Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Knivsta

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Adeccos kund Swedavia söker en projektledare

Är du en serviceinriktad och strukturerad person som brinner för projektledning? Vi behöver stärka upp rekryteringsteamet på Swedavia med en engagerad projektledare. Om detta är något för dig, så tveka inte på att skicka in din ansökan! Om Swedavia Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behö... Visa mer
Är du en serviceinriktad och strukturerad person som brinner för projektledning? Vi behöver stärka upp rekryteringsteamet på Swedavia med en engagerad projektledare. Om detta är något för dig, så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Om Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Om tjänsten
Vi på Adecco söker en projektledare på heltid under ett halvårs tid med möjlighet till förlängning ytterligare ett halvår, till vår kund Swedavia på Arlanda. Uppdraget går ut på projektleda och slutföra implementering av upphandlat system för betaltjänst av fordonsladdning. Resultat av uppdraget är ett infört system och uppkopplade laddstolpar som gör att parkerande kunder betalar för sin laddning och intäkter genereras till Swedavia. Denna tjänst kräver en närvaro på 50%.

Om dig
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller ingenjör, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person behöver du ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och ha lätt för att bygga relationer. Du är även drivande och självgående, tar tag i utmaningar och slutför dina arbetsuppgifter. Du kommer att trivas i rollen om du gillar att ha koll på detaljer och tycker om att planera och arbeta tillsammans som ett lag för din kunds bästa.

Viktigt för tjänsten är:
- Högskoleutbildning inom ekonomi, inköp, ingengjör eller likvärdig
- Minst 7 års erfarenhet inom rollen
- Erfarenhet från upphandling och kontakter med laddtjänstoperatörer samt kundrelationer med laddtjänstoperatörer
- Kunskap om laddning av fordon och uppkoppling av stolpar mot betaltjänst
- Kunskap om prissättning och affärsmodeller för laddning
- Teknisk kompetens kring teknik och uppkoppling av laddstolpar
- Behärskar svenska och engelska språket väl i tal och skrift
- Meriterande med kunskap och erfarenhet att kunna anpassa arbetet med laddtjänst utefter olika regler och lagar
- Meriterande att kunna ta fram affärsmodeller mot slutkund
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, Projektledning, Laddtjänst, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Projektchef Fyra spår och strategisk exploatering

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Tillväxtko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Tillväxtkontoret är ett av kommunens åtta kontor som rapporterar till kommundirektören. Kontoret lyder under kommunstyrelsen och samlar Mark och exploatering, Näringsliv och Lokalförsörjning.

Tillväxtkontorets uppdrag omfattar bland annat ansvar för kommunens exploaterings­process och för projektportföljen för bostadsförsörjning, företagsetableringar och samhällsfastigheter, ansvar för kommunens markinnehav och att realisera en aktiv och effektiv mark- och bostadspolitik.

Sedan Knivsta bildades har kommunen vuxit från cirka tolv tusen till över tjugo tusen invånare. Knivsta har höga ambitioner att såväl verka för hållbarhet lokalt som att bidra till en hållbar regional samhällsutveckling. Vi ser strategiskt arbete med samhällsbyggande och exploatering som en förutsättning för en hållbar tillväxt och utveckling.

Knivsta kommun erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, pensions- och semesterväxling samt möjlighet att arbeta på distans när arbetet tillåter. På Tillväxtkontoret erbjuder vi flexibel arbetstid. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på https://knivsta.se/jobba-i-knivsta

ARBETSUPPGIFTER
År 2017 tecknade Knivsta kommun ett avtal med staten och Region Uppsala, det så kallade Fyrspårsavtalet, i vilket Knivsta kommun åtar sig att skapa förutsättningar för 15 000 nya bostäder fram till år 2057. I gengäld ska staten bland annat bygga ut järnvägen från två till fyra spår genom kommunen -som en del av Ostkustbanan- uppföra en station i Alsike och bygga en ny trafikplats vid Mora stenar, och Regionen ska ombesörja en god kollektivtrafik.

Du är projektchef för Fyrspårsavtalet med mycket externa kontakter och samverkan med bland annat Trafikverket, länsstyrelsen, Uppsala kommun och Region Uppsala. Du arbetar nära politiken och är föredragande i politiska nämnder.

Du kommer även att vara en senior kompetens inom samhällsbyggande och exploatering, bidra till att utveckla exploateringsprocessen, jobba med strategiska samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor och vara ett stöd i verksamhetsutveckling och större/komplexa exploaterings­projekt.

Som projektchef har du en nyckelroll i kommunens fortsatta samhällsbyggande och rapporterar till chefen för Tillväxtkontoret. Du har budget- och verksamhetsansvar för Fyrspårsavtalet, men inte personalansvar.

Du jobbar strategiskt, kommunövergripande och kontorsöverskridande, med hållbar tillväxt och hållbart samhällsbyggande som en del av den strategiska utvecklingen för ett hållbart samhälle. En viktig del av arbetet är dialog och samverkan såväl internt som med externa aktörer. Internt kommer du att ha ett särskilt nära samarbete med Samhällsbyggnads­kontoret.

Som projektchef känner du engagemang i verksamhetsutveckling, hållbarhet, innovation, strategiskt samhällsbyggande och affärsutveckling och ansvarar för kontinuerlig omvärlds­bevakning inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en naturlig förmåga att bygga förtroendefulla relationer. I ditt ledarskap delar du våra gemensamma värderingar: delaktighet, engagemang och tydlighet.

Du är en lyhörd, kreativ och lösningsorienterad person som ser helheter och sammanhang. Du har god analytisk och problemlösningsförmåga, är strukturerad, har lätt för att uttrycka dig nyanserat i både tal och skrift på svenska och är en mycket god kommunikatör. B-körkort förutsätts för tjänsten.

Du:
har gedigen erfarenhet inom samhällsbyggande och markexploatering
har goda ledaregenskaper
är drivande, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ
har ett affärsmässigt fokus
har examen inom Lantmäteri/Samhällsbyggnadsjuridik eller annan akademisk examen som arbetsgivaren anser vara relevant
Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda komplexa samhällsbyggnadsprojekt/exploateringsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation i dialog med den politiska ledningen.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare strategisk samhällsbyggnad

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Tillväxtko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Tillväxtkontoret är ett av kommunens åtta kontor som rapporterar till kommundirektören. Kontoret lyder under kommunstyrelsen och samlar Mark och Exploatering, Lokalförsörjning och Näringsliv.

Tillväxtkontorets uppdrag omfattar bland annat ansvar för kommunens samhällsbyggnads­process och för projektportföljen för bostadsförsörjning, företagsetableringar och samhällsfastigheter, ansvar för kommunens markinnehav och att realisera en aktiv och effektiv mark- och bostadspolitik.

Sedan Knivsta bildades har kommunen vuxit från cirka tolv tusen till över tjugo tusen invånare. Knivsta har höga ambitioner att såväl verka för hållbarhet lokalt som att bidra till en hållbar regional samhällsutveckling. Vi ser strategiskt arbete med samhällsbyggande och exploatering som en förutsättning för en hållbar tillväxt och utveckling.

År 2017 tecknade Knivsta kommun ett avtal med staten och Region Uppsala, det så kallade Fyrspårsavtalet, i vilket Knivsta kommun åtar sig att skapa förutsättningar för 15 000 nya bostäder fram till år 2057. I gengäld ska staten bland annat bygga ut järnvägen från två till fyra spår genom kommunen -som en del av Ostkustbanan- uppföra en station i Alsike och bygga en ny trafikplats vid Mora stenar, och Regionen ska ombesörja en god kollektivtrafik.

Som ett led i kommunens fortsatta ambitioner antog kommunfullmäktige i mars 2022 'Stadsutvecklingsstrategi 2035 för västra Knivsta och Alsike stationssamhälle' som med höga ambitioner för hållbarhet och samhällsbyggnadskvaliteter bland annat omfattar bostäder, service och centrumutveckling.

Knivsta kommun erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, pensions- och semesterväxling samt möjlighet att arbeta på distans när arbetet tillåter. På Tillväxtkontoret erbjuder vi flexibel arbetstid. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på https://knivsta.se/jobba-i-knivsta

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare strategisk samhällsbyggnad har du en nyckelroll i kommunens fortsatta samhällsbyggande och rapporterar till chefen för Tillväxtkontoret. Du jobbar strategiskt, kommunövergripande och kontorsöverskridande, med hållbar tillväxt och hållbart samhällsbyggande som en del av den strategiska utvecklingen för ett hållbart samhälle. En viktig del av arbetet är dialog och samverkan såväl internt som med externa aktörer. Internt kommer du att ha ett särskilt nära samarbete med Samhällsbyggnadskontoret.

Du är projektledare för det s.k. fyrspårsavtalet med mycket externa kontakter och samverkan med bland annat Trafikverket, länsstyrelsen, Uppsala kommun och Region Uppsala. Du arbetar nära politiken och är föredragande i politiska nämnder.

Du kommer även att vara en senior kompetens inom samhällsbyggande och exploatering, bidra till att utveckla samhällsbyggnadsprocessen, jobba med strategiska samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor och vara ett stöd i större/komplexa exploaterings­projekt.

Som projektledare strategisk samhällsbyggnad känner du engagemang i verksamhetsutveckling, hållbarhet, innovation, strategiskt samhällsbyggande och affärsutveckling och ansvarar för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har naturlig förmåga att bygga förtroendefulla relationer. I ditt ledarskap delar du våra gemensamma värderingar: delaktighet, engagemang och tydlighet. Du är en lyhörd, kreativ och lösningsorienterad person som ser helheter och sammanhang samt är en mycket god kommunikatör. B-körkort förutsätts för tjänsten.

Du:

har gedigen erfarenhet inom samhällsbyggande/markexploatering
har goda ledaregenskaper
är drivande, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ
har examen inom Lantmäteri/Samhällsbyggnadsjuridik eller annan akademisk examen som arbetsgivaren anser vara relevant

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda komplexa samhällsbyggnadsprojekt/exploateringsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation i dialog med den politiska ledningen.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar på [email protected] eller 0709-535880.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare strategisk samhällsbyggnad

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Tillväxtko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Tillväxtkontoret är ett av kommunens åtta kontor som rapporterar till kommundirektören. Kontoret lyder under kommunstyrelsen och samlar Mark och Exploatering, Lokalförsörjning och Näringsliv.

Tillväxtkontorets uppdrag omfattar bland annat ansvar för kommunens samhällsbyggnads­process och för projektportföljen för bostadsförsörjning, företagsetableringar och samhällsfastigheter, ansvar för kommunens markinnehav och att realisera en aktiv och effektiv mark- och bostadspolitik.

Sedan Knivsta bildades har kommunen vuxit från cirka tolv tusen till över tjugo tusen invånare. Knivsta har höga ambitioner att såväl verka för hållbarhet lokalt som att bidra till en hållbar regional samhällsutveckling. Vi ser strategiskt arbete med samhällsbyggande och exploatering som en förutsättning för en hållbar tillväxt och utveckling.

År 2017 tecknade Knivsta kommun ett avtal med staten och Region Uppsala, det så kallade Fyrspårsavtalet, i vilket Knivsta kommun åtar sig att skapa förutsättningar för 15 000 nya bostäder fram till år 2057. I gengäld ska staten bland annat bygga ut järnvägen från två till fyra spår genom kommunen -som en del av Ostkustbanan- uppföra en station i Alsike och bygga en ny trafikplats vid Mora stenar, och Regionen ska ombesörja en god kollektivtrafik.

Som ett led i kommunens fortsatta ambitioner antog kommunfullmäktige i mars 2022 'Stadsutvecklingsstrategi 2035 för västra Knivsta och Alsike stationssamhälle' som med höga ambitioner för hållbarhet och samhällsbyggnadskvaliteter bland annat omfattar bostäder, service och centrumutveckling.

Knivsta kommun erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, pensions- och semesterväxling samt möjlighet att arbeta på distans när arbetet tillåter. På Tillväxtkontoret erbjuder vi flexibel arbetstid. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - gå in på https://knivsta.se/jobba-i-knivsta

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare strategisk samhällsbyggnad har du en nyckelroll i kommunens fortsatta samhällsbyggande och rapporterar till chefen för Tillväxtkontoret. Du jobbar strategiskt, kommunövergripande och kontorsöverskridande, med hållbar tillväxt och hållbart samhällsbyggande som en del av den strategiska utvecklingen för ett hållbart samhälle. En viktig del av arbetet är dialog och samverkan såväl internt som med externa aktörer. Internt kommer du att ha ett särskilt nära samarbete med Samhällsbyggnadskontoret.

Du är projektledare för det s.k. fyrspårsavtalet med mycket externa kontakter och samverkan med bland annat Trafikverket, länsstyrelsen, Uppsala kommun och Region Uppsala. Du arbetar nära politiken och är föredragande i politiska nämnder.

Du kommer även att vara en senior kompetens inom samhällsbyggande och exploatering, bidra till att utveckla samhällsbyggnadsprocessen, jobba med strategiska samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor och vara ett stöd i större/komplexa exploaterings­projekt.

Som projektledare strategisk samhällsbyggnad känner du engagemang i verksamhetsutveckling, hållbarhet, innovation, strategiskt samhällsbyggande och affärsutveckling och ansvarar för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har naturlig förmåga att bygga förtroendefulla relationer. I ditt ledarskap delar du våra gemensamma värderingar: delaktighet, engagemang och tydlighet. Du är en lyhörd, kreativ och lösningsorienterad person som ser helheter och sammanhang samt är en mycket god kommunikatör. B-körkort förutsätts för tjänsten.

Du:

har gedigen erfarenhet inom samhällsbyggande/markexploatering
har goda ledaregenskaper
är drivande, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ
har examen inom Lantmäteri/Samhällsbyggnadsjuridik eller annan akademisk examen som arbetsgivaren anser vara relevant

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda komplexa samhällsbyggnadsprojekt/exploateringsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation i dialog med den politiska ledningen.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar på [email protected] eller 0709-535880.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Adeccos kund Swedavia söker en projektledare, start omgående!

Adeccos kund Swedavia söker nu en senior projektledare. Grunden i projektledning handlar om god planering och att ha förmågan att strukturera upp arbetet. Att behärska projektverktygslådan, med dess olika metoder, samt att fånga upp problem och att vara resultatorienterad, är viktigt för det här uppdraget! Är du den vi söker? Då ska du läsa vidare!  Om uppdraget Detta uppdrag syftar till att ta ett helhetsgrepp om området och samlat utvärdera de möjlighet... Visa mer
Adeccos kund Swedavia söker nu en senior projektledare. Grunden i projektledning handlar om god planering och att ha förmågan att strukturera upp arbetet. Att behärska projektverktygslådan, med dess olika metoder, samt att fånga upp problem och att vara resultatorienterad, är viktigt för det här uppdraget! Är du den vi söker? Då ska du läsa vidare! 

Om uppdraget
Detta uppdrag syftar till att ta ett helhetsgrepp om området och samlat utvärdera de möjligheter som finns för att hitta en optimal bemanningsmodell. Efter pandemin finns tydliga tecken på att återhämtningen i trafik är starkast i leisure-segmentet och svagare i business. Detta innebär att säsongsvariationer och peakmönster ytterligare går emot skarpare skillnader mellan säsonger, reseintensiva veckor och dygnspeakar. Mot denna bakgrund ökar kraven på att hitta former för en anpassad och flexibel bemanning som möter dagens och kommande trafikmönster.

• Redovisning övergripande inriktning och formulerad målbild – mid december
• Genomarbetade förslag som möter effektmål – mars 2023
• Utvärdering behov av systemstöd

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning via oss på Adecco, start så snart som möljigt - projekt längd beräknad till 2 mån. 

Om dig
Krav på tidigare erfarenhet av projektledning av liknande verksamhetsprojekt / förstudier som syftar till verksamhetsförbättringar och som tagit fram tydliga förbättringsförslag. Viktigt med god kommunikationsförmåga då man måste kunna samla olika intressenters behov. God samarbetsförmåga för att kunna leda projektteamet som består av olika interna resurser och förmåga att kunna på ett tydligt och pedagogiskt sätt förklara sina resultat. Vi söker en projektledare som helst har tidigare erfarenhet av bemanningsmodeller från andra branscher och på så sätt även kan bidra med kompetens inom området och tidigare erfarenhet av bemanningsmodeller och optimering av dessa.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, bemanningsmodeller, flygplats, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco Visa mindre

Projektledare för el-entreprenader Uppsala

Är du vår nya projektledare för våra el-entreprenader i Uppsala området? Gillar du att leda projekt från början till slut och drivs av att ta hand om helheten? Då ska du söka hit. Som projektledare hos oss kommer du ansvara för projekten i Uppsala området. Du kommer att ansvara för bla. för utförande av arbete, tidsplaner, dokumentationer samt viss personalhantering vid pågående projekt. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och ha närmst kontakt med ... Visa mer
Är du vår nya projektledare för våra el-entreprenader i Uppsala området?
Gillar du att leda projekt från början till slut och drivs av att ta hand om helheten? Då ska du söka hit. Som projektledare hos oss kommer du ansvara för projekten i Uppsala området. Du kommer att ansvara för bla. för utförande av arbete, tidsplaner, dokumentationer samt viss personalhantering vid pågående projekt. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och ha närmst kontakt med beställare på plats samt vår egna personal. Du kommer arbeta nära VD och övriga projektledare för att utveckla våra el-entreprenader. Vi arbetar som ett team och ser gärna att du inte är rädd för att hjälpa till fysiskt ute på projekt vid kritiska tillfällen.
Ditt arbete ska vara noggrant utfört då vi lägger stor vikt på kvalitet och kompetens.
Varför arbeta hos oss?
Hos oss får du möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med ledare och kollegor. Lärandet är något vi värderar högt i företaget och familjekänslan. Vi fortsätter att växa och kan erbjuda nya karriärmöjligheter.
Vi söker dig som:
Har minst tre års erfarenhet som elektriker, är självgående, målinriktad och klar med lärlingstimmarna. Du trivs i en samordningsroll och kan hantera flera bollar i luften. Du tycker att det är kul att möta kunder och kollegor och vill leverera en bra produkt.


Du som söker ska:
- Ha B-körkort
- Ha arbetat som elmontör i minst 3 år utöver lärlingstiden
- Ha erfarenhet av projektledning sedan tidigare
- Goda kunskaper inom materialkännedom
- Goda kunskaper inom ritnings kännedom
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kunskaper i Bluebeam
- Mediterande om du har kundskaper i Wikells
Om företaget:
2013 startade Robert Åslund Åslunds EL AB ensam med sin vision om att han ville ge sina kunder den rätta el-entreprenaden. Sedan dess har företaget ökat stabilt i både medarbetare och omsättning. Idag är vi 20 medarbetare och omsatte 2021/2022 25 miljoner. Vi arbetar i huvudsak med större entreprenaden i form av nyproduktion av lägenheter & radhus områden, men har en växande service avdelning i Uppsala och Stockholms Norrort med omnejd. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Projektledare

Om tjänsten Vi söker dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner. Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet. Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter över... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner.
Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet.
Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att efter en period som anställd via Boost Technical Power, få erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en person som man kan lita på, som är öppen och som levererar. Du är vidare en affärsdriven projektledare med några års erfarenhet från en liknande tjänst, med höga krav på kvalitet och lönsamhet.
Vi tror också att du är en kommunikativ, nyfiken och strukturerad person.
Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både i och utanför företaget.
Att arbeta lösningsorienterat och situationsanpassat är en självklarhet för dig.
B-körkort är et krav för denna tjänst.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.
Om oss
Boost Technical Power är specialister på att bemanna och rekrytera till installationsbranschen. Vi arbetare rikstäckande och utgår från Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vi har kollektivavtal med Elektrikerna (SEF) och med Unionen. Vi är ett bra team, har alltid schyssta anställningsvillkor och jobbar med bra och reko kunder.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Kontakt
Janina Stålander, Konsultchef
073-7412000 Visa mindre

Projektledare till Trafik- och Gatuenheten

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Trafik- oc... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Trafik- och Gatuenheten, som tillhör kommunens samhällsbyggnadskontor, förstärker nu med ytterligare medarbetare och söker en projektledare genomförande inom området infrastruktur. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunens parker, lekparker, naturområden, avfall, bostadsanpassning, detalj- och översiktsplanering samt gator och trafik. Till kontoret hör också Bygglovsenheten, Miljökontoret och kommunens Kart- och GIS-enhet. Vi är motorn i kommunens samhällsbyggande där din medverkan blir en betydelsefull pusselbit.

ARBETSUPPGIFTER
Knivsta kommun är en av landets snabbast växande kommuner där nya bostadsområden växer fram och mycket infrastruktur ska planeras och byggas ut. Kommunen står nu inför sin hittills största utmaning med utveckling av två nya hållbara stadsdelar, ett mycket spännande projekt kopplat till kommunens avtal med staten om fyra spår mellan Uppsala och Stockholm. Samtidigt som vi också tar hand om och utvecklar det som redan är byggt. Vi söker därför en projektledare med inriktning teknisk infrastruktur till Trafik- och Gatuenheten. Som projektledare får du en nyckelroll i arbetet med att skapa den framtida småstaden Knivsta.
I rollen som projektledare ansvarar du för att bygga ut och modernisera kommunens gator, torg och parker. Du arbetar med hela kedjan, från planering och projektering, till genomförande och utbyggnad av anläggningar med fokus på allmän plats. Det innebär ansvar för att ta fram projekteringshandlingar, förfrågningsunderlag, bygghandlingar och göra upphandling enligt lagen om offentlig upphandling. Att projekten håller sig inom givna ramar avseende mål, tidplan och budget är också en del av ansvarsområdet. Arbetet innebär ett nära samarbete med konsulter, entreprenörer, fastighetsägare, exploatörer, kommunala förvaltningar och kommuninvånare.
I rollen som projektledare jobbar du också nära kollegor inom kontoret och bidrar med din kompetens exempelvis vid framtagandet av nya detaljplaner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av projektering, byggledning och projektledning inom bygg- och anläggningsbranschen inom offentlig eller privat verksamhet. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, LOU och kalkylering är meriterande. Du har troligen en akademisk examen inom bygg och anläggning, eller annan likvärdig utbildning alternativt arbetslivserfarenhet. Då du kommer arbeta främst med byggentreprenader är goda kunskaper inom AMA ett krav.
Du är kommunikativ och har organisatorisk förmåga, är flexibel och lyhörd. Som projektledare har du en tydlig drivkraft, är engagerad och ansvarstagande. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god och du har också god datorvana.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och avgörande för att lyckas i rollen är struktur, planeringsförmåga, samt att du har en väl utvecklad social förmåga.
B-körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Junior Projektutvecklare

TB-Gruppen Bostad AB söker nu junior projektutvecklare för placering i Knivsta och/eller Västerås. Vi genomför egenutvecklade bostadsprojekt och jobbar aktivt i hela värdekedjan, från råmark till nyckelfärdiga bostäder. Vi verkar inom Mälardalen och norrort Stockholm, bl.a. i Upplands-Väsby, Knivsta, Uppsala, Enköping och Västerås. Vi bygger allt från småhus i grupp till flerbostadshus och våra kunder finns i alla åldersgrupper. ARBETSUPPGIFTER Vår projek... Visa mer
TB-Gruppen Bostad AB söker nu junior projektutvecklare för placering i Knivsta och/eller Västerås.
Vi genomför egenutvecklade bostadsprojekt och jobbar aktivt i hela värdekedjan, från råmark till nyckelfärdiga bostäder. Vi verkar inom Mälardalen och norrort Stockholm, bl.a. i Upplands-Väsby, Knivsta, Uppsala, Enköping och Västerås. Vi bygger allt från småhus i grupp till flerbostadshus och våra kunder finns i alla åldersgrupper.
ARBETSUPPGIFTER
Vår projektprocess är indelad i sex faser: Affärsutveckling, Projektutveckling, Produktutformning, Marknadsföring och kund , Produktion, samt Eftermarknad. Som junior projektutvecklare kommer du stötta VD och våra Affärschefer i flera parallella projekt genom alla olika projektfaser.
Du kommer ha administrativa uppgifter inom kontoret, hantera reklamationer, skriva protokoll och jobba med marknadsföring. Du kommer medverka vid utredningar och projektering, samt uppföljning under byggskedet. Rollen som junior projektutvecklare har stor bredd och syftar till att du inom några år ska kunna fungera som självständig projektutvecklare med ansvar för egna projekt. På lite längre sikt kan det, för rätt person, vara möjligt att växa in i rollen som Affärschef med ansvar för hela värdekedjan i flera parallella projekt.
KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Du känner väl till byggprocessen och har praktisk erfarenhet hur en byggarbetsplats fungerar. Du har byggteknisk utbildning och god kännedom om projektering, byggnation och hur man läser tekniska beskrivningar och ritningar. Du har några års yrkeserfarenhet inom någon typ av byggentreprenad och känner att du vill ta nästa steg i karriären. Du har intresse för arkitektur, inredning och frågor kring bostäder och boende.
Du hanterar Office programvaror med lätthet och har god struktur i hur du hanterar stora mängder information. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Som person är du driven, prestigelös och självgående. Du har lätt att samarbeta och ta instruktioner. Du är noggrann och ordningsam. Du gillar ett högt tempo och tar självmant tag i saker som du ser behöver göras. Du har lätt att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.
TB-GRUPPEN ERBJUDER DIG
En arbetsplats där du får stora möjligheter att bredda din kompetens och utvecklas. Vi erbjuder dig helheten, bredden och möjligheten att arbeta med bostadsprojekt från ”frö till smörgås”. Vi har en effektiv organisation med hög trivsel och korta beslutsvägar. Vi satsar på löpande kompetensutveckling för våra medarbetare.
ANNAT VIKTIGT ATT VETA
Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund, 070-777 23 73
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TB-Gruppen Bostad AB
TB-Gruppen är en privatägd bygg- och fastighetskoncern som utvecklar, förädlar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder i Göteborgsregionen och Stockholm/Mälardalen. Vår ambition är att skapa möjlighet för alla att trivas och utvecklas. Det är det vi menar med ett levande samhälle. Visa mindre

Projektledare Exploatering

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Tillsammans med svenska staten och Region Uppsala har Knivsta kommun ingått det så kallade Fyrspårsavtalet. Staten åtar sig, genom Trafikverket, att utöka från nuvarande två... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Tillsammans med svenska staten och Region Uppsala har Knivsta kommun ingått det så kallade Fyrspårsavtalet. Staten åtar sig, genom Trafikverket, att utöka från nuvarande två till fyra järnvägsspår genom Knivsta kommun samt att bygga en ny station i samhället Alsike, ett par kilometer norr om Knivsta tätort. I gengäld ska Knivsta kommun tillföra 15 000 bostäder, varav minst 30 procent hyresrätter, i Knivsta och Alsike tätorter.

Fyrspårsavtalet ställer stora krav på en hållbar och innovativ utveckling, så att samhällena blir trivsamma, attraktiva och robusta. En annan viktig aspekt är att så långt som möjligt bevara och utveckla den närhet till naturen som uppskattas idag.

Knivsta kommuns utveckling i enlighet med Fyrspårsavtalet är ett av Sveriges mest intressanta och utmanande samhällsbyggnadsprojekt. Samtidigt pågår också andra förtätningsprojekt och en kontinuerlig landsbygdsutveckling i kommunen.ARBETSUPPGIFTER
På mark- och exploateringsenheten är vi idag tre medarbetare och behöver förstärka teamet med en duktig och driven lagspelare. Om vi känns rätt för varandra kommer du att erbjudas ett utvecklande och omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Några av uppgifterna i din vardag blir då markanvisningar, förhandlingar, avtal och olika fastighetsägarfrågor.

Du ska kunna leda och driva dina projekt i samverkan med tjänstepersoner på kommunen, lokala politiker, exploatörer, konsulter och allmänhet. När det behövs föredrar du dina ärenden på politiska sammanträden eller deltar i medborgardialoger och samråd. I arbetet ingår också att svara på frågor och ge upplysningar till Knivstas medborgare, samarbeta med olika kollegor i samhällsbyggnadsfrågor och bidra till utvecklingen av våra arbetssätt.KVALIFIKATIONER
För att ansöka bör du vara exploateringsingenjör eller ha motsvarande erfarenhet, till exempel ha arbetat som projektledare inom exploatering. Förmodligen har du examen från en teknisk högskola med inriktning mot samhällsbyggande, väg- och vatten eller lantmäteri. Ett önskemål är också att du har erfarenhet från samhällsbyggnadsprocessen i offentlig eller privat sektor.

För att passa i rollen och i vårt team behöver du vara utåtriktad, lyhörd, flexibel och tycka om lagarbete. Engagemang och struktur är andra viktiga egenskaper för att du ska kunna driva egna projekt, och även bidra med input och deltagande i andras. Du vill vara med och sätta våra gemensamma mål och tydligt bidra till att vi uppnår dem. Viktigt är också att du har ett tydligt sätt att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet från bostads- eller infrastrukturprojekt, till exempel exploatering av nya stadsdelar, budget- och projektekonomiuppföljning och upprättande av beslutsunderlag i samhällsbyggnadsprojekt är meriterande. Det är också kunskaper om avtalsskrivning inom exploaterings-, markanvisnings- och markupplåtelseavtal samt fastighetsjuridik.


ÖVRIGT
Om Knivsta kommun:
Knivsta kommun har närmare 19 000 invånare och ligger cirka 20 km söder om Uppsala och 50 km norr om Stockholm. Det största samhället och navet i kommunen är Knivsta tätort. Här ligger det moderna och trivsamma kommunhuset, beläget bara ett stenkast från tågstationen, där både pendel- och regionaltåg stannar.

Knivsta är Sveriges yngsta kommun i dubbel bemärkelse. Den är nyast (bildades 2003) och har lägst medelålder på sina invånare (36,6 år). Kommunen är också redan idag en av Sveriges snabbast växande.
Välkommen till Knivsta där framtiden bor!

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare gata

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Vi söker nu en proje... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Vi söker nu en projektledare till gatu- och trafikenheten, som tillhör kommunens Samhällsbyggnadskontor. Kontoret ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunens parker, lekparker, naturområden, avfall, bostadsanpassning, detalj- och översiktsplanering samt gator och trafik. Vi är motorn i kommunens stadsutvecklingsprojekt där din medverkan blir en betydelsefull pusselbit.

ARBETSUPPGIFTER
Knivsta kommun är en av landets snabbast växande kommuner där nya bostadsområden växer fram och mycket infrastruktur ska planeras och byggas ut. Kommunen står nu inför sin hittills största utmaning med utveckling av två nya hållbara stadsdelar, ett mycket spännande projekt kopplat till kommunens avtal med staten om fyra spår mellan Uppsala och Stockholm. Vi söker nu en projektledare med inriktning teknisk infrastruktur till gatu- och trafikenheten. Som projektledare får du en nyckelroll i arbetet med att skapa goda förutsättningar för den framtida småstaden Knivsta.

Som projektledare på gatu- och trafikenheten kommer du ansvara för att bygga ut och modernisera kommunens gator och parker. Du ansvarar för planering, projektering och utbyggnad av allmänna anläggningar med fokus på allmän plats. Då arbetet ofta utförs tillsammans med konsulter och entreprenörer innebär det även att du ansvarar för att ta fram projekteringshandlingar, förfrågningsunderlag, bygghandlingar och gör upphandling enligt lagen om offentlig upphandling. I större projekt är också samordning med exploatörer en viktig del av jobbet. Du ansvarar för att projekten håller sig inom givna ramar avseende mål, tidplan och budget. Arbetet innebär ett nära samarbete med konsulter, entreprenörer, fastighetsägare, kommunala förvaltningar och kommuninvånare.

I din roll som projektledare kommer du även fungera som stöd till andra funktioner inom kontoret, bland annat genom samarbete med planenheten vid framtagandet av nya detaljplaner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av projektering, byggledning och projektledning inom bygg- och anläggningsbranschen, och du har troligen en akademisk examen inom bygg och anläggning, eller annan likvärdig utbildning och arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom offentlig eller privat verksamhet är meriterande samt goda kunskaper inom entreprenadjuridik, LOU och kalkylering. Projekteringserfarenhet är ett extra plus då arbetet till stor del innebär att beställa och granska projekteringar. Du har god kommunikativ och organisatorisk förmåga, är flexibel och lyhörd. Som projektledare ska du ha egen drivkraft, vara engagerad och ansvarstagande. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Du har givetvis god datorvana och erfarenhet från att ha jobbat i GIS-system är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och avgörande för att lyckas i befattningen är struktur, planeringsförmåga, samt att du har en väl utvecklad social förmåga.

B-körkort är önskvärt.

Intervjuer kan komma att utföras fortlöpande under annonseringstiden.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare Uppsala - 005PCJ

Vill du arbeta med framtidens lösningar inom energistyrning och inomhusklimat?    Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväx... Visa mer
Vill du arbeta med framtidens lösningar inom energistyrning och inomhusklimat? 
 
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter balans mellan arbete och yrkesliv och för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
 
För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet från styr- och regler/automation eller från projektledarroll inom byggsektorn. Du kommer arbeta med att driva små och stora projekt och i detta ansvara för den tekniska lösningen, genomförandet och den ekonomiska uppföljningen. Du kommer att arbeta med projekt direkt mot slutkund och andra entreprenörer, där du är med och samordnar genomförandet tillsammans med våra underentreprenörer.
 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera på ett effektivt sätt. Du driver dina projekt självständigt med en hög servicenivå och engagemang. Det är viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har ett intresse för merförsäljning. Du trivs med att arbeta i team, men även självständigt. För denna roll finns stora utvecklingsmöjligheter och det krävs därför också att du har ett ekonomiskt intresse och sinnelag.
 
Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B körkort.
Har du frågor om tjänsten eller vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt jobb för dig ring gärna Anna Kjellberg, Talent Acquisition Specialist, tel. 072-231 61 95.
 
Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.
Välkommen med din ansökan!
 
Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.se.com Visa mindre