Lediga jobb som Platschef, anläggning i Knivsta

Se lediga jobb som Platschef, anläggning i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Platschef inom järnväg

Vi söker en platschef inom mark och anläggning med erfarenhet av järnvägsprojekt. Det är alltså nödvändigt med erfarenhet från branschen i Sverige. Tilltänkt område Gävle men är du öppen för att resa så funkar andra orter. Som platschef hos vår kund är du ansvarig för att driva projekten med huvudansvar för: · Ekonomi · Resurshantering vad gäller material / personal · Planering · Tidplan · Kvalité Vår kund är en entreprenörsdriven bolagsgrupp med stark ... Visa mer
Vi söker en platschef inom mark och anläggning med erfarenhet av järnvägsprojekt. Det är alltså nödvändigt med erfarenhet från branschen i Sverige.
Tilltänkt område Gävle men är du öppen för att resa så funkar andra orter.
Som platschef hos vår kund är du ansvarig för att driva projekten med huvudansvar för:
· Ekonomi
· Resurshantering vad gäller material / personal
· Planering
· Tidplan
· Kvalité
Vår kund är en entreprenörsdriven bolagsgrupp med stark tillväxt, lönsamhet med en tydlig framåtlutad målsättning. De erbjuder helhetslösningar inom järnväg och anläggning i stora som små entreprenader, i egen regi eller i samarbete med kunder.
Företaget jobbar med större infrastrukturprojekt, markarbeten och järnvägsprojekt!
Svenska är krav i tal och skrift!
Vill du veta mer om projektet och kunden? Kontakta Cecilia Grönlund på 0709838465 eller skicka din ansökan till [email protected].
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef

Ansök    Jan 25    Ls Jobbet AB    Platschef, anläggning
Avdelningen Produktion Anläggning har genomgått en omorganisation och vi söker nu efter en platschef till området Vallentuna/Knivsta med placering på Knivsta reningsverk. Vi söker efter dig som drivs av utveckling och som vill få chansen att självständigt ansvara för våra anläggningar som finns i området. Tycker du detta låter som något för dig? Fortsätt då att läsa vidare! Rollen I rollen som platschef ingår ansvaret för anläggningarnas drift och underhål... Visa mer
Avdelningen Produktion Anläggning har genomgått en omorganisation och vi söker nu efter en platschef till området Vallentuna/Knivsta med placering på Knivsta reningsverk. Vi söker efter dig som drivs av utveckling och som vill få chansen att självständigt ansvara för våra anläggningar som finns i området. Tycker du detta låter som något för dig? Fortsätt då att läsa vidare!
Rollen
I rollen som platschef ingår ansvaret för anläggningarnas drift och underhåll, både ekonomiskt och hållbart, samt att säkerställa att tillsynsmyndigheternas krav uppfylls. Som platschef har du också ett personalansvar om sex stycken drift/-underhållstekniker, en driftingenjör samt två elektriker. Du säkerställer att våra medarbetare har rätt teknisk kompetens för att möta morgondagens tekniska utveckling samtidigt som du arbetar proaktivt och processbaserat för att uppnå bästa resultat.
Som platschef driver du, tillsammans med ditt team, utvecklingen i samklang med Roslagsvatten 2.0. Detta innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid – allt för att möta morgondagens behov.
Några av de övriga uppgifterna:
Identifiera, genomföra och följa upp investeringar inom ansvarsområdet
Tekniskt beställaransvar vid upphandlingar vid ombyggnationer av anläggningar
Rapportera samt göra orsaksanalys vid driftstörningar
Kontrollera VA-utbyggnad och godkänna anläggningar inför övertagande
Kontinuerligt följa upp och etablera serviceavtal på teknisk utrustning hos aktuella anläggningar

Vi erbjuder dig en varierande och spännande roll i ett framåtsträvande företag i utveckling. Du får möjlighet att ta stort eget ansvar för ditt arbete och din personal. Som platschef för Vallentuna/Knivsta kommer du även vara med och kunna påverka utvecklingen framåt. Hos oss får du dessutom bidra till att skapa en hållbar och sund samhällstuveckling.
Den vi söker
Du har en relevant högskoleutbildning eller förvärvad kunskap genom flerårig erfarenhet från liknande roll. Flerårigerfarenhet från drift- och underhållsarbete samt erfarenhet av personalledning är ett krav. Dessutom har du goda kunskaper i Microsoft Office samt B-körkort. Har du dessutom erfarenhet från VA eller förändringsarbete är det meriterande.
Som chef har du modet att visa vägen när det behövs och förmågan att engagera ditt team att ständigt utveckla verksamheten. Du coachar när det behövs och är van att bygga relationer genom ditt tydliga ledarskap- både gentemot interna och externa intressenter såsom kunder och leverantörer.
Ansökan
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-partner Sandra Mathisen på
[email protected] eller 08-598 428 12.
För frågor om tjänsten finns Christian Wahlqvist, chef Produktion anläggning, tillgänglig på [email protected] eller 08-580 209 61.
För fackliga frågor kontakta:
Vision: Patric Federley, telefonnummer
08-540 835 25, e-post [email protected]
Saco: Carina Asp, telefonnummer
08-540 835 07, e-post [email protected]
Sista ansökningsdag för tjänsten är 21 februari 2021. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så välkommen att skicka din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Roslagsvatten
Roslagsvatten arbetar fokuserat med att utveckla verksamheten för att säkerställa att kommuninvånarna får den bästa vatten-och avfallsservicen och i förlängningen, möjliggöra hållbara samhällen.
Vi befinner oss i början av en spännande resa, våra kommuner växer och utvecklas. Och det vill vi göra med dem.
Vi kallar vår resa för Roslagsvatten 2.0 vilket innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid – allt för att möta morgondagens behov. Det innebär också att vi har högt ställda mål för företaget, där vi strävar efter att vara Topp 5 i landet om 5 år. För att nå dit stärker vi upp vår organisation med kollegor som precis som vi vill arbeta proaktivt, resultatinriktat och hållbart och vara en del av samhällsnyttan. Visst vill du vara med på vår resa! Visa mindre

Platschef med VA-kompetens

Vi söker nu en Platschef till vår kund som utför Mark och anläggningsentreprenader i Mellansverige. Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar snabba beslutsvägar och som besitter stor kompetens inom VA-området. Här kommer du till ett litet företag som är en trygg arbetsgivare med god ekonomiska förutsättningar. Som platschef kommer du ha en central roll och ansvara för ett projekt åt gången. Ditt ansvar är att planera och leda produktione... Visa mer
Vi söker nu en Platschef till vår kund som utför Mark och anläggningsentreprenader i Mellansverige.
Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar snabba beslutsvägar och som besitter stor kompetens inom VA-området. Här kommer du till ett litet företag som är en trygg arbetsgivare med god ekonomiska förutsättningar.
Som platschef kommer du ha en central roll och ansvara för ett projekt åt gången. Ditt ansvar är att planera och leda produktionen i produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning - du är med i varje steg.
Krav:
5 års erfarenhet av VA/gata som Platschef eller Arbetsledare.
VA-kompetens.
Bas-U.
Erfarenhet av offentlig upphandling mot kommuner.
Viss kunskap om entreprenadjuridik.
B-körkort.


Meriterande:
Nivå 3 utmärkningsansvarig.
KMA-erfarenhet.Idag finns projekten i Eskilstuna, Enköping, Uppsala och Stockholm - så vi söker dig som inte har något emot att röra på dig. Du ska vara drivande i din roll, lösningsorienterad och inte ha problem med att ta plats. Du har en god förmåga att argumentera för din sak och är rak och tydlig.
Du erbjuds en bra lön med möjlighet till bonus!
Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på 073-506 68 39 vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Visa mindre