Lediga jobb som Restaurangchef i Knivsta

Se lediga jobb som Restaurangchef i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Anrika Krusenberg Herrgård söker nu Restaurangchef

Ansök    Apr 8    Sabis AB    Restaurangchef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård är beläget strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling.

Om rollen
I din roll som Restaurangchef har du ett övergripande ansvar för hela restaurangdriften och dess utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Att jobba operativt och administrativt för att leda och planera arbetet i hotellets restaurang och bar.
-Leda, coacha och utveckla dina medarbetare till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
- Arbeta proaktivt med försäljning och prognos för att optimera lönsamhet samt medarbetar- och gästnöjdhet.
- Ansvar för inköp av dryck samt inventering och kassahantering.
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, mat- och dryckeskonceptet samt kontinuerligt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Vi i teamet på Krusenberg Herrgård värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Hotelldirektör och ledningsgruppen för Krusenberg Herrgård.

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare restaurangchefstjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering och budgetansvar.
• Du har god ledarskapserfarenhet och ett genuint intresse för människor och service.
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck.
• Du har körkort och tillgång till bil.

Meriterande

• Sommelierutbildning
• Kunskap om kök/matlagning
• Jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid
• Jobbat med en destination

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder

En nyckelposition i på anrika Krusenberg Herrgård. Ett roligt jobb på Sabis som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Carina Rignell, carina [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.krusenbergherrgard.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Restaurangchef till Goyo Sushi AB

Ansök    Maj 22    Goyo sushi AB    Restaurangchef
Goyo Sushi AB söker en driven och erfaren Restaurangchef till våra tre framgångsrika sushi-restauranger i Uppsala. Vi letar efter någon som brinner för gästupplevelse, har en stark ledarskapsförmåga och kan hjälpa oss att fortsätta leverera hög kvalitet och service i världsklass. Om oss: Goyo Sushi AB har snabbt expanderat och uppnått goda ekonomiska resultat. Vi är stolta över vår höga kvalitet och vårt starka varumärke, och vi tror på att erbjuda en un... Visa mer
Goyo Sushi AB söker en driven och erfaren Restaurangchef till våra tre framgångsrika sushi-restauranger i Uppsala. Vi letar efter någon som brinner för gästupplevelse, har en stark ledarskapsförmåga och kan hjälpa oss att fortsätta leverera hög kvalitet och service i världsklass.


Om oss:
Goyo Sushi AB har snabbt expanderat och uppnått goda ekonomiska resultat. Vi är stolta över vår höga kvalitet och vårt starka varumärke, och vi tror på att erbjuda en unik upplevelse för våra kunder. Vi letar nu efter en Restaurangchef som kan vara en del av vår resa och bidra till vår fortsatta framgång.


Dina arbetsuppgifter:
• Ansvara för den dagliga driften av våra restauranger.
• Säkerställa högsta kvalitet och service för våra gäster.
• Leda och utveckla vårt team av medarbetare.
• Hantera personalplanering, schemaläggning och rekrytering.
• Övervaka ekonomisk prestanda och arbeta med budgetar och prognoser.
• Implementera och följa upp företagets policyer och riktlinjer.
• Arbeta nära ägaren och övriga ledningsgruppen för att säkerställa att våra mål och visioner uppnås.


Kvalifikationer:
• Relevant erfarenhet som restaurangchef eller liknande roll inom restaurangbranschen.
• Starka ledarskaps- och kommunikationsförmågor.
• Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
• Erfarenhet av personalplanering, rekrytering och utveckling av medarbetare.
• God ekonomisk förståelse och erfarenhet av budgetarbete.
• Passion för service och en stark vilja att leverera en utmärkt gästupplevelse.
• Meriterande med erfarenhet av sushi-restauranger eller asiatisk mat.


Vi erbjuder:
• En dynamisk och utmanande roll i ett växande företag.
• Möjlighet att vara med och forma framtiden för Goyo Sushi.
• Konkurrenskraftig lön och förmåner.
• En arbetsmiljö som främjar personlig utveckling och karriärmöjligheter.


Ansökan:
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] senast 2024-06-30. Märk din ansökan med “Restaurangchef - Goyo Sushi”.


Vi ser fram emot att höra från dig!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef till Krusenberg Herrgård

Ansök    Mar 11    Sabis AB    Restaurangchef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av weekendboende, konferenser och möten, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ett glatt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
I din roll som Biträdande Restaurangchef ansvarar du tillsammans med Restaurangchef för den dagliga driften. Du är med och utformar det befintliga restaurangkonceptet och driver utvecklingen framåt. Schemaläggning, personalplanering, introduktion och utbildning av nyanställda ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Du är också med och coachar ditt team till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!

Vi i teamet på Krusenberg Herrgård värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Restaurangchef.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från liknade tjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering
• Du är en god ledare och har ett genuint intresse av människor och service
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck
• Du har körkort och tillgång till bil

Meriterande

• Kunskap om kök och matlagning
• Du har jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid

Som person ser vi att du är:

• Lyhörd och uppmuntrar till samarbete och engagemang
• Självgående, kreativ och tar initiativ.
• Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du brinner för mat, dryck och service

Vi erbjuder dig
En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler med ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Sabis är ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Restaurangchef Mariella Freding på [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Besök gärna www.krusenbergherrgard.se Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Aug 13    Ls Jobbet AB    Restaurangchef
Nu söker vi dig som vill ansvara för en av våra viktigaste verksamheter och som är lika redo som vi att möta våra gäster i höst! Om tjänsten Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår "scen", dvs. den service och upplevelse våra gäster får hos oss. Du har personal- och verksamhetsansvar för restaurangens medarbetare, både fasta och timanställda. Din personalgrupp har lång erfarenhet och stor kunskap, men det är du som med hjälp av ditt sto... Visa mer
Nu söker vi dig som vill ansvara för en av våra viktigaste verksamheter och som är lika redo som vi att möta våra gäster i höst!
Om tjänsten
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår "scen", dvs. den service och upplevelse våra gäster får hos oss. Du har personal- och verksamhetsansvar för restaurangens medarbetare, både fasta och timanställda. Din personalgrupp har lång erfarenhet och stor kunskap, men det är du som med hjälp av ditt stora gästfokus och höga servicenivå leder och inspirerar medarbetarna. Du är ett gott föredöme samtidigt som du är med och skapar en miljö där vi har roligt tillsammans på jobbet.
Du ingår i hotellets ledningsgrupp som tillsammans arbetar fram verksamhetsutveckling för de olika avdelningarna. Bland dina administrativa uppgifter finns bl.a. schemaläggning, årliga medarbetarsamtal, utveckla väl fungerande rutiner och arbetssätt samt att vara kittet mellan restaurang och övrig verksamhet. Utöver det nära samarbetet med köket arbetar du också nära såväl konferens som säljavdelning för att skapa goda helhetslösningar åt våra gäster. Operativt är du en viktig del av servicen i matsalen. Det finns inget viktigare än att våra besökare blir väl mottagna och serverade - här är du en viktig inspiration för dina medarbetare. Som restaurangchef rapporterar du direkt till vår VD.
Om oss
Vi är ledande i mötesbranschen på grund av att vi ger våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.
Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.
Vem söker vi?
Du som söker har flera års erfarenhet inom restaurang- eller närliggande bransch. Du har minst ett par års erfarenhet av rollen som chef. Restaurang- eller sommelierutbildning är en merit men inget krav. Som person är du prestigelös och serviceinriktad. Du är öppen för att lära nytt och drivs av nyfikenhet. Du lägger självklart stor vikt vid hög kundservice och kvalitet. Du är strukturerad, noggrann och trivs att arbeta med förbättring och utveckling. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare.
Övrig information
På Nova Park och Steningevik är vi stolta över att vi även under pandemin har valt att precis som alltid satsa på vår personal. Vi har behållit större delen av vår personalstyrka och chefsroller för att ha bästa möjliga utgångsläge när det vänder - vilket det gör nu! Vi kan se tillbaka på många år av tillväxt och rekord och vårt fokus under det senaste året har varit att stå starka och redo nu när det vänder.
Tjänsten är en heltidstjänst. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsplatsen är placerad på Nova Park i Knivsta.
Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Magnus Ericsson på 018-27 80 21.
Rekryteringen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Flera års erfarenhet inom restaurang- eller närliggande bransch.
Ett par års erfarenhet av rollen som chef.

Meriterande
Restaurang- eller sommelierutbildning.



Om arbetsgivaren - Nova Park
Nova Park är en fyrstjärnig plus och en av sveriges ledande hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 213 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. I samma koncern finns även konferensanläggningen Steningevik där båda anläggningarna arbetar mycket nära varandra. Tillsammans omsätter anläggningarna cirka 100 miljoner. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är säkerhetscertifierade inom Stay Safe Hospitality och miljöcertifierade hos Green Key. Visa mindre

Coffee shop Manager Märsta

Ansök    Jun 3    Espresso House    Restaurangchef
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Es... Visa mer
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  
 
Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  
 
Arbetsuppgifter: 
 
Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp: Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.  Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.  Följa de kampanjer företaget föreskriver.  Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.  Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.  Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.  Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.  Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.  Personalansvar  Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare  Kompetensutveckla dina baristor.  Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.  Hålla i personalmöten  Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.  Ansvara för personalkostnader  Genomföra utvecklingssamtal med anställda  Sammanställa tidrapportering  Arbetsmiljöansvar 
Ekonomi: Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.  Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.  Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.  Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 
Övrigt: Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.  Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 
Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:  Haft personalansvar och du är van att leda andra människor  En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat  Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning  Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 
 
Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 
 
Övrigt: 
 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre