Lediga jobb som Databasdesigner i Knivsta

Se lediga jobb som Databasdesigner i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare med inriktning förnyelse

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Nu söker v... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Nu söker vi en verksamhetsutvecklare med inriktning förnyelse till utvecklingsenheten. Vi är ett team på fem personer som jobbar med att stötta verksamheterna i olika övergripande digitaliseringsfrågor, informationssäkerhet, dataskydd, systemförvaltning samt förnyelse och transformation. I gruppen arbetar vi tätt tillsammans och stöttar och hjälper varandra.

Knivsta har en gemensam it-nämnd tillsammans med Tierp, Älvkarleby, Östhammar och Heby. Förvaltningen benämns IT-centrum och är en nära samarbetspartner till utvecklingsenheten.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetsutvecklare med inriktning förnyelse blir du en del av utvecklingsenheten på kommunledningskontoret. Vårt uppdrag är att leda, styra och samordna kommunens gemensamma utvecklingsarbete. Enheten leds av kommunens utvecklingschef och arbetar nära chefer och kollegor från kommunens olika verksamheter. Beroende på uppdrag arbetar vi i team med olika kompetenser.

Som verksamhetsutvecklare med inriktning förnyelse ansvarar du för att leda och utveckla Knivsta kommuns förnyelsearbete så att vår samlade innovationsförmåga ökar. Din uppgift är att se till att vi har ändamålsenliga processer och arbetssätt för förnyelsearbete som är kända i organisationen. Du initierar och genomför aktiviteter som bidrar till att öka kunskapen och mognaden i organisationen för att bygga en ännu starkare kultur kring förnyelse och transformation. Du initierar och driver förnyelseprojekt tillsammans med kollegor, målgruppen, externa samarbetspartners och andra berörda intressenter för att ta fram lösningar som skapar nytta och möter målgruppens och verksamhetens behov.

En viktig del är att inspirera, utbilda och coacha chefer och medarbetare i hela organisationen i förnyelsearbete och användardriven utveckling samt att ta fram arbetssätt för och leda arbetet med kommungemensam utvecklingsportfölj. Du omvärldsbevakar och nätverkar för att identifiera lämpliga samarbetspartners samt etablera partnerskap för förnyelsearbete. Kommunen deltar i partnerskapet LOFT (leda och organisera för förnyelse och transformation) tillsammans med RISE, Mälardalens universitet och sex andra kommuner för att tillsammans fördjupa vår kunskap inom ledning och styrning av förnyelse och transformation

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en utbildning inom relevant område, gärna it eller digitalisering, eller arbetserfarenhet som bedöms som likvärdig.
Du har erfarenhet av såväl strategiskt som praktiskt innovationsarbete med metoder och verktyg för att gå från behov till idé och praktiskt genomförande. Vidare har du erfarenhet av förändringsledning
och användardriven utveckling samt har vana att leda grupper. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av innovationsprojekt i samverkan mellan offentlig sektor, näringsliv och akademi.

Som person är du tillmötesgående i ditt bemötande och lyhörd till din omgivning. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du är en lagspelare som tycker om att inspirera och få med dig människor genom att se nya möjligheter och lyfta fram andra. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt, och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser möjligheter i förändringar, tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
Du har förmågan att skapa förtroende hos både ledning, politiker och medarbetare samt att leda andra genom förändringskommunikation.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras, om man inte redan är krigsplacerad av annan aktör. Läs mer om krigsplacering på www.knivsta.se

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

BI-utvecklare Senior SÖKES!

Ansök    Jun 8    Technologist 365 AB    Databasdesigner
Vad erbjuder vi dig? Månadslön: 55,000+ SEK + bonus, beroende på din expertis, erfarenhet och din prestation. Tjänstepension och privat sjukvård tillgänglig dygnet runt. Balans mellan arbete och privatliv: Möjlighet att arbeta med ett dynamiskt team. Professionell utveckling: Möjlighet att arbeta med moderna tekniker och ständig professionell utveckling i en stödjande miljö samt nya utbildningar som vi erbjuder för uppdatering och förnyelse av nya certyfik... Visa mer
Vad erbjuder vi dig?
Månadslön: 55,000+ SEK + bonus, beroende på din expertis, erfarenhet och din prestation.
Tjänstepension och privat sjukvård tillgänglig dygnet runt.
Balans mellan arbete och privatliv: Möjlighet att arbeta med ett dynamiskt team.
Professionell utveckling: Möjlighet att arbeta med moderna tekniker och ständig professionell utveckling i en stödjande miljö samt nya utbildningar som vi erbjuder för uppdatering och förnyelse av nya certyfikat.
Trygga anställningar
Boende och resor erbjuds till resande konsulterUppdragsbeskrivning:
Uppdraget innebär att stödja Regionens BI-team med planerade aktiviteter. Ansvaret på utförande ligger på teamets objektförvaltare.
Aktiviteterna planeras och fördelas via TFS/DevOps av objektförvaltaren och innehåller uppdrag i hela underhålls- och utvecklingskedjan i Regionens BI-miljö.
Miljön består av ett 80-tal källor, ett Microsoft Data Warehouse med SSIS som ETL-verktyg, SSAS med tabulärmodeller (DAX), Master Data Services, PowerBI och SharePoint BI. Lösningen är On-Prem.
Angiven/angivna konsult/konsulter för uppdraget kommer att arbeta i teamet enligt dokumenterade mallar och utvecklingsprocesser. I uppdraget ingår även kompetensöverlämning till teamet på utförda uppdrag.

Nivå 3:
Kunskap - Relevant utbildning eller motsvarande kombinerat med expertkompetens inom offererat område. Erfarenhet - Har deltagit i komplexa uppdrag inom aktuellt område och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet. Ledning - Har stor vana och erfarenhet att verka i ledande befattningar inom sitt område (om relevant för rollen/uppdraget). Självständighet - Mycket stor.


Kvalifikationer:
Ska vara kompetensnivå 3
Ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med BI-utveckling i komplexa miljöer med On-Prem-lösningar.
Ha minst 1 års dokumenterad erfarenhet av BI-utveckling med hälso- och sjukvårdsdata hos offentlig kund.
Ha god kunskap och vara väl förtrogen med alla steg i utvecklingskedjan från inläsning till färdig rapport för att tillsammans med teamet komma fram till den bästa lösningen för inkommande och pågående uppdrag. Konsult ska ha god kunskap om följande:Kimball datalagerdesign
SSIS
SSAS
DAX
PowerBI
Kunna behärska svenska väl i både tal och skriftMeriterande Kvalifikationer:
Har kunskap om datalagerutveckling.
Har kunskap om tabulärmodeller.
Har erfarenhet av rapportutveckling.
Har erfarenhet av design och utveckling av komplexa BI-lösningar och datamodellering.Språk Krav: Svenska.
Startdatum: Omgående efter avtalsssingering
Slutdatum: 2024-12-31
Plats: Gävle
Arbetstid: 100%
Möjlighet till förlängning: Möjlighet för Regionen till 6 + 6 månaders förlängning. Eventuell förlängning meddelas senast en (1) månad före avtalsperiodens utgång.


Klar att ansluta dig till vårt team?
Om du drivs av teknik och är motiverad av att ha en central roll i stödet som Javautvecklare, vill vi höra från dig! Ansök redan idag och ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!


Kontaktuppgifter:
E-post: [email protected]
Telefon: 0760143613 Visa mindre

Projektledare verksamhetsutveckling

Ansök    Maj 24    Knivsta kommun    Organisationsutvecklare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Vi söker D... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Vi söker Dig som med kunskap och erfarenhet som kan bidra till att vidareutveckla socialtjänstens och hälso- och sjukvårdens verksamheter i Knivsta kommun. Tjänsten kommer att vara placerad i kvalitets- och utvecklingsavdelningen som finns inom Vård- och omsorgskontoret i Knivsta kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som självständigt kan utforma och driva projekt enligt en projekt- eller implementeringsmodell. Uppdragen ges i regel av förvaltning eller socialnämnd, där du arbetar nära verksamheter och andra sakkunniga inom socialnämndens ansvarsområde.

Ett av vård- och omsorgskontorets större projekt är vidareutveckling av vårt digitala kvalitetsledningssystem, där det bland annat ingår att stödja verksamheterna att praktiskt rita processer och ta fram rutiner. I rollen ingår att dels utforma projekt utifrån utvecklingsbehov, dels samordna och leda projekt. Du kommer även att representera vård- och omsorgskontoret i olika forum, inom relevanta områden. Avdelningen och kontoret i stort är en integrerad del av såväl socialnämndens verksamheter som kommunens andra ansvarsområden, där ett nära samarbete med olika funktioner är en självklarhet. Vi arbetar alltid aktivt för att leda och fördela arbete utifrån sakkunskaper och kompetens, du kommer därför i ditt dagliga arbete att arbeta nära kvalificerade funktioner och medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom offentlig förvaltning, folkhälsa, statsvetenskap, socialt arbete, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är önskvärt att du endera har praktisk eller teoretisk kunskap av hur arbete i en politiskt styrd organisation fungerar. Utbildning eller fortbildning inom projektledning och/eller processkartläggning, samt arbete inom vård eller omsorg är meriterande.

