Lediga jobb som Betongelementmontör i Knivsta

Se lediga jobb som Betongelementmontör i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Montörer sökes till växande byggföretag i Knivsta!

Om företaget Elementum Eco AB ett ungt och växande företag inom byggindustrin som erbjuder ett brett sortiment av oorganiska prefabricerade byggelement. Företagets fokus idag ligger utöver ROT-projekt till stor del också inom nybyggnation. Mycket av produktionen består av utfackningsväggar till flerbostadshus varav man är just specialister på tillverkning av vägg- och takelement. Elementum har produktion i Knivsta och Bollebygd varav man i dagsläget total... Visa mer
Om företaget
Elementum Eco AB ett ungt och växande företag inom byggindustrin som erbjuder ett brett sortiment av oorganiska prefabricerade byggelement. Företagets fokus idag ligger utöver ROT-projekt till stor del också inom nybyggnation. Mycket av produktionen består av utfackningsväggar till flerbostadshus varav man är just specialister på tillverkning av vägg- och takelement.

Elementum har produktion i Knivsta och Bollebygd varav man i dagsläget totalt är cirka 45 medarbetare. Nu befinner sig företaget sig i en expansiv fas och letar därför efter nya lagspelare som kan vara med och driva företaget och dess ambitioner framåt!


Dina arbetsuppgifter
Som montör på Elementum kommer du arbeta med flertalet olika uppgifter inom olika delar av produktionsledet. Arbetet kan innebära allt ifrån anpassning och förberedelse av komponenter till montering av byggelement som är anpassade efter angiven kundspecifikation. Till din hjälp har du ett ritningsunderlag som beskriver byggelementets mått, bestyckning och beklädnad.
Arbetstiderna är måndag-torsdag 06.30-16 samt fredagar 06.30-13.


Din profil

För att vara rätt person för jobbet krävs det att du trivs i en produktionsmiljö med ett driv att ständigt vilja utvecklas och lära dig mer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin där du har fått en naturlig förståelse för hur en fabrik med dess produktionsled fungerar. Då du kommer jobba både i team och självständigt så ställer det krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Då du kommer behöva använda de flesta verktyg och maskiner som normalt används inom byggindustrin så är det väldigt meriterande med god verktygsvana samt erfarenhet av montering. Det är även meriterande om du har truck- och traverskort samt har grundläggande kunskaper inom ritningsläsning.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2023-07-31. Clockwork Bemanning och Rekrytering ansvarar över själva rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos teamet på Elementum i Knivsta. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre