingår i ett arbetslag där du som snickare arbetar med montering av dörrar och fönster Du som person bör vara ansvarsfull, engagerad, flexible samt att ha förmågan att samarbeta i grupp. Du bör vara tillgänglig omgående, eller kunna komma lös från tidigare jobb så snart som möjligt. Visa mer
Vi söker just nu en snickare som har arbetserfarenhet inom sitt yrke. Du ingår i ett arbetslag där du som snickare arbetar med montering av dörrar och fönster
Du som person bör vara ansvarsfull, engagerad, flexible samt att ha förmågan att samarbeta i grupp. Du bör vara tillgänglig omgående, eller kunna komma lös från tidigare jobb så snart som möjligt. Visa mindre

Grävmaskinförare

Vi på Akam Bygg AB söker nu en grävmaskinist som är van med arbetet och kan ta sig an anläggningsprojekt. Vi söker dig som är professionell grävmaskinist och har erfarenhet inom det området. Du ska vara ansvarsfull, duktig, noggrann samt kunna arbeta effektivt. Säkerhet i arbetsmiljön är väldigt viktigt för oss och prioriteras i första hand. Du ska vara medveten om olika eventuella riskfyllda moment och kunna arbeta på ett säkert sätt. Har du inte arbetat ... Visa mer
Vi på Akam Bygg AB söker nu en grävmaskinist som är van med arbetet och kan ta sig an anläggningsprojekt.
Vi söker dig som är professionell grävmaskinist och har erfarenhet inom det området. Du ska vara ansvarsfull, duktig, noggrann samt kunna arbeta effektivt.
Säkerhet i arbetsmiljön är väldigt viktigt för oss och prioriteras i första hand. Du ska vara medveten om olika eventuella riskfyllda moment och kunna arbeta på ett säkert sätt.
Har du inte arbetat som grävmaskinist i flera år, så kan du inte söka det här jobbet. Arbetsplatsen befinner sig i Uppsala kommun. Visa mindre

Anläggare - direkt anställd hos vår kund

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter i hela Stockholm: · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger i Stockholmsområdet och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B kör... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter i hela Stockholm:
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger i Stockholmsområdet och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Snickare för nyproduktion

2-5st Service & nyproduktions snickare sökes för arbete i Mälardalen. Yrkesbesvis meriterat men ej krav. Minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbeten. Vänligen skicka er ansökan till. [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
2-5st
Service & nyproduktions snickare sökes för arbete i Mälardalen.
Yrkesbesvis meriterat men ej krav.
Minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbeten.
Vänligen skicka er ansökan till.
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare inom mark - nästa steg?

Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. (kan förekomma projekt även på södra sidan) Du kommer primärt leda/fördela arbetet för anläggarna och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera fyra projekt parallellt. Vid lugnare perioder kan du behövas för att jobba praktiskt. Projekterfarenhet: ... Visa mer
Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. (kan förekomma projekt även på södra sidan)
Du kommer primärt leda/fördela arbetet för anläggarna och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera fyra projekt parallellt. Vid lugnare perioder kan du behövas för att jobba praktiskt.
Projekterfarenhet: gärna erfarenhet av nyproduktion av bostäder, grovplanering - markarbete.
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av projekt inom mark och anläggning. Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning.
B-körkort är ett krav då bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan projekten. Förutom bil och utmaningar så erbjuder rollen andra förmåner.
Placeringsort: Arlandastad, norra Stockholm/Uppsala.
Vill du veta mer? Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465. Du blir direkt anställd av vår kund!
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Tornkranförare

Ansök    Apr 6    Uperio Kran AB    Tornkranförare
Letar du efter nästa utmaning i karriären eller blir detta kanske ditt första arbete, det spelar ingen roll, du kan vara den vi söker för rollen som kranförare. Hos oss kommer du vara med och påverka samt arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare. Uperio Kran söker kranförare som utgår från vår depå i Knivsta. Du arbetar på våra kunders projekt med att köra byggkranar som Uperio har levererat. Arbetet är omväxlande oc... Visa mer
Letar du efter nästa utmaning i karriären eller blir detta kanske ditt första arbete, det spelar ingen roll, du kan vara den vi söker för rollen som kranförare. Hos oss kommer du vara med och påverka samt arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare.
Uperio Kran söker kranförare som utgår från vår depå i Knivsta. Du arbetar på våra kunders projekt med att köra byggkranar som Uperio har levererat. Arbetet är omväxlande och du byter projekt när kundens behov av kranlyft tar slut.
Mellan projekten stöttar du upp på vår depå med att köra kranar för lastning och lossning av gods.
Arbetet genomförs växlande på hög höjd i en kranhytt eller på marken där man då går och kör kranen med en radiostyrning. Arbetet är självständigt men också hela tiden i samarbetet med våra kunders projektorganisationer.
Arbetet kan innebära resor i Stockholm med omnejd varför körkort är ett krav.
I samband med anställningen erbjuder Uperio utbildning till kranförare samt tillhörande kravutbildningar för att arbeta i byggbranschen samt en tids praktik innan du går ut och arbetar på projekt.
Följande egenskaper är viktiga för att lyckas i rollen:
· Engagemang, vilja att lära, driv och nyfikenhet
· God förmåga att samarbeta i team
· Svenska och Engelska
På Uperio Kran vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö så att möjligheterna även kommer att finnas imorgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor och vi kommer alltid prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget med hjälp av interna och externa utbildningar. Visa mindre

Snickare

Ansök    Apr 8    Akam bygg AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker just nu en snickare som har arbetserfarenhet inom sitt yrke. Du ingår i ett arbetslag där du som snickare arbetar med montering av dörrar och fönster Du som person bör vara ansvarsfull, engagerad, flexible samt att ha förmågan att samarbeta i grupp. Du bör vara tillgänglig omgående, eller kunna komma lös från tidigare jobb så snart som möjligt. Visa mer
Vi söker just nu en snickare som har arbetserfarenhet inom sitt yrke. Du ingår i ett arbetslag där du som snickare arbetar med montering av dörrar och fönster
Du som person bör vara ansvarsfull, engagerad, flexible samt att ha förmågan att samarbeta i grupp. Du bör vara tillgänglig omgående, eller kunna komma lös från tidigare jobb så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare inom mark - nästa steg?

Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. (kan förekomma projekt även på södra sidan) Du kommer primärt leda/fördela arbetet för anläggarna och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera fyra projekt parallellt. Vid lugnare perioder kan du behövas för att jobba praktiskt. Projekterfarenhet: ... Visa mer
Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. (kan förekomma projekt även på södra sidan)
Du kommer primärt leda/fördela arbetet för anläggarna och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera fyra projekt parallellt. Vid lugnare perioder kan du behövas för att jobba praktiskt.
Projekterfarenhet: gärna erfarenhet av nyproduktion av bostäder, grovplanering - markarbete.
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av projekt inom mark och anläggning. Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning.
B-körkort är ett krav då bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan projekten. Förutom bil och utmaningar så erbjuder rollen andra förmåner.
Placeringsort: Arlandastad, norra Stockholm/Uppsala.
Vill du veta mer? Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465. Du blir direkt anställd av vår kund!
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Anläggare - direkt anställd hos vår kund

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter i hela Stockholm: · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger i Stockholmsområdet och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B kör... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter i hela Stockholm:
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger i Stockholmsområdet och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Träindustriarbetare sökes

Vilka är vi? Vi är ett familjeföretag som tillverkar till största del köksinredningar men även möbler och specialsnickerier. Vi har funnits i över 80år, drivs idag utav tredje generation och vi är 7st anställda. Vi erbjuder en rolig och omväxlande vardag med frihet under ansvar. Om tjänsten. Vi söker i första hand en vikarie för vår kollega som går på barnledighet i augusti. I tjänsten ingår ihopläggning av faner, pressning varm/kall och ihopsättning av lu... Visa mer
Vilka är vi?
Vi är ett familjeföretag som tillverkar till största del köksinredningar men även möbler och specialsnickerier. Vi har funnits i över 80år, drivs idag utav tredje generation och vi är 7st anställda.
Vi erbjuder en rolig och omväxlande vardag med frihet under ansvar.
Om tjänsten.
Vi söker i första hand en vikarie för vår kollega som går på barnledighet i augusti.
I tjänsten ingår ihopläggning av faner, pressning varm/kall och ihopsättning av luckor. Även övriga snickeriarbeten i snickeriet kan förekomma. Tjänsten är 100% och kollektivavtal finnes.
Från och med maj 2022 och ett år framåt. Tjänsten kan även övergå till en tillsvidareanställning om vi fortfarande har den efterfrågan som vi har idag i vår kökstillverkning.
Vem vi söker?
Vi söker en person med hög arbetsmoral och som är självgående.
Yrkesbevis och några års erfarenhet är meriterande men drivna lärlingar välkomnas också med ansökningar då vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter engagemang, noggrannhet och självständighet.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Björn Sundquist [email protected] Visa mindre

Träarbetare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för redan goda och väl etablerade... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för redan goda och väl etablerade varumärke av ExpanderaMera.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Knivsta.
Du ska ha minst 5 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected] skriva gärna "träarbetare/snickare" i ämnets rad.
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grävmaskinist

Järfälla Åkeri AB är beläget i Järfälla och vi erbjuder olika typer av transporter och markarbeten. På företaget finns idag 14 tunga lastbilar varav flera med släp samt 2 grävmaskiner. Vi har egen lokal med kontor och verkstad där vi utför enklare underhåll och reparationsarbeten. Företaget är anslutet till BA och ME. Vi har friskvårdsbidrag. Du skall vara serviceinriktad, positiv, organiserad och ha god samarbetsförmåga. Maskinen vi söker förare till är e... Visa mer
Järfälla Åkeri AB är beläget i Järfälla och vi erbjuder olika typer av transporter och markarbeten. På företaget finns idag 14 tunga lastbilar varav flera med släp samt 2 grävmaskiner. Vi har egen lokal med kontor och verkstad där vi utför enklare underhåll och reparationsarbeten.
Företaget är anslutet till BA och ME. Vi har friskvårdsbidrag.
Du skall vara serviceinriktad, positiv, organiserad och ha god samarbetsförmåga. Maskinen vi söker förare till är en Doosan160, årsmodell 2016 med kärra och mycket utrustning. Vi har ett fast uppdrag med sysselsättning året runt och arbetsplatsen är belägen i Knivsta. Möjlighet till servicebil finns vid behov. Visa mindre

Grävmaskinförare

Vi på Akam Bygg AB söker nu en grävmaskinist som är van med arbetet och kan ta sig an anläggningsprojekt. Vi söker dig som är professionell grävmaskinist och har erfarenhet inom det området. Du ska vara ansvarsfull, duktig, noggrann samt kunna arbeta effektivt. Säkerhet i arbetsmiljön är väldigt viktigt för oss och prioriteras i första hand. Du ska vara medveten om olika eventuella riskfyllda moment och kunna arbeta på ett säkert sätt. Har du inte arbetat ... Visa mer
Vi på Akam Bygg AB söker nu en grävmaskinist som är van med arbetet och kan ta sig an anläggningsprojekt.
Vi söker dig som är professionell grävmaskinist och har erfarenhet inom det området. Du ska vara ansvarsfull, duktig, noggrann samt kunna arbeta effektivt.
Säkerhet i arbetsmiljön är väldigt viktigt för oss och prioriteras i första hand. Du ska vara medveten om olika eventuella riskfyllda moment och kunna arbeta på ett säkert sätt.
Har du inte arbetat som grävmaskinist i flera år, så kan du inte söka det här jobbet. Arbetsplatsen befinner sig i Uppsala kommun. Visa mindre

Snickare

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal snickare till ett uppdrag i Knivsta.
Du ska ha Yrkesbevis eller 5 år erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected], skriva gärna "träarbetare/snickare" i ämnets rad.
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsledare

Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa. Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med intro... Visa mer
Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa.
Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med introduktion i andra europeiska länder. Från och med maj 2022 startar du upp arbetet på plats i Bålsta.

Om tjänsten som produktionsövervakare
Produktionsledare kommer att hjälpa produktionschefen att upprätthålla en smidig drift av en snabbrörlig lagermiljö. Ansvarig för den dagliga ledningen av personer inom lagerfunktionen, för att säkerställa att företagets mål och mål uppfylls och se till att personalen följer hälsa, säkerhet och standardiserade driftsrutiner. I denna tjänst har du möjlighet att vara med och skapa teamet och arbetsmiljön från start.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du:

• Bekväm att arbeta i högt tempo, deadline-orienterad miljö.
• Förmåga att kommunicera effektivt med olika individer
• Stark uppmärksamhet på detaljer.
• God samarbetsförmåga och omdöme i kommunikationen med personalen.
• Mottaglig för ledarutvecklingsförslag och villig att söka ytterligare kunskap för att underlätta jobbtillväxt.
• God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga.
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
• Måste ha mycket stark kundserviceinriktning med hög känsla av brådska i att uppfylla mål och deadlines.
• Ska ha förmåga att formulera och använda avancerade planeringsverktyg samt att hantera tid på ett effektivt sätt
• Övervaka och kontrollera automatisering, varor in, varor ut operationer för att säkerställa noggrannhet med minimal hantering och lagerskador.
• Coacha, utveckla och utbilda teammedlemmar och operatörer
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelas

Idealisk kandidatprofil
Utbildning/erfarenhet
• Teknisk utbildning är en tillgång
• 3+ års arbetsledarerfarenhet
• Tidigare erfarenhet av materialhanteringsautomation i ett automatiserat lager är ett plus
• Flytande svenska men även goda kunskaper i engelska krävs

Fysiska krav/arbetsförhållanden:
• God fysisk kondition
• Förmåga att arbeta på höga platser (upp till 25 meter) med fallskyddsutrustning och annan personlig skyddsutrustning
• Förmåga att arbeta i olika temperaturområden (+25 -> -25 grader)
• Arbetet utförs i alla skift inklusive kvällar, nätter, helger och helgdagar


Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern industri som har en stabil framtid. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror.
Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen. Du kommer alltid att ha tillgång till experthjälp från dina kollegor och behöver inte känna att du ska lösa alla problem ensam.
Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Linda Hasselblad via telefon: 0723-255 442
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Arbetsledare

Finalisten AB söker en arbetsledare Vi är specialister på att montera lister, dörrar och andra byggdetaljer i byggets slutskede. Vi arbetar huvudsakligen i nybyggda bostäder och lokaler i Mälardalen. Det går riktigt bra för oss och nu förstärker vi vårt team med en ny arbetsledare. Du behöver inte ha byggutbildning men det är bra om du har tex byggt själv och kan byggterminologin. Vi utbildar dig till arbetet. Du behöver behärska svenska i tal och skrift.... Visa mer
Finalisten AB söker en arbetsledare
Vi är specialister på att montera lister, dörrar och andra byggdetaljer i byggets slutskede. Vi arbetar huvudsakligen i nybyggda bostäder och lokaler i Mälardalen. Det går riktigt bra för oss och nu förstärker vi vårt team med en ny arbetsledare.
Du behöver inte ha byggutbildning men det är bra om du har tex byggt själv och kan byggterminologin. Vi utbildar dig till arbetet. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ute på våra byggarbetsplatser där du ser till att vår produktion fungerar bra. Du kommer också att sitta på vårt kontor i Knivsta för att planera arbeten och därför är det bra att du bor i Knivsta eller omnejd. Datavana på lagom nivå är nödvändigt. Du kommer att jobba tight tillsammans med vår produktionschef och han är också din närmaste chef.
Som person är du social och energisk. Vi tror att det är naturligt för dig att ha koll på detaljer. Vi söker med andra ord en person som gillar ett rörligt och varierande arbete och kan navigera i en miljö där det sker många saker som du inte rår över. Det är därför viktigt att du är stresstålig och kan lösa saker allt eftersom de uppstår på bästa sätt och ändå sova gott om nätterna.
Varför skall du börja hos oss?
Helt enkelt för att Du får en riktigt fin arbetsplats och ett vinnande team som stödjer dig. Dina varierande arbetsuppgifter kommer att medföra att dagarna går fort.
Vill du veta mer? Kontakta mig redan idag!
Anssi Halme, VD, tel 070-34 03 180, [email protected]
Finalisten AB har idag 18 anställda och är i stark tillväxt. Vårt kontor ligger i Knivsta men arbetet utförs hos våra kunder i storstockholmsområdet. Intervjuer sker löpande.

www.finalisten.se Visa mindre

Se hit! En helt ny roll som driftingenjör.

Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB söker en driven och engagerad driftingenjör till våra verksamhetslokaler. Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet! Om tjänsten I denna roll arbetar du strategiskt men även ibland operativt i drift och underhåll av fastigheters tekniska installationer och med energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker o... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB söker en driven och engagerad driftingenjör till våra verksamhetslokaler.
Tjänsten är perfekt för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

Om tjänsten
I denna roll arbetar du strategiskt men även ibland operativt i drift och underhåll av fastigheters tekniska installationer och med energioptimering. I tjänsten ingår ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, drifttekniker och projektchef samt övriga funktioner hos Kommunfastigheter i Knivsta AB.
Tillsammans med dina kollegor förvaltar vi kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
• Ansvara för att driftoptimera fastigheternas värme, ventilation och andra tekniska system för att få bra inomhusklimat och energieffektiva fastigheter tillsammans med bolagets drifttekniker.
• Ansvara för installationssamordning i befintligt fastighetsbestånd samt vara behjälplig i ny- och ombyggnadsprojekt.
• Ansvara för att provningar och besiktningar av befintliga och nya anläggningar utförs.
• Komma med förslag till underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna bland annat med hjälp av
övergripande analys av felanmälningar och reparationer.
• Bidra till utveckling av scheman för rondering och andra förebyggande åtgärder i fastigheternas tekniska installationer.
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra den energidata hämtas in.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Hos Kommunfastigheter i Knivsta AB har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.
Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap inom styr- och reglerteknik samt driftoptimering.

Du har goda kunskaper och erfarenheter av att arbeta med energirelaterade driftsfrågor i olika typer av fastigheter, kommunala fastigheter är meriterande. Du har en bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har god social och kommunikativ förmåga.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som driftingenjör.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Plats: Knivsta med möjlighet att arbeta delvis på distans.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB är ett helägt kommunalt bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Kommunfastigheter i Knivsta AB har också ett nära samarbete med Knivstabostäder AB. Knivstabostäder AB bildades 2003 i syfte att äga och förvalta det bestånd av bostadsfastigheter som är belägna i Knivsta Kommun efter kommundelningen från Uppsala Kommun. Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Träarbetare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke. Vi söker just nu ef... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Knivsta.
Du ska ha Yrkesbevis (eller 6 år erfarenhet), vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Produktionsledare

Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa. Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med intro... Visa mer
Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa.
Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med introduktion i andra europeiska länder. Från och med maj 2022 startar du upp arbetet på plats i Bålsta.

Om tjänsten som produktionsövervakare
Produktionsledare kommer att hjälpa produktionschefen att upprätthålla en smidig drift av en snabbrörlig lagermiljö. Ansvarig för den dagliga ledningen av personer inom lagerfunktionen, för att säkerställa att företagets mål och mål uppfylls och se till att personalen följer hälsa, säkerhet och standardiserade driftsrutiner. I denna tjänst har du möjlighet att vara med och skapa teamet och arbetsmiljön från start.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du:

• Bekväm att arbeta i högt tempo, deadline-orienterad miljö.
• Förmåga att kommunicera effektivt med olika individer
• Stark uppmärksamhet på detaljer.
• God samarbetsförmåga och omdöme i kommunikationen med personalen.
• Mottaglig för ledarutvecklingsförslag och villig att söka ytterligare kunskap för att underlätta jobbtillväxt.
• God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga.
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
• Måste ha mycket stark kundserviceinriktning med hög känsla av brådska i att uppfylla mål och deadlines.
• Ska ha förmåga att formulera och använda avancerade planeringsverktyg samt att hantera tid på ett effektivt sätt
• Övervaka och kontrollera automatisering, varor in, varor ut operationer för att säkerställa noggrannhet med minimal hantering och lagerskador.
• Coacha, utveckla och utbilda teammedlemmar och operatörer
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelas

Idealisk kandidatprofil
Utbildning/erfarenhet
• Teknisk utbildning är en tillgång
• 3+ års arbetsledarerfarenhet
• Tidigare erfarenhet av materialhanteringsautomation i ett automatiserat lager är ett plus
• Flytande svenska men även goda kunskaper i engelska krävs

Fysiska krav/arbetsförhållanden:
• God fysisk kondition
• Förmåga att arbeta på höga platser (upp till 25 meter) med fallskyddsutrustning och annan personlig skyddsutrustning
• Förmåga att arbeta i olika temperaturområden (+25 -> -25 grader)
• Arbetet utförs i alla skift inklusive kvällar, nätter, helger och helgdagar


Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern industri som har en stabil framtid. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror.
Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen. Du kommer alltid att ha tillgång till experthjälp från dina kollegor och behöver inte känna att du ska lösa alla problem ensam.
Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Linda Hasselblad via telefon: 0723-255 442
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Anläggare - egen bil, bra förmåner - Arlandastad.

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad. Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter. · Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). · Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med... Visa mer
Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad.
Projekt primärt inom nyproduktion för lägenheter.
· Grovplanering (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
· Finplanering (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).
Projekten ligger endast inom en 3 mils radie kring Arlanda och du får fullutrustad bil som du utgår hemifrån med. B körkort är således ett krav.
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor. Visa mindre

Betongarbetare!

ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till nybyggnationsprojekt i Knivsta, med möjlighet att arbeta på traktamente. Du som söker tjänsten som betongarbetare innehar yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Förekommande arbetsuppgifter blir gjutning och armering. Är du den betongarbetare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande. Skriv gärna med tidigare referenser i din ans... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till nybyggnationsprojekt i Knivsta, med möjlighet att arbeta på traktamente.
Du som söker tjänsten som betongarbetare innehar yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Förekommande arbetsuppgifter blir gjutning och armering.
Är du den betongarbetare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande. Skriv gärna med tidigare referenser i din ansökan.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78
Du kan även mejla din ansökan till [email protected]


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Service snickare & Entreprenad snickare sökes

Nordgren & Partners AB växer och behöver anställa nya snickare. Arbetsområdet är Stockholm. Vi söker dig som har: Service Minst 5 års yrkesvana B-körkort Svensktalande Entreprenad Minst 5 års yrkesvana B-körkort Svensktalande/Engelsktalande Är du rätt person för att bli en del av vårt fantastiska team eller känner någon som skulle kunna va intresserad? Kontakta gärna [email protected] Tel: 08250266 Sköt om er! Visa mer
Nordgren & Partners AB växer och behöver anställa nya snickare. Arbetsområdet är Stockholm.
Vi söker dig som har:
Service
Minst 5 års yrkesvana
B-körkort
Svensktalande
Entreprenad
Minst 5 års yrkesvana
B-körkort
Svensktalande/Engelsktalande
Är du rätt person för att bli en del av vårt fantastiska team eller känner någon som skulle kunna va intresserad? Kontakta gärna [email protected] Tel: 08250266


Sköt om er! Visa mindre

Trafikingenjör

Ansök    Okt 15    Knivsta kommun    Trafikingenjör
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Trafik- oc... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Trafik- och gatuenheten, som tillhör kommunens samhällsbyggnadskontor, förstärker nu med ytterligare medarbetare och söker bland annat en trafikingenjör. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunens parker, lekparker, naturområden, avfall, bostadsanpassning, detalj- och översiktsplanering samt gator och trafik. Till kontoret hör också Bygglovsenheten, Miljökontoret och kommunens Kart- och GIS-enhet. Vi är motorn i kommunens stadsutvecklingsprojekt där din medverkan blir en betydelsefull pusselbit.

ARBETSUPPGIFTER
Som trafikingenjör hos oss kommer du kommer du arbeta med trafikfrågor kopplat till kommunens vägnät. Ansvaret kommer ligga på framkomlighet, trafiksäkerhet, tillstånd med mera. Du kommer arbeta med handläggning av tillstånd för schakter och TA-planer, handläggning av dispenser och framtagande och revidering av lokala trafikföreskrifter. Med stöd av dina kollegor har du ansvar för att kommunens trafikmiljöer uppfyller de krav som ställs utifrån gällande lagstiftning så att skyltning, linjemålning och andra trafikanläggningar fungerar. En stor del av arbetet innebär att ha kontakt med medborgare och besvara och ta tillvara synpunkter som kommer in till enheten.
Enheten består av en mindre grupp med högt ansvarstagande. Du kommer arbeta i nära samarbete med projektledare, trafikhandläggare och vår trafikplanerare. Hos oss kommer du att få en utvecklande roll i en stimulerande miljö med engagerade medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med liknande frågor privat eller i offentlig sektor, eller har utbildning eller erfarenhet som är relevant. I tjänsten som trafikingenjör kommer du ha mycket kontakt med medborgare, konsulter, myndigheter och entreprenörer. Därför förväntar vi oss att du är duktig på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär mycket skriftlig dokumentation i form av till exempel utredningar, remisser och tjänsteskrivelser varför du ska vara strukturerad och ha en god förmåga att formulera dig på svenska. Körkort lägst behörighet B är ett krav. God datorvana är en självklarhet och erfarenheter inom GIS eller olika verksamhetssystem inom yrket är önskvärt.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Okt 20    Nordgren & Partners AB    Husmontör
Nordgren & Partners AB växer och behöver anställa 8st nya snickare. Arbetsområdet är Stockholm. Vi söker dig som har: Minst 5 års yrkesvana B-körkort Svensktalande Är du rätt person för att bli en del av vårt fantastiska team eller känner någon som skulle kunna va intresserad? Kontakta gärna [email protected] Tel: 08250266 Sköt om er! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa r... Visa mer
Nordgren & Partners AB växer och behöver anställa 8st nya snickare. Arbetsområdet är Stockholm.


Vi söker dig som har:
Minst 5 års yrkesvana
B-körkort
Svensktalande


Är du rätt person för att bli en del av vårt fantastiska team eller känner någon som skulle kunna va intresserad? Kontakta gärna [email protected] Tel: 08250266


Sköt om er!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trafikhandläggare

Ansök    Okt 15    Knivsta kommun    Trafikingenjör
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! ARBETS... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Trafik- och Gatuenheten söker nu en trafikhandläggare till enheten. Som trafikhandläggare hos oss kommer du att få en omväxlande och varierad tjänst där du både jobbar administrativt men även praktiskt ute på fältet. Du kommer ansvara för att kontrollera och följa upp framkomlighet och status i trafikmiljön. Det innebär bland annat att du ansvara för att se efter att skyltning är korrekt, enklare skyltbyten och underhåll, övervaka väg och anläggningsskador, framkomlighet och trafiksäkerhet. Utifrån observationer ute ansvarar du för att tillsammans med projektledare beställa åtgärder av entreprenör. Du ansvarar för att parkeringsövervakningen i kommunen fungerar och handlägger fordonsflyttar. En stor del av arbetet innebär att besvara frågor och synpunkter från allmänheten utifrån ditt ansvarsområde. Inom enheten arbetar vi tätt tillsammans varför du ska ha lätt att samarbeta.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker trivs med ett rörligt arbete då stor del av arbete är praktiskt arbete ute. Du ska också ha datorvana för att klara det administrativa arbetet. Goda kunskaper om trafik och trafikregler, är meriterande liksom utbildning inom parkeringsövervakning. Har du tidigare erfarenhet från kundkontakter är det ett plus då mycket arbete består i kundkontakter per mail eller telefon. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten för en jämnare könsfördelning.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Structural plaster specialist needed - konstruktionsgips specialist sökes

In Irenijus Byggservice we work with everything ranging from big commercial projects to smaller ones for private people. The company bases itself and most of its work around Uppsala län and Uppland area. We mostly work with: all sorts of renovation work, window and door installations, floor laying, woodwork, plasterwork, construction and etc. We are looking for an experienced worker - a specialist who can work with structural plaster and speak English an... Visa mer
In Irenijus Byggservice we work with everything ranging from big commercial projects to smaller ones for private people.
The company bases itself and most of its work around Uppsala län and Uppland area. We mostly work with: all sorts of renovation work, window and door installations, floor laying, woodwork, plasterwork, construction and etc.
We are looking for an experienced worker - a specialist who can work with structural plaster and speak English and/or preferrably Russian language. (Russian is the language used in the working environment)

I Irenijus Byggservice tar vi allt ifrån större kommersiella jobb till alla olika typer av jobb från privatpersoner.
Företaget baserar sig och det mesta av sitt arbete kring Uppsala län och Uppland. Vi arbetar med: badrumsrenovering, köksrenovering, fönster, dörr installationer, golvläggning, altan & uterum, träarbeten, gipsarbeten, hus och utomhusarbeten.
Vi söker en erfaren arbetare – en specialist som kan arbeta med konstruktionsgips och kan Engelska och/eller helst Ryska språk. (Ryska är språket som används i arbetsmiljön) Visa mindre

Betongarbetare!

ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till flera olika projekt i Knivsta, mestadels bostadsproduktion men även anläggningsprojekt. Du som söker tjänsten som betongarbetare/ armerare har yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Är du den betongarbetare/armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande. Skriv gärna med tidigare referenser i din ansökan. Vid frågor, vänligen k... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till flera olika projekt i Knivsta, mestadels bostadsproduktion men även anläggningsprojekt.
Du som söker tjänsten som betongarbetare/ armerare har yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten.
Är du den betongarbetare/armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande. Skriv gärna med tidigare referenser i din ansökan.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78
Du kan även mejla din ansökan till [email protected]


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Affärsdriven kalkylator

Vill du vara med och skapa våra framtida affärer? Söker du ett arbete där du får arbeta strukturerat och analytiskt? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker vi en till kalkylator. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att kalkylera och upprätta anbud tillsammans med vår nuvarande kalkylator och VD. Du följer affären från början till slut. Delta på anbudsmöten och val av projekt Kundkontakt, både med etablerade samt nya kunder Leverantörs kontakt Hantera ink... Visa mer
Vill du vara med och skapa våra framtida affärer? Söker du ett arbete där du får arbeta strukturerat och analytiskt? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker vi en till kalkylator. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att kalkylera och upprätta anbud tillsammans med vår nuvarande kalkylator och VD. Du följer affären från början till slut.
Delta på anbudsmöten och val av projekt
Kundkontakt, både med etablerade samt nya kunder
Leverantörs kontakt
Hantera inkommande anbudsförfrågningar, mängdning, kalkylering och offerering
Uppföljning av lämnade anbudVi söker dig som:
Vi tror att du är en person som trivs på en liten intim arbetsplats med stort eget ansvar. Du har en social förmåga och ett sinne för affärer. Du är en person som kan ha flera saker igång samtidigt och driver emot att hålla deadline. Du ska också ha ett sinne för siffror samt kan göra rimlighetsbedömningar. Vi tror du är en person som vill utveckla dig inom rollen samt förstår samverkan för att få en lyckad affär och projekt. Du får möjligheten att komma in ett företag som är i en expansion fas. Vi tror mycket på frihet under ansvar och du har även erfarna kollegor som ser till att du kommer in i arbetet väl och finns där för stöttning.

Du som söker ska:
Ha tidigare erfarenhet av anbudhantering
Mediterande är om du har kunskap inom bygg och el
Gärna ha tidigare erfarenhet av bluebeam och wikells eller andra relaterade system
Vara van vid självständigt arbete
Vara van vid telefonkontakt och mailkontakt
Flytande svenska i tal och skrift
kunna hantera office programmen


Om företaget:
På Åslunds El är vi idag 17 medarbetare och arbetar med el inom både service och entreprenad, hos stora som små kunder. Huvudsakligen arbetar vi mellan Uppsala och Stockholm med huvudkontor i Knivsta. Vi gör både mindre installationer och uppdrag samt större projekt. Företaget startades 2013 av Robert Åslund och 2020/2021 omsatte vi ca 17 miljoner kronor. Åslunds El står för kvalitet och kompetens. Åslunds El har kollektivavtal. Visa mindre

Affärsdriven kalkylator

Vill du vara med och skapa våra framtida affärer? Söker du ett arbete där du får arbeta strukturerat och analytiskt? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker vi en till kalkylator. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att kalkylera och upprätta anbud tillsammans med vår nuvarande kalkylator och VD. Du följer affären från början till slut. Vi söker dig som: Vi tror att du är en person som trivs på en liten intim arbetsplats med stort eget ansvar. Du har en ... Visa mer
Vill du vara med och skapa våra framtida affärer? Söker du ett arbete där du får arbeta strukturerat och analytiskt? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker vi en till kalkylator. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att kalkylera och upprätta anbud tillsammans med vår nuvarande kalkylator och VD. Du följer affären från början till slut.


Vi söker dig som:
Vi tror att du är en person som trivs på en liten intim arbetsplats med stort eget ansvar. Du har en social förmåga och ett sinne för affärer. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter. Du är en person som kan ha flera saker igång samtidigt och driver emot att hålla deadline. Du ska också ha ett sinne för siffror samt kan göra rimlighetsbedömningar. Vi tror du är en person som vill utveckla dig inom rollen samt förstår samverkan för att få en lyckad affär och projekt.


Du som söker ska:
Ha tidigare erfarenhet av anbudhantering
Kunskaper inom bygg och el
Gärna ha tidigare erfarenhet av bluebeam och wikells
Vara van vid självständigt arbete
Vara van vid telefonkontakt och mailkontakt
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
kunna hantera office programmen

Om företaget:
På Åslunds El är vi idag 13 medarbetare och arbetar med el inom både service och entreprenad, hos stora som små kunder. Huvudsakligen arbetar vi mellan Uppsala och Stockholm med huvudkontor i Knivsta. Vi gör både mindre installationer och uppdrag samt större projekt. Företaget startades 2013 av Robert Åslund och 2019/2020 omsatte vi ca 14 miljoner kronor. Åslunds El står för kvalitet och kompetens. Visa mindre

Isoleringsmontör med C-körkort

Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull bla. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i mellansverige i mer än 30 år. Vi söker lösullsinstallatör med C-körkort. Vi ser gärna att du bor i Uppsala med omnejd. Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mestadel... Visa mer
Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull bla. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i mellansverige i mer än 30 år. Vi söker lösullsinstallatör med C-körkort. Vi ser gärna att du bor i Uppsala med omnejd.


Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mestadels vindar men även golv och väggar.


Den vi söker ska vara självgående och bra på att bemöta kunder, samt förstå och uttrycka sig väl i Svenska språket.


C-körkort är ett krav! Vi söker personal heltid. God fysik underlättar. Ingen ide att ansöka om man inte innehar C-Körkort.


#jobbjustnu Visa mindre

Betongarbetare!

ExpanderaMera söker just nu efter flera betongarbetare till vår kund i Knivsta. Du som söker tjänsten som betongarbetare har flera års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering samt gjutning. Är du den betongarbetare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare. Märk din ansökan: Betongarbetare till Knivsta Du söker tjänst... Visa mer
ExpanderaMera söker just nu efter flera betongarbetare till vår kund i Knivsta.
Du som söker tjänsten som betongarbetare har flera års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering samt gjutning.
Är du den betongarbetare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare.
Märk din ansökan: Betongarbetare till Knivsta
Du söker tjänsten via vår hemsida www.expanderamera.se eller du kan skicka ansökan till [email protected]
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Projektledare

Om tjänsten Vi söker dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner. Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet. Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter över... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner.
Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet.
Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att efter en period som anställd via Boost Technical Power, få erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en person som man kan lita på, som är öppen och som levererar. Du är vidare en affärsdriven projektledare med några års erfarenhet från en liknande tjänst, med höga krav på kvalitet och lönsamhet.
Vi tror också att du är en kommunikativ, nyfiken och strukturerad person.
Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både i och utanför företaget.
Att arbeta lösningsorienterat och situationsanpassat är en självklarhet för dig.
B-körkort är et krav för denna tjänst.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.
Om oss
Boost Technical Power är specialister på att bemanna och rekrytera till installationsbranschen. Vi arbetare rikstäckande och utgår från Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vi har kollektivavtal med Elektrikerna (SEF) och med Unionen. Vi är ett bra team, har alltid schyssta anställningsvillkor och jobbar med bra och reko kunder.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Kontakt
Janina Stålander, Konsultchef
073-7412000 Visa mindre

Junior Projektutvecklare

TB-Gruppen Bostad AB söker nu junior projektutvecklare för placering i Knivsta och/eller Västerås. Vi genomför egenutvecklade bostadsprojekt och jobbar aktivt i hela värdekedjan, från råmark till nyckelfärdiga bostäder. Vi verkar inom Mälardalen och norrort Stockholm, bl.a. i Upplands-Väsby, Knivsta, Uppsala, Enköping och Västerås. Vi bygger allt från småhus i grupp till flerbostadshus och våra kunder finns i alla åldersgrupper. ARBETSUPPGIFTER Vår projek... Visa mer
TB-Gruppen Bostad AB söker nu junior projektutvecklare för placering i Knivsta och/eller Västerås.
Vi genomför egenutvecklade bostadsprojekt och jobbar aktivt i hela värdekedjan, från råmark till nyckelfärdiga bostäder. Vi verkar inom Mälardalen och norrort Stockholm, bl.a. i Upplands-Väsby, Knivsta, Uppsala, Enköping och Västerås. Vi bygger allt från småhus i grupp till flerbostadshus och våra kunder finns i alla åldersgrupper.
ARBETSUPPGIFTER
Vår projektprocess är indelad i sex faser: Affärsutveckling, Projektutveckling, Produktutformning, Marknadsföring och kund , Produktion, samt Eftermarknad. Som junior projektutvecklare kommer du stötta VD och våra Affärschefer i flera parallella projekt genom alla olika projektfaser.
Du kommer ha administrativa uppgifter inom kontoret, hantera reklamationer, skriva protokoll och jobba med marknadsföring. Du kommer medverka vid utredningar och projektering, samt uppföljning under byggskedet. Rollen som junior projektutvecklare har stor bredd och syftar till att du inom några år ska kunna fungera som självständig projektutvecklare med ansvar för egna projekt. På lite längre sikt kan det, för rätt person, vara möjligt att växa in i rollen som Affärschef med ansvar för hela värdekedjan i flera parallella projekt.
KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Du känner väl till byggprocessen och har praktisk erfarenhet hur en byggarbetsplats fungerar. Du har byggteknisk utbildning och god kännedom om projektering, byggnation och hur man läser tekniska beskrivningar och ritningar. Du har några års yrkeserfarenhet inom någon typ av byggentreprenad och känner att du vill ta nästa steg i karriären. Du har intresse för arkitektur, inredning och frågor kring bostäder och boende.
Du hanterar Office programvaror med lätthet och har god struktur i hur du hanterar stora mängder information. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Som person är du driven, prestigelös och självgående. Du har lätt att samarbeta och ta instruktioner. Du är noggrann och ordningsam. Du gillar ett högt tempo och tar självmant tag i saker som du ser behöver göras. Du har lätt att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.
TB-GRUPPEN ERBJUDER DIG
En arbetsplats där du får stora möjligheter att bredda din kompetens och utvecklas. Vi erbjuder dig helheten, bredden och möjligheten att arbeta med bostadsprojekt från ”frö till smörgås”. Vi har en effektiv organisation med hög trivsel och korta beslutsvägar. Vi satsar på löpande kompetensutveckling för våra medarbetare.
ANNAT VIKTIGT ATT VETA
Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund, 070-777 23 73
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TB-Gruppen Bostad AB
TB-Gruppen är en privatägd bygg- och fastighetskoncern som utvecklar, förädlar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder i Göteborgsregionen och Stockholm/Mälardalen. Vår ambition är att skapa möjlighet för alla att trivas och utvecklas. Det är det vi menar med ett levande samhälle. Visa mindre

Mattläggare sökes till väletablerat företag i norra Stockholm

Ansök    Dec 3    WORKNORDIC GROUP AB    Golvläggare
För kunds räkning söker vi nu efter Mattläggare. Vår kund är ett familjeföretag som grundades 1969. I företaget finns förutom administration och arbetsledning, 16 montörer (golvläggare, plattsättare, snickare) och 2 butiksmedarbetare. De arbetar med både kommunavtal, riksbyggare/mindre byggföretag och privata kunder. De är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Med anledning av en ökad efterfrågan på företagets tjänster behöver de nu anställa ytterligare sj... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter Mattläggare.

Vår kund är ett familjeföretag som grundades 1969. I företaget finns förutom administration och arbetsledning, 16 montörer (golvläggare, plattsättare, snickare) och 2 butiksmedarbetare. De arbetar med både kommunavtal, riksbyggare/mindre byggföretag och privata kunder. De är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Med anledning av en ökad efterfrågan på företagets tjänster behöver de nu anställa ytterligare självgående Mattläggare.

Arbetsuppgifter:
Du kommer främst att arbeta med mattläggning hemma hos privata kunder.

Kvalifikationer:
*Du är utbildad inom golvläggning/mattläggning och har yrkesbevis.
*Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom området.
*Du anser dig själv vara självgående i yrket.
*Du har GVK-cert.
*Du har B-körkort
*Du kan arbeta både självständigt samt i team med andra.
*Du pratar svenska, och kan skriva på engelska.

Vi erbjuder:
*Lön efter avtal
*Stora utvecklingsmöjligheter
*Kompetenta och trevliga kollegor

Uppstart:
Efter årsskiftet

Antal tjänster:
1

Arbetsort:
Knivsta

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med sig så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Isoleringsmontör med C-körkort

Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull bla. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i mellansverige i mer än 30 år.mer än 25 år. Vi söker lösullsinstallatör med C-körkort. Vi ser gärna att du bor i Uppsala med omnejd. Arbetsuppgifterna består i att spruta isoler... Visa mer
Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull bla. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i mellansverige i mer än 30 år.mer än 25 år. Vi söker lösullsinstallatör med C-körkort. Vi ser gärna att du bor i Uppsala med omnejd.


Arbetsuppgifterna består i att spruta isolering, mestadels vindar men även golv och väggar.


Den vi söker ska vara självgående och bra på att bemöta kunder, samt förstå och uttrycka sig väl i Svenska språket.


C-körkort är ett krav! Vi söker personal heltid. God fysik underlättar. Ingen ide att ansöka om man inte innehar C-Körkort.


#jobbjustnu Visa mindre