Vi tror att du är en person, som genom din erfarenhet, är trygg i dig själv och din förmåga. Du har lätt för att engagera människor och skapa samsyn och delaktighet i förändringsprocesser. Du är strukturerad, vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig, både i tal och skrift. Du är duktig på att kommunicera dina egna idéer och att staka ut en väg framåt, som på ett pedagogiskt sätt kan förklara komplicerade sammanhang.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på 0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 23    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 17    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Kan göra 50 b... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Kan göra 50 bokslut under en månad Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 15    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Kan göra 50 b... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Kan göra 50 bokslut under en månad Visa mindre

Ledningsstöd samhällsbyggnadskontoret

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Ledningsst... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Ledningsstödet är en nyckelfunktion inom samhällsbyggnadskontoret och utgör ett strategiskt stöd till kontorets ledning. Tjänsten är ny och placerad direkt under samhällsbyggnadschefen.
Till detta uppdrag söker vi dig med gedigen erfarenhet av kommunal verksamhet liksom gedigen kunskap om hur en politiskt styrd organisation fungerar samt god förståelse för verksamheters olika förutsättningar.

Knivsta kommun är en av landets snabbast växande kommuner. Nya områden för bostäder och verksamheter växer fram och mycket infrastruktur ska planeras och byggas ut samtidigt som vi också tar hand om och utvecklar det som redan är byggt. Vi behöver nu stärka det nära stödet till samhällsbyggnadskontorets ledning. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för förvaltning och utveckling av kommunens parker, lekparker, naturområden, avfall, bostadsanpassning, detalj- och översiktsplanering samt gator och trafik. Kontoret ansvarar även för bygglovsfrågor liksom miljö- och hälsoskydd samt kommunens kart- och GIS-funktion.


ARBETSUPPGIFTER
Som stöd för kontorets ledning kommer du att arbeta med varierade arbetsuppgifter som rör hela samhällsbyggnadskontoret. Att ge direkt mötesstöd genom att planera och hålla samman genomförandet av ledningens olika möten är ett exempel, liksom att stödja i kontorets verksamhetsplanering och uppföljning genom att bland annat ta fram och sammanställa information och statistik för kontorsledning och berörda nämnder.

Vidare innefattar arbetsuppgifterna beredning och handläggning av kontorsövergripande ärenden liksom att stödja kontorschefen i den samlade ärendehanteringen och ansvara för samordning, beredning av underlag med rätt kvalitet och uppföljning av ärenden.

Att vidareutveckla kontorets administrativa rutiner och ge ledningsstöd i olika utvecklingsfrågor är också del av arbetsuppgifterna och att i vissa fall utföra egna utredningar i kontorsövergripande frågor.

Arbetet genomförs både självständigt och i samverkan med andra så väl inom samhällsbyggnadskontoret som inom hela kommunorganisationen.


KVALIFIKATIONER
Du har eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant och några års erfarenhet av att ha arbetat i en ledningsstödjande roll i en politiskt styrd organisation. Tidigare kommunal erfarenhet är meriterande.

Du har eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant och några års erfarenhet av att ha arbetat i en ledningsstödjande roll i en politiskt styrd organisation. Tidigare kommunal erfarenhet är meriterande.

Du trivs med variationen i arbetsuppgifterna där bredden av arbetsuppgifter ställer krav både på analytisk förmåga, metodiskt och strukturerat arbetssätt liksom förmåga och intresse för administrativa arbetsuppgifter. Det betyder att du håller en hög servicenivå och har hög integritet med intresse för att utveckla kvaliteten i det egna arbetet, genom att tänka innovativt och lösningsorienterat. Vidare så har du förmåga att arbeta utifrån ett organisationsövergripande perspektiv, och skapa kontaktytor genom din sociala kompetens och pedagogiska förmåga.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift och har utmärkta kunskaper i det svenska språket. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i vanliga datorprogram som t ex Office-paketet.ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Maj 11    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Ren svenska & flytande engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Kan göra 50 bo... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Kan göra 50 bokslut under en månad Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Jan 10    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Ren svenska & flytande engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av ... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

SAS

Ansök    Aug 16    Knivsta kommun    Kvalitetssamordnare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! ARBETS... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Som SAS hos oss ingår du i kontorets Kvalitets- och utvecklingsavdelning, tillsammans med bland annat MAS, MAR och verksamhetsutvecklare. Tjänsten är både strategisk och operativ inom kvalitetsområdet och innebär ett stöd för kontorets verksamhet i den ständiga utvecklingen att bli bättre.

I ditt arbete granskar du verksamheterna i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete. Du sammanställer och analyserar avvikelser på aggregerad nivå och har tillsammans med MAS ett ansvar för kontorets avvikelserutin. Du utreder Lex Sarah inom både utförarområdet och myndighetsområdet och sammanställer och analyserar kontorets synpunkter och klagomål. Du kan i ditt granskningsansvar även delta i avtals- och verksamhetsuppföljningar samt genomföra internkontroller inom egenregin.

Du har tillsammans med verksamhetsutvecklarna en viktig roll i att stödja kontorets chefer i framtagande av riktlinjer och rutiner, vid behov internutbilda, omvärldsbevaka, samt att vidareutveckla Vård- och omsorgskontorets digitala kvalitetsledningssystem. Du representerar Vård- och omsorgskontoret i olika forum och skriver underlag för politiska beslut.

Eftersom vi är en relativt liten organisation behöver vi alla hjälpas åt vilket innebär att även andra ansvarsområden och uppgifter inom Kvalitets- och utvecklingsavdelningen kan förekomma.
Här är det aldrig långt mellan kollegor, frågor eller nya idéer. Vi jobbar tillsammans med gemensamma utmaningar och gemensamma framgångar!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen, flerårig erfarenhet från socialtjänsten gärna inom myndighetsutövningen samt erfarenhet från verksamhetsutveckling i kommunal förvaltning.
Du är väl insatt i socialtjänstens lagstiftning och i social dokumentation.

Du som söker är en person som är strukturerad, gillar ordning och reda och är bra på att skriva. Du är van vid att arbeta självständigt och planera och prioritera ditt arbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och att positivt stödja andra till utveckling. Du är lätt att samarbeta med och en god kollega.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Processledare Effektiv och nära vård samt suicidpreventivt arbete

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Effektiv o... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Effektiv och nära vård, den största och mest genomgripande vårdreformen i Sverige sedan Ädelreformen pågår i Uppsala län och i Knivsta kommun. Kommunerna i länet tillsammans med Region Uppsala har ställt sig bakom målbilden för
Effektiv och nära vård.

För att hälso- och sjukvården och den kommunala vård- och omsorgen ska vara fortsatt effektiv och av hög kvalitet, och samtidigt kunna möta den demografiska utvecklingen och invånarnas behov på ett bättre sätt, krävs en omställning i hela
vårdkedjan. Vården behöver komma närmare patienten och brukaren. Målet med omställningen är att patienten/medborgaren får en god, nära och samordnad vård som stärker hälsan.

Vårt utvecklingsarbete pågår för fullt och där är Knivsta kommun en aktiv del i omställningen till en effektiv och nära vård. Processledaren ska bidra till att Knivsta kommuns perspektiv, både utifrån medborgarna och utifrån kommunorganisationen, tydligt lyfts fram i omställningsarbetet.

God psykisk hälsa är av vikt för att medborgare ska må bra. I tjänsten som processledare ingår också att på en strategisk nivå arbeta med suicidpreventivt arbete.

Tjänsten är en projektanställning på 100% till och med 31/12 2022 och fördelas mellan 75% omställningsarbete till Effektiv och nära vård och
25% suicidpreventivt arbete.

Uppdraget som processledare är kommunövergripande för hela Knivsta kommun. Organisatoriskt kommer du att tillhöra Kvalitets- och utvecklingsavdelningen inom Vård- och omsorgskontoret. Din närmaste chef är kvalitets- och utvecklingschefen och du blir en del i ett team med flera specialistfunktioner. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med närvårdsstrateg och socialchef.

ARBETSUPPGIFTER
God och nära vård är ett nytt sätt att arbeta med hälsa, vård och omsorg. Det handlar om ett förändrat förhållningssätt, där det sker en förflyttning i sättet att både tänka och arbeta. En av framgångsfaktorerna för att lyckas är samverkan och kommunikation mellan kommuner och regioner och det är där du kommer in i bilden! Med din roll får Knivsta kommun en operativ resurs som möjliggör att vi kan samverka mer och i ett tidigare skede med Region Uppsala än vad som är möjligt
idag.

I din roll som processledare behöver du alltid ha Knivsta kommuns perspektiv framför ögonen. Du har ett kommunövergripande uppdrag och genomför både operativa och strategiska arbetsuppgifter på uppdrag av socialchef och
kvalitets- och utvecklingschef, men du måste också kunna arbeta utifrån egna initiativ inom projektet.
Du rapporterar till kvalitets- och utvecklingschef samt i större frågor även direkt till socialchef.

Du representerar Knivsta kommun i olika regionala forum i arbetet med effektiv och nära vård där du bland annat aktivt deltar i olika delprojekt inom
området, både enskilt eller tillsammans med andra funktioner inom främst vård- och omsorgskontoret, men det kan även ingå att representera andra delar av Knivsta kommun.

Utveckling och etablering av ett vårdcentrum i Knivsta pågår och där ingår du som en självklar del i arbetet.

Du deltar också i tjänsteledning för närvårdssamverkan i Knivsta tillsammans med närvårdsstrateg och övriga berörda funktioner.

I din roll ingår att omvärldsbevaka och självständigt ta fram information och underlag utifrån lagstiftning, nationella rekommendationer och exempel från andra kommuner. Du genomför interna kartläggningar för att få goda underlag till att
representera Knivsta kommun i olika forum.

Under projekttiden ska du också undersöka och tydliggöra Knivsta kommuns fortsatta behov av eventuellsamordningsfunktion i arbetet med effektiv och nära vård.

I den del av tjänsten som rör psykisk hälsa ska du ta fram och implementera en modell för uppsökande arbete inom suicidprevention, i samverkan med relevanta funktioner i kommunen.

Beroende av utvecklingen av Effektiv och nära vård kan en del arbetsuppgifter förändras under projekttiden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en adekvat universitets- eller högskoleexamen och som har dokumenterad kunskap om och erfarenhet av verksamheter inom socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård.

Som person är du skicklig på att skapa nätverk och utveckla relationer som bygger på samarbete, tillit och förtroende. Du kan på ett professionellt sätt representera arbetsgivaren i olika forum. Du är noggrann och van att självständigt planera och prioritera ditt arbete och genomföra arbetsuppgifter inom utsatt tid. Det är avgörande att du är en god analytiker som ser samband ur ett helhetsperspektiv och förstår konsekvenser av olika lösningsförslag. Att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar är en förutsättning för att lyckas driva uppdraget i mål

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av arbete med Effektiv och nära vård, kunskap om hur en kommun fungerar samt kunskap om Region Uppsala

Det är också meriterande om du har arbetat med förändringsledning i större organisationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare Arbetsmarknad

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! ARBETS... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare för arbetsmarknadsarbetet har du en strategiskt viktig roll för både Vård- och Omsorgskontoret och för Knivsta kommun som helhet. Du ansvarar för att på strategisk nivå inventera kommunens arbetsmarknadsarbete samt för att på operativ nivå ta en ledarroll och en praktisk genomförarroll i att samordna arbetsmarknadsarbetet som pågår inom ett flertal enheter på flera olika kontor (förvaltningar). I ditt uppdrag ingår att i tät samverkan med chefer forma Knivstas arbetsmarknadsarbete 2.0. Du rapporterar till områdeschefen för myndighet på Vård- och Omsorgskontoret samt är föredragande i en styrgrupp bestående av chefer från Vård- och Omsorgskontoret samt Utbildningskontoret. För rätt kandidat kommer det finnas stora möjligheter att påverka och bidra till utformningen av Knivsta som organisation och geografiska plats likväl som att ta personliga kliv i form av egen ökad kompetens, erfarenheter och karriärmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är högskoleutbildad i för tjänsten relevant område. Du har erfarenhet av ledarskap och är kunnig inom det arbetsmarknadspolitiska fältet. Vi vill också att du är en drivande kraft i vårt gemensamma utvecklingsarbete och vår riktning mot uppsatta mål i form av en ny, samlad arbetsmarknadsverksamhet.
Vi kommer värdera dina personliga egenskaper mycket högt. Du behöver ha både en strategisk höjd och en operativ doer approach. Du är driven, strategisk, målinriktad och har en hög grad av införsäljande och nätverkande kompetens. Erfarenheter från ideell sektor eller idrottsrörelsen är meriterande. Du får, tillsammans med oss, saker att hända och människor att lyfta.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre