Lediga jobb som Städare i Knivsta

Se lediga jobb som Städare i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Städerska sökes till extra hemstädning start omgående

Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på N&E har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Dammsuga och damma Moppa golv och rengöra ytor Stryka, vika och ev. tvätta kläder Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat Byta lakan och bädda Din profil Som N&E söker vi dig som tycker om att arbeta självstän... Visa mer
Dina arbetsuppgifter


Som Hemstädare på N&E har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Dammsuga och damma
Moppa golv och rengöra ytor
Stryka, vika och ev. tvätta kläder
Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
Byta lakan och bäddaDin profil
Som N&E söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!
Utöver detta ser vi att du:
Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17Vi erbjuder
Vi har en tydlig ambition – det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.
Timanställning
Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
Goda möjligheter att utvecklas och växa inom N&E Städ
Härliga kollegor från hela världen!Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!


Your work assignments


As a home cleaner at N&E Städ you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.
Your work tasks include:
Vacuum and dusting
Mopping floors and clean surfaces
Wash clothes, ironing and folding
Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
Change the sheets and make the bed Visa mindre

Lokalvårdare - kontorsstäd i Knivsta (deltid)

Ansök    Apr 16    KLENI AB    Städare/Lokalvårdare
Beskrivning Just nu söker vi efter städpersonalen med erfarenhet av kontorsstädning! Tjänsten är vid behov men kan leda till fast anställning. Som medarbetare inom lokalvård så kommer du att ingå i en arbetsgrupp som underhåller en offentlig lokal. Du kommer att arbeta med den dagliga underhållsstädningen. Arbetet inleds med introduktion samt arbetsbeskrivning vad som skall göras i varje område. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär städning av kontor & tra... Visa mer
Beskrivning
Just nu söker vi efter städpersonalen med erfarenhet av kontorsstädning! Tjänsten är vid behov men kan leda till fast anställning.

Som medarbetare inom lokalvård så kommer du att ingå i en arbetsgrupp som underhåller en offentlig lokal. Du kommer att arbeta med den dagliga underhållsstädningen. Arbetet inleds med introduktion samt arbetsbeskrivning vad som skall göras i varje område.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär städning av kontor & trappor i Knivsta och även extra flyttstäd i Uppsala. 

Tjänsten är deltid och arbetet ska utföras på fredagar från kl. 07.00

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor skall bemötas. Som person är du social, utåtriktad, flexibel och du utför ditt jobb med god kvalité. Att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete med ett bra bemötande där nöjd kund är i fokus.
Erfarenhet från andra serviceyrken eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är meriterande. 
Du har lätt att uttrycka dig i både svenskt tal och skrift.

Körkort + tillgång till egen bil är meriterade. 

Villkor
Anställning med timlön enligt vårt Kollektivavtal Visa mindre

Hemstädare

Hedera Helix Hemstäd Knivsta AB söker vår nästa medarbetare. Arbetet består av städning mestadels i privata hem, fönsterputsning samt flyttstädning. Vi har högt ställda krav på kvalitet i det utförda arbetet, kvalitet kommer både av noggrannhet och erfarenhet. Du bör därför se en anställning hos oss som långsiktig. Du blir en i teamet av våra 16 tjejer. Dina medarbetare kommer från Sverige, Polen, Baltikum, Balkan, det är därför bra om du hanterar engelsk... Visa mer
Hedera Helix Hemstäd Knivsta AB söker vår nästa medarbetare.
Arbetet består av städning mestadels i privata hem, fönsterputsning samt flyttstädning.
Vi har högt ställda krav på kvalitet i det utförda arbetet, kvalitet kommer både av noggrannhet och erfarenhet. Du bör därför se en anställning hos oss som långsiktig.
Du blir en i teamet av våra 16 tjejer. Dina medarbetare kommer från Sverige, Polen, Baltikum, Balkan, det är därför bra om du hanterar engelska språket i tal och skrift.
Vi söker dig som….
är arbetsam
är lojal
har ett visst mått av flexibilitet
har ett gott öga för när det är rent
är en lagspelare och ställer upp för dina kollegor
har b-körkort (vi tillhandahåller bil)
troligen redan jobbar med hemstäd
ser Hemstäd som ett viktigt yrkeAnställning startar 1/8 och är på cirka 140 timmar/månad.
Arbetsledning kan ske på Svenska, Engelska, Polska eller Kroatiska utefter dina behov.
Vi har just nu hög arbetsbelastning och har inte möjlighet att besvara frågor via telefon. Om du har frågor så Maila istället dessa. Visa mindre

Knivsta pastorat söker lokalvårdare på 100%

Knivsta pastorat söker lokalvårdare på 100% Knivsta pastorat söker lokalvårdare till S:ta Birgittakyrkan och övriga lokaler i Knivsta församling, vilket innefattar kontorslokaler och församlingshem. I tjänsten ingår även lokalvård på pastoratets förskola i Vassunda. En ren och fräsch miljö är viktig för alla som vistas i våra lokaler och dessutom mycket uppskattat. Som lokalvårdare hos oss är din huvudsakliga uppgift att se till att våra lokaler är städade... Visa mer
Knivsta pastorat söker lokalvårdare på 100%
Knivsta pastorat söker lokalvårdare till S:ta Birgittakyrkan och övriga lokaler i Knivsta församling, vilket innefattar kontorslokaler och församlingshem. I tjänsten ingår även lokalvård på pastoratets förskola i Vassunda.
En ren och fräsch miljö är viktig för alla som vistas i våra lokaler och dessutom mycket uppskattat. Som lokalvårdare hos oss är din huvudsakliga uppgift att se till att våra lokaler är städade och välkomnande.
Tjänsten är på 100% och förlagd dagtid vardagar.
Arbetsuppgifter:
Utföra daglig städning och underhåll samt storstäd av lokaler, gemensamma utrymmen och kyrkorum.
Säkerställa att hygienstandard upprätthålls i enlighet med med våra riktlinjer och kommunens livsmedel- och hygienkontroll.
Både manuell städning och maskinkörning förekommer.Dig vi söker:
Du känner en yrkesstolthet och utför ditt arbete med stor noggrannhet och effektivitet. Tidigare erfarenhet inom lokalvård är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Du har B-körkort.
Du är i god fysisk kondition då arbetet kan vara fysiskt krävande.
Du har ett trevligt bemötande och är bra på att arbeta självständigt.
Du har en förståelse för Svenska kyrkans uppdrag och verksamhet.

Vi ser fram mot din ansökan! Intervjuer sker fortlöpande.
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: 2024-04-15 eller enligt överenskommelse
Lön: Lön enligt avtal. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: i ansökan förväntar vi oss CV och ett personligt brev.
Sista ansökningsdag: 2024-02-29. Intervjuer sker löpande.
Ansökan skickas till: [email protected] märk ansökan med ”lokalvårdare”
Kontaktpersoner
Vid praktiska frågor om tjänsten: kyrkogårds- och fastighetschef Mattias Hagberg, 018-34 68 48, [email protected]
Övriga frågor: HR-specialist Marie Öfverberg, 018-34 68 15, [email protected]
Fackliga kontaktpersoner: Kommunal, Patrik Sköldberg 010-442 88 29, [email protected]
Försäljare
Vi undanber oss vänligen men bestämt?kontakt från rekryterings- och annonseringsföretag
För mer information om Knivsta Pastorat och S:ta Maria Alsike:
www.svenskakyrkan.se/knivsta och www.sanktamariaalsike.se Visa mindre

Lokalvårdare till SoDePo Services AB

Som lokalvårdare på SoDePo Services AB gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Har du tidigare erfarenhet av lokalvård och söker en timanställning där du kan hoppa in vid behov? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi behöver nu utöka vårt härliga team och stärka upp vår lokalvårdsleveran... Visa mer
Som lokalvårdare på SoDePo Services AB gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Har du tidigare erfarenhet av lokalvård och söker en timanställning där du kan hoppa in vid behov? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi behöver nu utöka vårt härliga team och stärka upp vår lokalvårdsleverans i Stockholm, Sigtuna, Knivsta och Uppsala med flera timanställda som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Om rollen: Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård. Exempel på lokalvård kan vara: • Hemstädning • Flyttstädning • Kommersiell städning • Garage- och förrådstädning. Tjänsten är en timanställning vid behov. Arbetstiderna kommer att variera men du kommer främst att vara schemalagd dagtid på vardagar. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Vår kandidat: Vi söker dig som vill och kan arbeta extra vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Du har arbetat minst ett år med lokalvård där erfarenhet av golvvård och fönsterputsning är meriterande. Det är även meriterande om du har B-körkort med tillgång till egen bil samt om du har genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning. För samtliga medarbetare ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Din personlighet: Som person är det viktigt att du är noggrann, serviceinriktad, flexibel och tar ett stort ansvar. Du har en positiv attityd med förmågan att bidra till ett gott samarbete och en trevlig stämning i mötet med både kunder och kollegor. Vidare trivs du med ett högt tempo där du snabbt ska kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa de problem som uppstår. På SoDePo Services AB arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på SoDePo Services AB kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap. Ansökan och kontaktuppgifter: För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef på [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan! Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Visa mindre

Hemstädare Vikariat

Hemstädare vikariat minst 6 månader med chans till förlängning. Vi är ett glatt gäng med 15 anställda som till största del servar boende i Knivsta med hemstädning. Just nu söker vi efter en Vikarie under minst 6 månaders tid (semester i Juli). Dig som vi söker har körkort för personbil, talar svenska och kraftigt meriterande är erfarenhet från hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt.... Visa mer
Hemstädare vikariat minst 6 månader med chans till förlängning.
Vi är ett glatt gäng med 15 anställda som till största del servar boende i Knivsta med hemstädning.
Just nu söker vi efter en Vikarie under minst 6 månaders tid (semester i Juli). Dig som vi söker har körkort för personbil, talar svenska och kraftigt meriterande är erfarenhet från hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning.
Vi behöver din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Städerska sökes till hemstädning

Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på N&E har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Dammsuga och damma Moppa golv och rengöra ytor Stryka, vika och ev. tvätta kläder Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat Byta lakan och bädda Din profil Som N&E söker vi dig som tycker om att arbeta självstän... Visa mer
Dina arbetsuppgifter


Som Hemstädare på N&E har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Dammsuga och damma
Moppa golv och rengöra ytor
Stryka, vika och ev. tvätta kläder
Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
Byta lakan och bäddaDin profil
Som N&E söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!
Utöver detta ser vi att du:
Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17Vi erbjuder
Vi har en tydlig ambition – det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.
Timanställning
Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
Goda möjligheter att utvecklas och växa inom N&E Städ
Härliga kollegor från hela världen!Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!


Your work assignments


As a home cleaner at N&E Städ you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.
Your work tasks include:
Vacuum and dusting
Mopping floors and clean surfaces
Wash clothes, ironing and folding
Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
Change the sheets and make the bed Visa mindre

Lokalvårdare till SoDePo Services AB

Som lokalvårdare på SoDePo Services AB gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Har du tidigare erfarenhet av lokalvård och söker en timanställning där du kan hoppa in vid behov? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi behöver nu utöka vårt härliga team och stärka upp vår lokalvårdsleveran... Visa mer
Som lokalvårdare på SoDePo Services AB gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Har du tidigare erfarenhet av lokalvård och söker en timanställning där du kan hoppa in vid behov? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi behöver nu utöka vårt härliga team och stärka upp vår lokalvårdsleverans i Stockholm, Sigtuna, Knivsta och Uppsala med flera timanställda som kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Om rollen: Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård. Exempel på lokalvård kan vara: • Hemstädning • Flyttstädning • Kommersiell städning • Garage- och förrådstädning. Tjänsten är en timanställning vid behov. Arbetstiderna kommer att variera men du kommer främst att vara schemalagd dagtid på vardagar. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Vår kandidat: Vi söker dig som vill och kan arbeta extra vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Du har arbetat minst ett år med lokalvård där erfarenhet av golvvård och fönsterputsning är meriterande. Det är även meriterande om du har B-körkort med tillgång till egen bil samt om du har genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning. För samtliga medarbetare ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Din personlighet: Som person är det viktigt att du är noggrann, serviceinriktad, flexibel och tar ett stort ansvar. Du har en positiv attityd med förmågan att bidra till ett gott samarbete och en trevlig stämning i mötet med både kunder och kollegor. Vidare trivs du med ett högt tempo där du snabbt ska kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa de problem som uppstår. På SoDePo Services AB arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på SoDePo Services AB kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap. Ansökan och kontaktuppgifter: För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef på [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan! Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Visa mindre

Hemstädare till Knivsta

Vi söker omgående efter ytterligare en hemstädare till vårt team! Du blir en av 14 i teamet som servar knivstas befolkning med hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning samt övriga städrelaterade tjänster. Du behöver ha B-körkort, bil står vi för. Gärna svenska i tal och skrift men om ej svenska så är Engelska i tal och skrift ett krav för att vi ska kunna kommunicera med dig. Du får gärna ha erfarenhet av hemstäd sedan tidigare, om inte så kan vi lära dig at... Visa mer
Vi söker omgående efter ytterligare en hemstädare till vårt team! Du blir en av 14 i teamet som servar knivstas befolkning med hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning samt övriga städrelaterade tjänster.
Du behöver ha B-körkort, bil står vi för.
Gärna svenska i tal och skrift men om ej svenska så är Engelska i tal och skrift ett krav för att vi ska kunna kommunicera med dig.
Du får gärna ha erfarenhet av hemstäd sedan tidigare, om inte så kan vi lära dig att städa, men vi kan inte lära dig att se om en yta är ren, det är en talang du måste besitta själv.
Vi är ett lokalt företag som är bildat i Knivsta, av Knivstabor för Knivstabor.
Tjänsten är på cirka 75% men ofta finns goda möjligheter till mertid.
Vi arbetar schemalagt måndag-fredag 8-16:30 som längst. Helgjobb är alltid frivilligt.
Lön efter erfarenhet och överenskommelse.
Vi behöver dig omgående så skicka din ansökan innehållande personligt brev och CV till
[email protected]
P.S även vid frågor så föredrar vi mail framför telefon då arbetsbelastningen är hög just nu. Visa mindre

Lokalvårdare på deltid till Coor i Knivsta

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor Om rollen Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med dina kollegor, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dag... Visa mer
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Om rollen
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med dina kollegor, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården som sker på dagtid hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
• Trappstädning
• hantering av städvagnar och material
• golvvård
• storstädning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, med en tjänstgöringsgrad på 66,5% och som inleds med 6 månaders provanställning med placeringsort i Knivsta. Du kommer att bli schemalagd, måndagar och fredagar kl 06:00-12:30 samt tisdagar, onsdagar och torsdagar 06:00-10:30.

Vår kandidat
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Om du har ett körkort så är det väldigt meriterande.

Din personlighet
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kundens personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar och ser vad som behöver göras. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, anpassningsbar och självgående.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig Coors egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för alla som arbetar med lokalvård hos oss. Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi även ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Vår rekryterande chef hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten så kontakta rekryterande chef Erica Bernhardsen, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Coor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Home cleaner to Freska Uppsala!

Do you have experience in home cleaning and want to work within a company that gives the opportunity to grow and develop? Or are you in the beginning of your career and want to work in a company that offers high quality training and a safe employment? Apply to become one of our amazing home cleaners! Freska - More than just a cleaning company ???? Freska is one of the fastest growing companies with one goal in mind; to make Freska the best, most recommende... Visa mer
Do you have experience in home cleaning and want to work within a company that gives the opportunity to grow and develop? Or are you in the beginning of your career and want to work in a company that offers high quality training and a safe employment? Apply to become one of our amazing home cleaners!
Freska - More than just a cleaning company ????
Freska is one of the fastest growing companies with one goal in mind; to make Freska the best, most recommended workplace for service workers in Europe. In fact, our values; People first, Growth and Responsibility symbolize ways that we are working to make Freska a better workplace. Your day to day work, future goals and ambitions matter to us. Among other things we have developed a career path for our home cleaners as well as a support system to try to make everyday work life run as smoothly as possible. No matter if this is a job for you who wants to advance in your career, a safe employment or even start your first job here in Sweden, we are here for you!
We have come a long way to reach our goal and are always striving to find ways to improve. So far we have the possibility to offer our employees:
Collective agreement
Health benefits
Paid travel time between customers
Career opportunities
Training and coaching in home cleaning
A tight-knit team with a team leader to support you in the daily work
Immediate support from the office during your working day
Possibility to affect your salary through bonuses
Steady schedule that locks seven days prior
Overtime is always paid every month, no timebank!
A part-time contract starting from 30% with possibility to work more

About the job ????
You will work in our customers most beloved place - their home. A home cleaning includes dusting, vacuuming and mopping. It is of great advantage if you have a sense of details. Your primary work tool will be our Freska Pro app where you will be able to see your schedule, customer information and general information about Freska.
With that being said, being a home cleaner also comes with some responsibility, therefore we are looking for someone who:
Speaks Swedish or English
Can work flexibly between our working hours 07.00-18.00.
Has a valid working permit
Has a driving license and access to a car, advantage but not a requirement
Has experience in cleaning, advantage but no requirement

So where do we go from here?
1. Apply!
2. Chat to our friend Hubert so we can get to know you better
3. Book your time and come to the office for an interview
4. Show us your cleaning skills
5. You’re hired!
6. Watch our digital onboarding
7. Come to the office for an onboarding
8. Go for training with your team leader
9. Start working, good luck!
Apply now! Visa mindre

Hemstädare/Fönsterputsare till Knivsta

Är du vår nästa stjärna? Vi söker nu efter ytterligare en kollega! Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag. De flesta av dina blivande 10 kollegor har varit hos oss länge och precis likt dem så hoppas vi att du ser en anställning hos oss som långsiktig. Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av hemstädning. Krav körkort (vi har bilar). ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?
Vi söker nu efter ytterligare en kollega!
Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag.
De flesta av dina blivande 10 kollegor har varit hos oss länge och precis likt dem så hoppas vi att du ser en anställning hos oss som långsiktig.
Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av hemstädning. Krav körkort (vi har bilar).
Svenska eller Engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi är ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar där vi jobbar för och med varandra.
Individuell lönesättning efter överenskommelse, ange gärna löneanspråk i din ansökan (timlön)
Anställningens start är efter överenskommelse men gärna omedelbart. Visa mindre

Arbetsledare

Vi på Kommunfastigheter i Knivsta har nu en ledig tjänst som arbetsledare på heltid inom lokalvården. Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som arbetsledare inom lokalvård är ett krav och även kunskap kring div. städmaskiner. Körkort - krav Vi ser gärna att du har erfarenthet av att styra upp en grupp med bl.a schemaläggning och ansvarsområden samt är flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ. Vi riktar oss främst till städ av kommunal... Visa mer
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta har nu en ledig tjänst som arbetsledare på heltid inom lokalvården.
Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som arbetsledare inom lokalvård är ett krav och även kunskap kring div. städmaskiner.
Körkort - krav
Vi ser gärna att du har erfarenthet av att styra upp en grupp med bl.a schemaläggning och ansvarsområden samt är flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ.
Vi riktar oss främst till städ av kommunala verksamheter, skolor, förskolor, trapphus, tvättstugor mm.
Goda kunskaper i svenska
Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas då vi jobbar inom kommunal verksamhet och är ute bland barn i skolor mm.
Start omgående – provanställning om 6mån tillämpas
Märk din ansökan med "arbetsledare" Visa mindre

Lokalvårdare på timmar

Vi på Kommunfastigheter i Knivsta söker lokalvårdare på timmar inom lokalvården. Ser gärna att du kan jobba allt mellan tidig morgon till sen kväll under helgfria vardagar. Tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom lokalvård är ett krav och även kunskap kring div. städmaskiner. Körkort - krav Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ. Vi riktar oss främst till städ av kommunala verksamheter, skolor, förskolor, t... Visa mer
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta söker lokalvårdare på timmar inom lokalvården. Ser gärna att du kan jobba allt mellan tidig morgon till sen kväll under helgfria vardagar.
Tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom lokalvård är ett krav och även kunskap kring div. städmaskiner.
Körkort - krav
Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ.
Vi riktar oss främst till städ av kommunala verksamheter, skolor, förskolor, trapphus, tvättstugor mm.
Goda kunskaper i svenska
Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas då vi jobbar inom kommunal verksamhet och är ute bland barn i skolor mm.
Start omgående Visa mindre

Lokalvårdare till vår fantastiska anläggning, Centrum för idrott och kultur

Ansök    Nov 11    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Kultur & F... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Kultur & Fritid arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Knivsta kommun genom sex olika verksamheter; Kulturskola, Biblioteket, Ungdomsverksamhet, Allmän kultur och Allmän fritidsverksamhet samt Idrott- och fritidsanläggningar.

Knivstas nya mötesplats; Knivsta centrum för idrott och kultur (CIK) invigdes i december 2019. CIK innehåller sporthallar, kampsportslokaler, en scen, ishall, restaurang och allmänna ytor.

ARBETSUPPGIFTER
Vår anläggning Knivsta centrum för idrott och kultur (CIK) består av två fullstora sporthallar, en kampsportlokal, en scenkonstlokal, en ishall, omklädningsrum, konferensrum, mötesrum och allmänna ytor.

Dina arbetsuppgifter består av att ingå i teamet och sköta städningen på ett bra sätt. Det är viktigt för oss att våra besökare får ett bra bemötande när dom kommer till oss.

Vår arbetsgrupp består idag av en teamledare och tre ytterligare medarbetare och där du blir den fjärde personen att ta hand om vårt hus på 15 tusen kvm. Det ska kännas rent i alla våra personalutrymmen, kontor och ytor för besökare. Det förekommer golvvård och städning vardag som helg och ordinarie arbetstider är därför både vardagar, dag- och kvällstid samt helg enligt schema.

Våra olika rum har olika behov så vi ser ett behov av att du har erfarenhet av maskiner för städning samt god kännedom kemiska medel och användandet av dessa.

Vi tror att du:

• Du har tidigare yrkeserfarenhet av dagligstäd, golvvård och storstädning
• Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel och strukturerad
• Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt
• Du talar och skriver svenska obehindrat
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, lokalvårdare som värderar bemötande högt och kan jobba i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. I rollen som lokalvårdare har du möjlighet att påverka besökarens upplevelse av vårt fina hus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

städ/lokalvård i Härnösand

Hemstäd Härnösand och Kramfors Gärna en kvinnliga sökande Erfordras B- körkort och bil Kunna flytande svenska i tal och i skrift självgående Noggrann Ansvarstagande Visa mer
Hemstäd
Härnösand och Kramfors
Gärna en kvinnliga sökande


Erfordras B- körkort och bil
Kunna flytande svenska i tal och i skrift
självgående
Noggrann
Ansvarstagande Visa mindre

Hemstädare i Knivsta

Är du vår nästa stjärna? Vi söker nu efter ytterligare en kollega för övertagande av ett befintligt schema som är på cirka 130h/4veckor, rullande fyraveckorsschema. Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag. De flesta av dina blivande 10 kollegor har varit hos oss länge och precis likt dem så hoppas vi att du ser en anställning hos oss som l... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?
Vi söker nu efter ytterligare en kollega för övertagande av ett befintligt schema som är på cirka 130h/4veckor, rullande fyraveckorsschema.
Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag.
De flesta av dina blivande 10 kollegor har varit hos oss länge och precis likt dem så hoppas vi att du ser en anställning hos oss som långsiktig.
Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av hemstädning. Krav körkort (vi har bilar).
Svenska eller Engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi är ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar där vi jobbar för och med varandra.
Individuell lönesättning efter överenskommelse, ange gärna löneanspråk i din ansökan (timlön)
Anställningens start är omgående men absolut senast 1 december. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi på Kommunfastigheter i Knivsta har nu en ledig tjänst som lokalvårdare på heltid inom lokalvården. Tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom lokalvård är ett krav och även kunskap kring div. städmaskiner. Körkort - krav Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ. Vi riktar oss främst till städ av kommunala verksamheter, skolor, förskolor, trapphus, tvättstugor mm. Goda kunskaper i svenska Utdrag ur belastnings... Visa mer
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta har nu en ledig tjänst som lokalvårdare på heltid inom lokalvården.
Tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom lokalvård är ett krav och även kunskap kring div. städmaskiner.
Körkort - krav
Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ.
Vi riktar oss främst till städ av kommunala verksamheter, skolor, förskolor, trapphus, tvättstugor mm.
Goda kunskaper i svenska
Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas då vi jobbar inom kommunal verksamhet och är ute bland barn i skolor mm.
Start omgående – provanställning om 6mån tillämpas Visa mindre

Lokalvårdare till ISS Knivsta

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Knivsta söker ISS positiva och engagerade lokalvårdare.

Dina arbetsuppgifter:
Som lokalvårdare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är heltids-, halvtids- eller deltidsvikariat med möjlighet till förlängning. Rollen benämns internt på ISS som Servicemedarbetare.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Aleksandra Kluge, telefonnummer 0734-36 59 20

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städare till anrika Krusenberg Herrgård

Ansök    Sep 9    Sabis AB    Hotellstädare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du ett kundproffs och en stjärna på att städa? Skicka in din ansökan redan idag!

Krusenberg Herrgård är beläget strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling.

Nu söker vi medarbetare till vår avdelning hotellstäd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att städa hotellrum och allmänna utrymmen.
Som person är du driftig, noggrann och flexibel. Du är positiv och gillar att skratta tillsammans med dina kollegor. Vidare är du bra på att samarbeta, ordningsam och har ett sinne för detaljer. Har du dessutom erfarenhet av en liknande tjänst är det meriterande men inget krav. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in och hjälpa till där det behövs. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med arbetstider på vardagar och varannan helg. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta städledare Emma Bergström [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se Visa mindre

Forenede Service söker lokalvårdare till Knivsta

Forenede Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare. Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet ... Visa mer
Forenede Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.


Vi söker nu en lokalvårdare till Knivsta för städ av gymanläggningar.

Start: 1 september.

Arbetstid: måndag-fredag + söndag mellan 10.00-13.00, varierande tider. Totalt ca 17,5 timmar per vecka.

Lön: månadslön.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Det tillhör vardagen att arbeta under viss tidspress varför du bör trivas med att ha mycket att göra och kan planera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter medarbetare som bidrar till god stämning och hjälpsamhet.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med våra kunder är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift.

Viss erfarenhet av städning är ett krav samt erfarenhet av städmaskiner.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledigt jobb som lokalvårdare inom hotellbranschen i Knivstaområdet

Vi söker ett flertal personer som har erfarenhet av lokalvård och pratar svenksa. Du kommer att jobba med städning på lägenhetshotell Knivsta kommun. Start för jobbet är omgående. Arbetstiderna är schemalagda varierande under dag- och kvällstid alla dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär städning av rum och allmänna utrymmen på anläggningen. Vem söker vi? Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av loka... Visa mer
Vi söker ett flertal personer som har erfarenhet av lokalvård och pratar svenksa. Du kommer att jobba med städning på lägenhetshotell Knivsta kommun.
Start för jobbet är omgående. Arbetstiderna är schemalagda varierande under dag- och kvällstid alla dagar i veckan.
Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär städning av rum och allmänna utrymmen på anläggningen.
Vem söker vi?

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Erfarenhet av lokalvård.
Hotellstäd erfarenhet är ett meriterande

Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter är att du trivs med att samarbeta med andra människor, är effektiv samt noggrann.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Ansökan

Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

För ytterligare frågor kontakta: Linnea Glad på [email protected]
Tveka inte att söka rollen redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledigt jobb som lokalvårdare inom hotellbranschen i Knivstaområdet

Vi söker ett flertal personer som har erfarenhet av lokalvård och pratar svenksa. Du kommer att jobba med städning på lägenhetshotell Knivsta kommun. Start för jobbet är omgående. Arbetstiderna är schemalagda varierande under dag- och kvällstid alla dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär städning av rum och allmänna utrymmen på anläggningen. Vem söker vi? Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av loka... Visa mer
Vi söker ett flertal personer som har erfarenhet av lokalvård och pratar svenksa. Du kommer att jobba med städning på lägenhetshotell Knivsta kommun.
Start för jobbet är omgående. Arbetstiderna är schemalagda varierande under dag- och kvällstid alla dagar i veckan.
Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär städning av rum och allmänna utrymmen på anläggningen.
Vem söker vi?

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Erfarenhet av lokalvård.
Hotellstäd erfarenhet är ett meriterande

Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter är att du trivs med att samarbeta med andra människor, är effektiv samt noggrann.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Ansökan

Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

För ytterligare frågor kontakta: Linnea Glad på [email protected]
Tveka inte att söka rollen redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare sökes till obejekt i Knivsta

Ansök    Jun 17    Coor ILV AB    Städare/Lokalvårdare
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. VI ERBJUDER DIG En rolig och utvecklande roll i ett expansivt och framgångsrikt företag med engagerade kollegor – där du är vår viktigaste resurs! Du e... Visa mer
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet.
Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet.

VI ERBJUDER DIG

En rolig och utvecklande roll i ett expansivt och framgångsrikt företag med engagerade kollegor – där du är vår viktigaste resurs! Du erbjuds ett aktivt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Bra villkor enligt kollektivavtal, utbildning anpassad till dig och dina arbetsuppgifter. Vår värdegrund beskriver vad vi står Kundnöjdhet, Medarbetarnöjdhet, Hållbarhet och Förnyelse.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

På Inspira arbetar vi för att vara en del av upplevelsen och vi söker dig som vill vara ansiktet utåt. Hos oss är du vår viktigaste resurs!

Vi söker motiverad och engagerad personal för uppdrag i Knivsta. Arbetsuppgifterna innefattar regelrätt städning, tömma papperskorgar, moppa, dammsugning och även maskinkörning, vi söker därför dig som är fysiskt stark. Vi söker dig som har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Har du vad som krävs?

Din profil

Följande egenskaper och kunskaper är meriterande :

• Är noggrann och ser helheten
• Har förmåga att prioritera arbetsuppgifter
• Har god kunskap om städteknik och städkvalitet
• Gillar ordning och reda

Svenska är ett krav vilket i enlighet med våra uppdragsgivare innebär att du ska förstå, läsa och tala god svenska. Ur säkerhetssynpunkt är detta viktigt för att du ska förstå och läsa de instruktioner och anvisningar som delges dig.

Städutbildning som SRY/PRYL eller motsvarande är meriterande. Ansökningar mottages endast genom vårt rekryteringssystem.

Tycker du att uppdraget låter spännande och anser att du är rätt person för uppdraget så är du varmt välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Lokalvårdare i Knivsta Sökes omgående

MK Nordic Bil AB Vi är en premium bilhandlare som är belägen i Knivsta, norr om Stockholm. Vi söker nu en personal som kan hjälpa oss deltid med städningen i vår bilhall efter att bilar varit inne i bilhallen, innan bilar ska bli fotograferade samt göra iordning bilarna och se till att de är fina innan fotografering. Vi jobbar med exklusiva bilar och vår bilhall är inte så stor. OBS !! Bilarna kommer inte att behöva tvättas utav dig. Om detta låter som ... Visa mer
MK Nordic Bil AB
Vi är en premium bilhandlare som är belägen i Knivsta, norr om Stockholm.
Vi söker nu en personal som kan hjälpa oss deltid med städningen i vår bilhall efter att bilar varit inne i bilhallen, innan bilar ska bli fotograferade samt göra iordning bilarna och se till att de är fina innan fotografering.
Vi jobbar med exklusiva bilar och vår bilhall är inte så stor.
OBS !!
Bilarna kommer inte att behöva tvättas utav dig.
Om detta låter som något som skulle passa för dig så får du gärna av dig till oss på MK Nordic Bil AB
Timlön som gäller beroende på hur många timmar jobbade anställd / månad
Anställd skulle kunna prata Svenska eller Engelska Visa mindre

