Lediga jobb Mat i Knivsta AB i Knivsta

Se alla lediga jobb från Mat i Knivsta AB i Knivsta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Knivsta som finns inom det yrket.

Restaurang Kvarnen

Ansök    Aug 6    Mat i Knivsta AB    Kock, à la carte
Om tjänsten Som kock på Restaurang Kvarnen nya restaurangsatsning kommer du vara en del av ett engagerat och framåtsträvande team. Initialt har du en viktig del i uppstartsfasen där du är delaktig i utformning av såväl rutiner som menysättning. I den dagliga driften har du en viktig funktion i produktionen av mat till våra lunch- och konferensgäster. Vi fokuserar på högkvalitativ mat, lagat från grunden och som är en fröjd för ögat. Din profil Vi söker d... Visa mer
Om tjänsten
Som kock på Restaurang Kvarnen nya restaurangsatsning kommer du vara en del av ett engagerat och framåtsträvande team. Initialt har du en viktig del i uppstartsfasen där du är delaktig i utformning av såväl rutiner som menysättning. I den dagliga driften har du en viktig funktion i produktionen av mat till våra lunch- och konferensgäster. Vi fokuserar på högkvalitativ mat, lagat från grunden och som är en fröjd för ögat.


Din profil
Vi söker dig som har ett öga för detaljer och är smaksäker. Du serverar en tallrik som ser bra ut. Du är nytänkande och tycker det är spännande att vara en del av att leverera en matupplevelse utöver det vanliga. Vidare är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet av a la carte och/eller erfarenhet av att arbeta i en lunchtung verksamhet är det meriterande.
Övrigt


Tillträde: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Tid: måndag - fredag ca. 08:00 och 17:00
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Pizza bagare

Ansök    Jul 4    Mat i Knivsta AB    Pizzabagare
Pizzabagare sökes omgående – heltid/deltid Vi söker omgående en pizzabagare för hel- eller deltidsanställning. Vi erbjuder fast lön och tillsvidareanställning. Erfarenhet är önskvärt men inte ett krav. Vi söker endast seriösa kandidater. Vi fokuserar på din kompetens och är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Pizzabagare sökes omgående – heltid/deltid
Vi söker omgående en pizzabagare för hel- eller deltidsanställning. Vi erbjuder fast lön och tillsvidareanställning. Erfarenhet är önskvärt men inte ett krav. Vi söker endast seriösa kandidater.


Vi fokuserar på din kompetens och är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre