Lediga jobb BTP Sthlm AB i Knivsta

Se alla lediga jobb från BTP Sthlm AB i Knivsta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Knivsta som finns inom det yrket.

Projektledare

Om tjänsten Vi söker dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner. Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet. Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter över... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner.
Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet.
Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att efter en period som anställd via Boost Technical Power, få erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en person som man kan lita på, som är öppen och som levererar. Du är vidare en affärsdriven projektledare med några års erfarenhet från en liknande tjänst, med höga krav på kvalitet och lönsamhet.
Vi tror också att du är en kommunikativ, nyfiken och strukturerad person.
Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både i och utanför företaget.
Att arbeta lösningsorienterat och situationsanpassat är en självklarhet för dig.
B-körkort är et krav för denna tjänst.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.
Om oss
Boost Technical Power är specialister på att bemanna och rekrytera till installationsbranschen. Vi arbetare rikstäckande och utgår från Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vi har kollektivavtal med Elektrikerna (SEF) och med Unionen. Vi är ett bra team, har alltid schyssta anställningsvillkor och jobbar med bra och reko kunder.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Kontakt
Janina Stålander, Konsultchef
073-7412000 Visa mindre

Larminstallatör

Nu behöver vi utöka personalstyrkan med en självgående och social tekniker. Har du bred erfarenhet av service och underhåll i bland annat passer- och larmsystem är detta en tjänst för dig. I rollen planerar du självständigt ditt arbete och ger god service. Du är ordningsam och intresserad av både människor och hur saker och ting fungerar på det tekniska området. Du har god samarbetsförmåga som gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer.... Visa mer
Nu behöver vi utöka personalstyrkan med en självgående och social tekniker. Har du bred erfarenhet av service och underhåll i bland annat passer- och larmsystem är detta en tjänst för dig.


I rollen planerar du självständigt ditt arbete och ger god service. Du är ordningsam och intresserad av både människor och hur saker och ting fungerar på det tekniska området. Du har god samarbetsförmåga som gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du uppskattar en öppen dialog med fokus på samverkan för att få ut det bästa av varandra.
För denna tjänst behöver du:
• gymnasieutbildning, till exempel El- och energiprogrammet med inriktning mot Elteknik
• erfarenhet av service och underhåll inom svagströmsinstallationer och säkerhetssystem
• B-körkort
• goda svenskakunskaper i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Har du dokumenterad erfarenhet och certifikat är du välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Larminstallatör
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se


Kontaktinformation:
Janina Stålander
[email protected]
0737412000 Visa mindre