Lediga jobb som Hotellreceptionist i Knivsta

Se lediga jobb som Hotellreceptionist i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Mötesplanerare till Krusenberg Herrgård

Ansök    Apr 19    Sabis AB    Hotellreceptionist
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vill du jobba med ett glatt team i vacker naturskön miljö utanför Uppsala? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård.

Krusenberg Herrgård är beläget strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling.

Om rollen
Nu söker vi en mötesplanerare till vårt team på Krusenberg Herrgård som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse i världsklass. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att detaljplanera konferensbokningar och vara konferensgästernas kontaktperson både innan mötet och på plats. Du jobbar aktivt med att svara på mail och telefonsamtal för både privat- och konferensbokningar samt övriga administrativa uppgifter. Vi samarbetar tätt mellan avdelningarna och är prestigelösa i teamet -där du ibland behöver kunna rycka in för att hjälpa dina kollegor i receptionen.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjänst eller arbete i reception gärna från hotell- och konferensbranschen. Du är en glad och idérik person som utgår från att allt är möjligt. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom är du noggrann, nyfiken och bra på att hitta kreativa lösningar för att öka försäljningen. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• En social och varierande roll tillsammans med ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat på 100% med varierande arbetstider på vardagar, kvällar och helger! Vid frågor om tjänsten kontakta Receptionschef Johanna Karlsson på [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se Visa mindre

Medarbetare till reception & konferensservice

Ansök    Jun 27    Steningevik    Hotellreceptionist
Vi på Steningevik vill ge våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera högkvalitativa konferensevenemang. Vill du vara med och bidra till vår verksamhet? Vi söker dig som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av dig.Du är utåtriktad, lyhörd, lösningsorienterad, noggrann och har en glad och positiv attityd.... Visa mer
Vi på Steningevik vill ge våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera högkvalitativa konferensevenemang. Vill du vara med och bidra till vår verksamhet? Vi söker dig som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av dig.Du är utåtriktad, lyhörd, lösningsorienterad, noggrann och har en glad och positiv attityd. Du trivs med, och sporras av att jobba i team, och du älskar att ge fantastisk service.Vi söker dig med gedigen erfarenhet av receptions- och konferensarbete. I arbetsuppgifterna ingår detaljplanering av konferenser, mötesrådgivning, konferensservice, hantering av konferensteknik, presentationer för gäster samt sedvanliga receptionssysslor.Tjänsten är heltid och tillsvidare, vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är förlagd till både dag och kväll, visst helgarbete förekommer. Start 12 augusti eller enligt överenskommelse.Intervjuer sker löpande.KravErfarenhet av serviceuppdrag och/eller konferensverksamhetSvenska och engelska obehindrat i tal och skriftDatavanaMeriterandeErfarenhet av bokningssystemet SpectraUtbildning i mötesrådgivning & planeringOm ossSteningevik är en prisbelönt mötesanläggning med ett fantastiskt läge, naturskönt inbäddad vid Mälarens strand, endast åtta minuter från Arlanda och 25 minuter från Stockholm. Steningevik är en av Sveriges ledande mötesanläggningar i sin storlek och vi står för ett omtalat värdskap med hög professionalism och en genomgående hög kvalitet på möteslokaler, hotellrum, måltider och omgivning. Vi har 61 rum och 16 konferenslokaler. Visa mindre

Medarbetare Nova Park och Steningevik

Ansök    Jun 3    Ls Jobbet AB    Hotellreceptionist
Vi söker dig som är intresserad av mötesbranschen och vill jobba på våra branschledande anläggningar Nova Park och Steningevik. Vi kan se tillbaka på många år av tillväxt och rekord och nu behöver vi förstärkning på flera av våra avdelningar. Är du en av dem som är vill vara med på vår resa? Vi behöver främst förstärkning i köket, restaurangen och receptionen men även inom städ och fastighet på både Nova Park och Steningevik. Vi söker i första hand dig som... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av mötesbranschen och vill jobba på våra branschledande anläggningar Nova Park och Steningevik. Vi kan se tillbaka på många år av tillväxt och rekord och nu behöver vi förstärkning på flera av våra avdelningar. Är du en av dem som är vill vara med på vår resa?
Vi behöver främst förstärkning i köket, restaurangen och receptionen men även inom städ och fastighet på både Nova Park och Steningevik. Vi söker i första hand dig som vill arbeta extra vid behov men är även öppna för sökanden som vill arbeta heltid.
Om dig
För att du ska trivas hos oss och vi med dig ser vi att du är utåtriktad, lyhörd, noggrann och prestigelös. Du har en glad och positiv attityd och trivs med att arbeta i team. Vidare är du lösningsorienterad och gör ditt yttersta för att ge fantastisk service. Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv finns alla förutsättningar att utvecklas till ditt allra bästa och utrymme att bidra till vår verksamhet.
Om oss
Vi är ledande i mötesbranschen på grund av att vi ger våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till våra anläggningar söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.
Klicka på länken om du vill veta mer om hur det är att jobba på Steningevik: https://www.youtube.com/watch?v=7TbXDR1q1XY
Klicka på länken om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nova Park: https://www.youtube.com/watch?v=ndRPciJSpRs
Annat viktigt att veta
Tillträde enligt överenskommelse. Körkort och tillgång till bil är en fördel för att lättare ta sig till och från arbetet.
Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång. Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Hoppas du vill vara med på vår resa och att vi får möjligheten att jobba med just dig! Visa mindre