Lediga jobb som Hotellhusfru i Knivsta

Se lediga jobb som Hotellhusfru i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Husfru/Arbetsledare

Ansök    Sep 28    Ls Jobbet AB    Hotellhusfru
Nu söker vi dig som vill leda en av våra viktigaste verksamheter och vara en del av vårt härliga team. Om tjänsten Du är ytterst ansvarig för att planera och koordinera städningen och ser till att allt blir utfört i tid och med god kvalitet. Tjänsten innefattar även visst personalansvar i form av schemaläggning, rekrytering av extrapersonal och planeringsansvar. Du är den som godkänner personalens rapporterade timmar och ser till att det finns personal på ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda en av våra viktigaste verksamheter och vara en del av vårt härliga team.
Om tjänsten
Du är ytterst ansvarig för att planera och koordinera städningen och ser till att allt blir utfört i tid och med god kvalitet. Tjänsten innefattar även visst personalansvar i form av schemaläggning, rekrytering av extrapersonal och planeringsansvar. Du är den som godkänner personalens rapporterade timmar och ser till att det finns personal på plats utefter anläggningens behov. När du inte administrerar och leder personalen städar du själv. De administrativa arbetsuppgifterna uppgår till ca 2 timmar per dag.
Om oss
Vi är ledande i mötesbranschen på grund av att vi ger våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.
Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet från hotellbranschen. Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska är ett krav. Du är en van datoranvändare.
Som person är du strukturerad, noggrann och arbetar kvalitetsinriktat. Då tjänsten innefattar visst personalansvar ser vi att du är kommunikativ och har en förmåga att engagera dina medarbetare. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt
På Nova Park och Steningevik är vi stolta över att vi även under pandemin har valt att precis som alltid satsa på vår personal. Vi har behållit större delen av vår personalstyrka och chefsroller för att ha bästa möjliga utgångsläge när det vänder - vilket det gör nu! Vi kan se tillbaka på många år av tillväxt och rekord och vårt fokus under det senaste året har varit att stå starka och redo nu när det vänder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Anställningsgraden är mellan 75-100 % beroende på dina önskemål. Arbetstiden är vanligtvis måndag-fredag 7-16 men helg- och kvällsarbete kan förekomma.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 15 oktober 2021.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet från en liknande roll/städansvar
Erfarenhet från hotellbranschen
Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande
Erfarenhet av personalansvarOm arbetsgivaren - Nova Park
Nova Park är en fyrstjärnig plus och en av sveriges ledande hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 213 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. I samma koncern finns även konferensanläggningen Steningevik där båda anläggningarna arbetar mycket nära varandra. Tillsammans omsätter anläggningarna cirka 100 miljoner. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är säkerhetscertifierade inom Stay Safe Hospitality och miljöcertifierade hos Green Key. Visa mindre

Husfru/Arbetsledare inom städ

Ansök    Maj 15    Ls Jobbet AB    Hotellhusfru
Nu söker vi dig med erfarenhet från hotellbranschen till rollen som arbetsledare inom städ. Vill du leda en av våra viktigaste verksamheter och vara en del av vårt härliga team? Varmt välkommen till oss på Nova Park! Om tjänsten I rollen som arbetsledare är du ytterst ansvarig för att planera och koordinera städningen, vilket innebär att du ser till att allt blir utfört i tid och med god kvalitet. Tjänsten innefattar även visst personalansvar i form av sch... Visa mer
Nu söker vi dig med erfarenhet från hotellbranschen till rollen som arbetsledare inom städ. Vill du leda en av våra viktigaste verksamheter och vara en del av vårt härliga team? Varmt välkommen till oss på Nova Park!
Om tjänsten
I rollen som arbetsledare är du ytterst ansvarig för att planera och koordinera städningen, vilket innebär att du ser till att allt blir utfört i tid och med god kvalitet. Tjänsten innefattar även visst personalansvar i form av schemaläggning, rekrytering av extrapersonal och planeringsansvar. Du är den som godkänner personalens rapporterade timmar och ser till att det finns personal på plats utefter anläggningens behov. När du inte administrerar och leder personalen städar du själv.
Om dig
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från hotellbranschen. Har du dessutom arbetat i en liknande roll och haft personalansvar ser vi det som meriterande. Vi ser att du är en van datoranvändare. Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska är krav för tjänsten. Har du andra språkkunskaper ser vi det som ett plus.
Som person är du strukturerad, noggrann och arbetar kvalitetsinriktat. Då tjänsten innefattar visst personalansvar ser vi att du är kommunikativ och har en förmåga att engagera dina medarbetare. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Om oss
Vi är ledande i mötesbranschen, med exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse är vår kundnöjdhet mycket hög. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.
Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse. Anställningsgraden är mellan 75-100% beroende på dina önskemål.
Arbetstiden är vanligtvis måndag-fredag 7-16 men helg- och kvällsarbete kan förekomma.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 30 juni 2024.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Hotellchef Claudia Haddad, 018-27 80 16 eller på mail, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet från hotellbranschen
Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
God datavana

Meriterande
Erfarenhet av personalansvar
Erfarenhet från en liknande roll/städansvar
Kunskaper i andra språk utöver svenska och engelskaOm arbetsgivaren - Nova Park
Nova Park är en av Sveriges ledande hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 229 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. I samma koncern finns även konferensanläggningen Steningevik där båda anläggningarna arbetar mycket nära varandra. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är säkerhetscertifierade inom Stay Safe Hospitality och miljöcertifierade hos Green Key. Visa mindre