Lediga jobb Norlandia Förskolor AB i Knivsta

Se alla lediga jobb från Norlandia Förskolor AB i Knivsta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Knivsta som finns inom det yrket.

2 förskollärare till Norlandia förskolor, Lilla Alsike, Knivsta

Vi söker förskollärare som vill vara med och utveckla vår fantastiska förskola Lilla Alsike. Är du en driven, modig och nyfiken person kommer du att passa bra in i gänget. Vi kommer tillsammans att skapa en förskola som är trygg för barnen och med fokus på kvalité. Vem är du? Du är en trygg och ansvarstagande förskollärare som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Amb... Visa mer
Vi söker förskollärare som vill vara med och utveckla vår fantastiska förskola Lilla Alsike. Är du en driven, modig och nyfiken person kommer du att passa bra in i gänget. Vi kommer tillsammans att skapa en förskola som är trygg för barnen och med fokus på kvalité.

Vem är du?

Du är en trygg och ansvarstagande förskollärare som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten. Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje. Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla verksamheten enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Tillsammans med övriga förskollärare och rektor bildar du förskolans kvalitetsteam som ständigt strävar mot att utveckla bästa möjliga förskola för barnen. Utifrån vår utbildningsplan ansvarar du för att det sker ett systematiskt kvalitetsarbete på avdelningen, där du tillsammans med arbetslaget planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Övrigt

Vi erbjuder möjlighet till ferietjänst med förtroendetid, kontinuerlig kompetensutveckling samt generöst med arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

Om oss

Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor och äldreomsorg i bla Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. Våra verksamheter utgår från barnens delaktighet, inflytande och intressen. Våra förskolor utvecklas kontinuerligt genom närvarande, engagerade pedagoger som tillsammans provar nya perspektiv samt genom att kontinuerligt utvärdera och utveckla våra arbetssätt och koncept.

Vår pedagogiska vision "livslång lust att leka och lära" genomsyrar hela verksamheten och innebär att vi ser barnens förmågor och kompetenser. Vi tror på det kompetenta barnet och vill stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Varje dag ska vara fylld med glädje, lärande, lek och magiska ögonblick!

Vi är en hälsofrämjande förskola och har en egen kock som gör maten från grunden samt samarbetar med GenerationPep genom Norlandiaskuttet. Läs gärna mer på http://norlandiaforskolor.se/

Utbildning

Förskollärarutbildning, Förskollärarlegitimation krävs

Språk
Svenska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Om lön
Månadslön

Om anställningsvillkor
Heltid

Kollektivavtal Friskolor.
Möjlighet till ferieavtal enligt lokalt kollektivavtal för förskollärare.
Även möjlighet till semestertjänst.

Företagets adress

Norlandia Förskolor Wenngarn AB

Varmt välkommen att maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till rektor Aura Alarcon; [email protected]

Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.
Tillträde enligt överenskommelse.





Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!



Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie till Lilla Alsike

Vi söker timvikarier till Norlandia förskolor i Knivsta Kommun. Vi arbetar i ett pedagogiskt team och våra barn är organiserade på ett block men två avdelningar utifrån ålder. Beskrivning av tjänsten som timvikarie Tillsammans med dina kollegor ska du ge barnen det bästa förutsättnigarna enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erb... Visa mer
Vi söker timvikarier till Norlandia förskolor i Knivsta Kommun. Vi arbetar i ett pedagogiskt team och våra barn är organiserade på ett block men två avdelningar utifrån ålder.

Beskrivning av tjänsten som timvikarie
Tillsammans med dina kollegor ska du ge barnen det bästa förutsättnigarna enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje. Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
- kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- har ett godkänt utdrag ur belastningsregistret


- har arbetat med barn tidigare meriteras


Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information
- Anställningsform: Timvikariat
- Omfattning: Vid behov
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Vid behov


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor: Aura Alarcon, Norlandia



Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare Norlandia förskolor Lilla Alsike Knivsta

Ansök    Jul 25    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Är du vår nya medarbetare? Vi arbetar i ett pedagogiska team och skapar nya upptäckter varje dag tillsammans med våra barn. Kvalifikationer Du har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vårt värdegrundsarbete som utgår från styrdokumenten samt Norlandias värdegrund CARE - competence, ambitious, respect, energetic. Du visar respekt och lyhördhet för barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har goda förmågor att skapa tryg... Visa mer
Är du vår nya medarbetare?

Vi arbetar i ett pedagogiska team och skapar nya upptäckter varje dag tillsammans med våra barn.



Kvalifikationer

Du har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vårt värdegrundsarbete som utgår från styrdokumenten samt Norlandias värdegrund CARE - competence, ambitious, respect, energetic.

Du visar respekt och lyhördhet för barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har goda förmågor att skapa trygga vårdnadshavare och du kommunicerar väl i svenska språket i både tal och skrift.

Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans styrdokument samt att du har god förmåga att omsätta detta i den dagliga verksamheten. Du är kreativ och intresserad av att vara delaktig i att skapa spännande pedagogiska miljöer och för dig är IKT en naturlig del av vardagen. Du tycker om utmaningar och har viljan till förnyelse av verksamheten.

Norlandia skapar mycket goda förutsättningar för dig som barnskötare att vara en del i ett utvecklande pedagogiskt arbete utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi arbetar utifrån gällande kollektivavtal.

I anställningen ingår arbetskläder, friskvårdsbidrag, pedagogiska luncher samt möjlighet till fortbildning.

Tillsammans med dina kollegor ska du ge barnen det bästa förutsättningarna enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje. Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift
- har ett godkänt utdrag ur belastningsregistret


- har arbetat med barn tidigare meriteras

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: provanställning 6 mån som övergår i en tillsvidareanställning
- Omfattning: 100%
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Augusti 22


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-08-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie sökes till Lilla Alsike

Vi på Norlandia förskolor Lilla Alsike, Knivsta söker timvikarier. Du får gärna vara utbildad barnskötare eller förskollärare. Vill du skapa meningsfulla dagar fyllda med glädje och trygghet tillsammans med barn och pedagoger? Välkommen att anmäla dej som vikarie hos oss. Om Norlandia Förskolor Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet... Visa mer
Vi på Norlandia förskolor Lilla Alsike, Knivsta söker timvikarier.
Du får gärna vara utbildad barnskötare eller förskollärare. Vill du skapa meningsfulla dagar fyllda med glädje och trygghet tillsammans med barn och pedagoger?

Välkommen att anmäla dej som vikarie hos oss.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information
- Anställningsform: Vikariat
- Omfattning: Timmar vid behov
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Vid behov


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: (LÄGG TILL TEXT)

Rektor, Aura Alarcon, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre