Lediga jobb Yellow Bandit AB i Knivsta

Se alla lediga jobb från Yellow Bandit AB i Knivsta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Knivsta som finns inom det yrket.

Snickare

Ansök    Jul 20    Yellow Bandit AB    Träarbetare/Snickare
Yellow Bandit AB har funnits sedan 2015 och vi finns i Sigtuna & Knivsta med kontor. Vi exander och behöver bli fler personer i vårt team. Vi söker nu en snickare som kan arbeta med olika uppgifter som exempelvis: Takarbete / Fasadarbete / Stommar / Undertak / Konstruktion / Vägg / allmänna bygg- och montagearbeten. Arbetsplats/område: Stockholm - Uppsala - Norrtälje. Krav: B-körkort och erfarenhet av ovan arbeten. Flytande svenska. Tjänst: Heltid Startt... Visa mer
Yellow Bandit AB har funnits sedan 2015 och vi finns i Sigtuna & Knivsta med kontor. Vi exander och behöver bli fler personer i vårt team. Vi söker nu en snickare som kan arbeta med olika uppgifter som exempelvis:
Takarbete / Fasadarbete / Stommar / Undertak / Konstruktion / Vägg / allmänna bygg- och montagearbeten.
Arbetsplats/område: Stockholm - Uppsala - Norrtälje.
Krav: B-körkort och erfarenhet av ovan arbeten. Flytande svenska.
Tjänst: Heltid
Starttid: 7 augusti 2023, eller efter ö.k.
Vi tillhandahåller: Bil, arbetskläder och nödvändiga utbildningar efterhand för aktuella arbeten.
Vi söker både manliga som kvinnliga sökanden, och personen som önskar anställning ska klara av arbeten på höjd. Engagemang, positiv inställning och en självgående känsla för arbetet är våra ledord.
Mer om oss finner du på: www.yellowbandit.se.
Ansökan skickas till: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Yellow Bandit AB
Fiskare Öhrlunds Gata 6, 193 41 Sigtuna Visa mindre

Takarbetare

Vi söker dig som bor på norra sidan av Stockholm, eventuellt i Uppsala och är erfaren avseende tak, tätskikt och gärna installation av taksäkerhet. Du kommer att arbeta med underhåll, reparation och även nya ytskikt. Erfarenhet av papp, duk och pvc är krav. Till detta önskar vi kompetens inom avrinning, takbrunnar, taksäkerhet och även byggnation på höjd. Arbetstiden är primärt mellan kl. 08.00-17.00, måndag-fredag. Vi arbetar alltid i linje med Arbetsmil... Visa mer
Vi söker dig som bor på norra sidan av Stockholm, eventuellt i Uppsala och är erfaren avseende tak, tätskikt och gärna installation av taksäkerhet.
Du kommer att arbeta med underhåll, reparation och även nya ytskikt. Erfarenhet av papp, duk och pvc är krav. Till detta önskar vi kompetens inom avrinning, takbrunnar, taksäkerhet och även byggnation på höjd.
Arbetstiden är primärt mellan kl. 08.00-17.00, måndag-fredag.
Vi arbetar alltid i linje med Arbetsmiljöverkets regler och krav. Om du saknar kompetens för att arbeta på höjd, kommer vi ge dig den utbildning du behöver. Visa mindre