Medarbetare till hotellstäd på Krusenberg Herrgård

Ansök    Mar 30    Sabis AB    Hotellstädare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ett glatt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Om rollen
Nu söker vi medarbetare som vill jobba på vår städavdelning på Krusenberg Herrgård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att städa hotellrum och allmänna utrymmen och att vara behjälplig där det behövs. Arbetstiderna är varierande på vardagar, kvällar och helger. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driftig, noggrann och flexibel. Vidare är du bra på att samarbeta, ordningsam och har detaljfokus. Har du dessutom erfarenhet av en liknande tjänst är det meriterande men inget krav. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Hotelldirektör Carina Ringnell på [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se Visa mindre

Städare/Lokalvårdare i Knivsta Sökes omgående

Vi är MK Nordic Bil AB som finns i Knivsta Just nu söker vi en timanställd personal som ska jobba som städare/ lokalvårdare i form av Behovs- eller timanställning Timlön som gäller beroende på hur många timmar jobbade anställd / månad Anställd skulle kunna prata Svenska eller Engelska Visa mer
Vi är MK Nordic Bil AB som finns i Knivsta
Just nu söker vi en timanställd personal som ska jobba som städare/ lokalvårdare i form av Behovs- eller timanställning
Timlön som gäller beroende på hur många timmar jobbade anställd / månad
Anställd skulle kunna prata Svenska eller Engelska Visa mindre

Städtjänst

Vassunda service center AB har sitt huvudkontor i Vassunda i Knivsta. På Vassunda service center arbetar vi bland annat med städ av olika slag samt flytt hjälp så som ned och upp packning samt att transportera bohaget och bud körningar. De flesta av våra kunder är i Knivsta, Uppsala och Stockholm. Vi söker nu tre personer på 75 % inom tjänsten städ hos oss. Vi söker dig som är service inriktad och vi ligger stor vikt på att man klarar av att hålla tider oc... Visa mer
Vassunda service center AB har sitt huvudkontor i Vassunda i Knivsta. På Vassunda service center arbetar vi bland annat med städ av olika slag samt flytt hjälp så som ned och upp packning samt att transportera bohaget och bud körningar.
De flesta av våra kunder är i Knivsta, Uppsala och Stockholm.
Vi söker nu tre personer på 75 % inom tjänsten städ hos oss. Vi söker dig som är service inriktad och vi ligger stor vikt på att man klarar av att hålla tider och har en stor förmåga att jobba enskilt eller i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hemstädare i Knivsta

Är du vår nästa stjärna? Vi söker nu efter ytterligare en kollega för övertagande av ett befintligt schema som är på cirka 120h/4veckor, rullande fyraveckorsschema. Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag. De flesta av dina blivande 10 kollegor har varit hos oss länge och precis likt dem så hoppas vi att du ser en anställning hos oss som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?
Vi söker nu efter ytterligare en kollega för övertagande av ett befintligt schema som är på cirka 120h/4veckor, rullande fyraveckorsschema.
Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag.
De flesta av dina blivande 10 kollegor har varit hos oss länge och precis likt dem så hoppas vi att du ser en anställning hos oss som långsiktig.
Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av hemstädning. Krav körkort (vi har bilar).
Svenska eller Engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi är ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar där vi jobbar för och med varandra.
Individuell lönesättning efter överenskommelse, ange gärna löneanspråk i din ansökan (timlön)
Anställningens start är senast 15e April. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi på Kommunfastigheter i Knivsta har nu en ledig tjänst på heltid inom lokalvården. Önskas: Tidigare erfarenhet av lokalvård är ett krav, ser gärna att man dessutom varit arbetsledare. Körkort - krav Flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas då vi jobbar inom kommunal verksamhet och är ute bland barn i skolor mm. Start omgående – provanställning om 6mån tillämpas Visa mer
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta har nu en ledig tjänst på heltid inom lokalvården.
Önskas:
Tidigare erfarenhet av lokalvård är ett krav, ser gärna att man dessutom varit arbetsledare.
Körkort - krav
Flexibel, ansvarstagande, stresstålig, pedagogisk, kommunikativ
Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas då vi jobbar inom kommunal verksamhet och är ute bland barn i skolor mm.
Start omgående – provanställning om 6mån tillämpas Visa mindre

Hemstädare

Är du vår nästa stjärna? Vi söker nu efter ytterligare en kollega för övertagande av ett befintligt schema som är på cirka 120h/4veckor, rullande fyraveckorsschema. Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag. Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av hemstädning. Krav körkort. Svenska eller Engelska i tal och skrift är ett krav. Vi är ett ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna? Vi söker nu efter ytterligare en kollega för övertagande av ett befintligt schema som är på cirka 120h/4veckor, rullande fyraveckorsschema.
Vi städar mestadels privata hem där du ansvarar för "dina" kunder. Möjlighet till mertidsarbete finns i form av fönsterputsning, flyttstäd samt engångsuppdrag.
Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av hemstädning. Krav körkort.
Svenska eller Engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi är ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar där vi jobbar för och med varandra.
Individuell lönesättning efter överenskommelse, ange gärna löneanspråk i din ansökan (timlön)
Vi håller intervjuer löpande och kommer tillsätta tjänsten så snart rätt person dyker upp. Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Knivsta med omnejd

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Knivsta med omnejd. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa serv... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Knivsta med omnejd.

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for home cleaners in Knivsta with surroundings.

Your work assignments

At Hemfrid, we work based on our core values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture!

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting
- Mopping floors and clean surfaces
- Strength, fold and wash clothes
- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
- Change the sheets and make the bed


Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience from a service profession
- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent
- You speak and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Training within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare sökes omgående

Lavendel Städ AB är ett fullserviceföretag inom lokalvård. Vi arbetar framförallt i Stockholm och Uppsala och erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår ambition är att ge våra kunder en service utöver det vanliga. Detta har resulterat i många långvariga kundrelationer som präglas av förtroende och uppskattning. Vi söker nu fler medarbetare till arbete främst inom hem- och hotellstädning. Du bör ha erfarenhet av arbete inom städbransch... Visa mer
Lavendel Städ AB är ett fullserviceföretag inom lokalvård. Vi arbetar framförallt i Stockholm och Uppsala och erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår ambition är att ge våra kunder en service utöver det vanliga. Detta har resulterat i många långvariga kundrelationer som präglas av förtroende och uppskattning.
Vi söker nu fler medarbetare till arbete främst inom hem- och hotellstädning. Du bör ha erfarenhet av arbete inom städbranschen.
Vi söker dig som har körkort, kan börja omgående samt är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala.
Ansökan mejlas till [email protected] Visa mindre

Städtjänst

Vassunda service center AB har sitt huvudkontor i Vassunda i Knivsta. På Vassunda service center arbetar vi bland annat med städ av olika slag samt flytt hjälp så som ned och upp packning samt att transportera bohaget och bud körningar. De flesta av våra kunder är i Knivsta, Uppsala och Stockholm. Vi söker nu två personer inom tjänsten städ hos oss. Vi söker dig som är service inriktad och vi ligger stor vikt på att man klarar av att hålla tider och har ... Visa mer
Vassunda service center AB har sitt huvudkontor i Vassunda i Knivsta. På Vassunda service center arbetar vi bland annat med städ av olika slag samt flytt hjälp så som ned och upp packning samt att transportera bohaget och bud körningar.
De flesta av våra kunder är i Knivsta, Uppsala och Stockholm.
Vi söker nu två personer inom tjänsten städ hos oss. Vi söker dig som är service inriktad och vi ligger stor vikt på att man klarar av att hålla tider och har en stor förmåga att jobba enskilt eller i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare / Cleaner till Hemfrid Knivsta med omnjed

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I KNIVSTA Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Knivsta! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I KNIVSTA

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Knivsta! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Meriterande med körkort (B) och tillgång till egen bil


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN KNIVSTA

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Knivsta!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Preferebly you have a drivers license (B) and access to your own car

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Lokalvårdare till Västra Ängby förskola

Ansök    Nov 1    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Västra Äng... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Västra Ängby förskola är en förskola i Ängbyområdet nära centrala Knvista. Förskolan har 63 barn på tre åldersindelade avdelningar och en egen kock. På Västra Ängby får du träffa ett engagerat arbetslag som ser till barnens bästa. Vi arbetar med hållbar utveckling och är ofta ute i den härliga naturen runt förskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som lokalvårdare innebär att du dagligen arbetar efter tydliga städinstruktioner och rutiner för egenkontroll med målet högkvalitativ lokalvård med rena lokaler och hygienutrymmen på förskolan.
Det är viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad.
Du är med och bidrar till att verksamhetens kvalitet och samverkar med förskolepersonal i ett team genom en god dialog och kommunikation.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av lokalvård är meriterande.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vi söker dig som har körkort och kan börja ganska omgående. Vi ser att du är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen. Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. KÖRKORT ÄR ETT KRAV FÖR DENNA TJÄNST. Vänligen, sök inte denna tjänst om du inte har körkort. Visa mer
Vi söker dig som har körkort och kan börja ganska omgående. Vi ser att du är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla.
Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. KÖRKORT ÄR ETT KRAV FÖR DENNA TJÄNST. Vänligen, sök inte denna tjänst om du inte har körkort. Visa mindre

Städande arbetsledare till vår fantastiska anläggning i Knivsta

Ansök    Okt 26    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Kultur & F... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Kultur & Fritid arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Knivsta kommun genom sex olika verksamheter; Kulturskola, Biblioteket, Ungdomsverksamhet, Allmän kultur och Allmän fritidsverksamhet samt Idrott- och fritidsanläggningar.

Knivstas nya mötesplats; Knivsta centrum för idrott och kultur (CIK) invigdes i december 2019. CIK innehåller sporthallar, kampsportslokaler, en scen, ishall, restaurang och allmänna ytor.


ARBETSUPPGIFTER
Vår anläggning Knivsta centrum för idrott och kultur (CIK) består av två fullstora sporthallar, en kampsportlokal, en scenkonstlokal, en ishall, omklädningsrum, konferensrum, mötesrum och allmänna ytor.

Dina arbetsuppgifter består av att ingå i teamet och städa samt sköta om beställningar, arbetsleda och planera och följa upp så att städningen sköts på ett bra sätt. Det är viktigt för oss att våra besökare får ett bra bemötande när dom kommer till oss.

Vår arbetsgrupp består idag av tre medarbetare och där du blir den fjärde personen att ta hand om vårt hus på 15 tusen kvm. Det ska kännas rent i alla våra personalutrymmen, kontor och ytor för besökare. Det förekommer golvvård och städning vardag som helg och ordinarie arbetstider är därför både vardagar, dag- och kvällstid samt helg enligt schema.

Våra olika rum har olika behov så vi ser ett behov av att du har erfarenhet av maskiner för städning samt god kännedom kemiska medel och användandet av dessa.

Vi tror att du:

Du är utbildad inom golvvårdsteknik
• Du har tidigare yrkeserfarenhet av dagligstäd, golvvård och storstädning
• Du har erfarenhet av att leda personal och upprätthålla goda relationer med kunder
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du har goda kunskaper i lokalvårdsteknik, golvvård och storstäd
• Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel och strukturerad
• Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är nyfiken, entusiastisk arbetsledare som värderar bemötande högt och kan leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. I rollen som arbetsledare har du möjlighet att påverka och utveckla verksamheten genom ett bra och tydligt ledarskap.

I tjänsten ingår bland annat att ansvara för den dagliga driften, se till att service och kvalité håller hög nivå och säkerställer god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Städare sökes omgående

Lavendel Städ AB är ett fullserviceföretag inom lokalvård. Vi arbetar framförallt i Stockholm och Uppsala och erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår ambition är att ge våra kunder en service utöver det vanliga. Detta har resulterat i många långvariga kundrelationer som präglas av förtroende och uppskattning. Vi söker nu fler medarbetare till arbete främst inom hem-, kontor- och hotellstädning. Du bör ha erfarenhet av arbete inom st... Visa mer
Lavendel Städ AB är ett fullserviceföretag inom lokalvård. Vi arbetar framförallt i Stockholm och Uppsala och erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår ambition är att ge våra kunder en service utöver det vanliga. Detta har resulterat i många långvariga kundrelationer som präglas av förtroende och uppskattning.
Vi söker nu fler medarbetare till arbete främst inom hem-, kontor- och hotellstädning. Du bör ha erfarenhet av arbete inom städbranschen.
Vi söker dig som har körkort, kan börja omgående samt är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala.
Ansökan mejlas till [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare till Västra Ängby förskola

Ansök    Okt 14    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Västra Äng... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Västra Ängby förskola är en förskola i Ängbyområdet nära centrala Knvista. Förskolan har 63 barn på tre åldersindelade avdelningar och en egen kock. På Västra Ängby får du träffa ett engagerat arbetslag som ser till barnens bästa. Vi arbetar med hållbar utveckling och är ofta ute i den härliga naturen runt förskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som lokalvårdare innebär att du dagligen arbetar efter tydliga städinstruktioner och rutiner för egenkontroll med målet högkvalitativ lokalvård med rena lokaler och hygienutrymmen på förskolan.
Det är viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad.
Du är med och bidrar till att verksamhetens kvalitet och samverkar med förskolepersonal i ett team genom en god dialog och kommunikation.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av lokalvård är meriterande.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Hemstädare

Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort. Våra kunder finns med få undantag i Knivsta. Svenska samt Engelska i tal och skrift. Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna.
Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort. Våra kunder finns med få undantag i Knivsta.
Svenska samt Engelska i tal och skrift.
Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Visa mindre

Städare / Cleaner till Hemfrid Knivsta med omnjed

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I KNIVSTA Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Knivsta! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I KNIVSTA

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Knivsta! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Meriterande med körkort (B) och tillgång till egen bil


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN KNIVSTA

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Knivsta!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Preferebly you have a drivers license (B) and access to your own car

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Hemstädare till Knivsta

Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort. Svenska samt Engelska i tal och skrift. Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Just nu cirka 50% av heltid men kommer att utökas till cirka 85% så snart som möjligt. Möjlighet till mertidsarbete finn... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna.
Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort.
Svenska samt Engelska i tal och skrift.
Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Just nu cirka 50% av heltid men kommer att utökas till cirka 85% så snart som möjligt. Möjlighet till mertidsarbete finns. Visa mindre

Städare / Cleaner till Hemfrid Uppsala område Knivsta

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I KNIVSTA Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Knivsta! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka ... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I KNIVSTA

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Knivsta! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Meriterande med körkort (B) och tillgång till egen bil


Vi erbjuder dig;

- En tillsvidareanställning på deltid
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Gratis mobilabonnemang
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN KNIVSTA

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Knivsta!

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service!

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers' private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to work independently with Cleaning in private homes

Is powered by quality and satisfied customers

Is committed and wants to develop within home cleaning

Is responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Preferebly you have a drivers license (B) and access to your own car

We offer you;

- A part-time permanent position
- Collective agreements and good terms of employment
- Training in home cleaning services, focusing on your development!
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Free mobile subscriptions
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Medarbetare till hotellstäd på Krusenberg Herrgård

Ansök    Sep 7    Sabis AB    Hotellstädare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi medarbetare som vill jobba på vår städavdelning på Krusenberg Herrgård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att städa hotellrum och allmänna utrymmen och att vara behjälplig där det behövs. Arbetstiderna är varierande på kvällar och helger. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Din profil
Har du erfarenhet av en liknande tjänst är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driftig, noggrann och flexibel. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.
Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Hotelldirektör Carina Ringnell på [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker en timvikarie för varierande städuppdrag. Vi söker dig som är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Körkort är ett KRAV. Visa mer
Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker en timvikarie för varierande städuppdrag.
Vi söker dig som är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Körkort är ett KRAV. Visa mindre

Olunda städfirma söker personal

Personal sökes! Vi söker dig som vill jobba extra eller på timme. Flexibla med tider. Är du intresserad eller känner du någon som är intresserad så hör av dig! Ring/smsa på 0723123999 eller maila på [email protected] körkort en merit https://www.olundastadfirma.se/ Visa mer
Personal sökes!
Vi söker dig som vill jobba extra eller på timme. Flexibla med tider.
Är du intresserad eller känner du någon som är intresserad så hör av dig!
Ring/smsa på 0723123999 eller maila på [email protected]
körkort en merit
https://www.olundastadfirma.se/ Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vi söker dig som har körkort, kan börja omgående samt är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. KÖRKORT ÄR ETT KRAV FÖR DENNA TJÄNST. Vänligen, sök inte denna tjänst om du inte har körkort. Visa mer
Vi söker dig som har körkort, kan börja omgående samt är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla.
Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. KÖRKORT ÄR ETT KRAV FÖR DENNA TJÄNST. Vänligen, sök inte denna tjänst om du inte har körkort. Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Knivsta Läkargrupp
Nyrenoverad yta vån 2 i sekelskiftes byggnad samt nybyggd del av vårdcentralen på våning 1.
Vårdcentral med 24 anställda medarbetare, 7000 listade patienter.
Charmig miljö och mycket trevlig arbetslats.

Arbetsuppgifter
Städa lokalerna dagligen antingen före 08.00 eller efter 16.00. Går bra även med städ på helgen efter fredagens arbete. Ytan 450 kvm på ett plan och 187 på ett annat plan.
Tvätta arbetskläderna.

Övrig information
Om det fungerar väl så kan en tillsvidare anställning vara aktuell.
En del av arbete kan förläggas i egna hemmet såsom att tvätta arbetskläderna.

Kvalifikationer
Erfarenhet av lokalvård och städning.

Personliga egenskaper
Noggrann och pålitlig.
God samarbetsförmåga.
Flexibel. Visa mindre

trappstädare/ fönsterputsare

Ansök    Maj 5    Nya Norrskens Grupp AB    Trappstädare
Vi söker 1 st trappstädare/fönsterputsare till Knivsta för behovsanstäälning Krav Tala svenskay Körkort B Vilja jobba Vi har kollektivavtal Lön enligt Kollektivavtal Tillträde snarast Visa mer
Vi söker 1 st trappstädare/fönsterputsare till Knivsta för behovsanstäälning
Krav
Tala svenskay
Körkort B
Vilja jobba
Vi har kollektivavtal
Lön enligt Kollektivavtal
Tillträde snarast Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker en timvikarie för varierande städuppdrag. Vi söker dig som är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Vi ser därför gärna att du har körkort. #jobbjustnu Visa mer
Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker en timvikarie för varierande städuppdrag.
Vi söker dig som är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Vi ser därför gärna att du har körkort.
#jobbjustnu Visa mindre

Hemstädare

Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort. Svenska eller Engelska i tal och skrift. Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna.
Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort.
Svenska eller Engelska i tal och skrift.


Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Visa mindre

Lokalvårdare på Thunmanskolan

Ansök    Feb 21    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Thunmansko... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en innovativ framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Thunmanskolan är en skola för åk 7-9 i centrala Knivsta. Med start den 1 april kommer vi att ha egna lokalvårdare. Vi blir ett litet team som tillsammans ansvarar för att vi har en ren och trevlig miljö på Thunmanskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för städningen i samtliga skolans lokaler inklusive specialsalar som t ex slöjd och hemkunskap. Du har också ett visst ansvar för dokumentation inom arbetsmiljöområdet. Utöver städningen kommer du ha ett ansvar för att felanmälan om du upptäcker brister (materiella skador) i verksamheten samt ha ett ansvar för att lägga beställningar. Utöver den dagliga städen har du även ett ansvar för storstädningen av skolan som är förlagt under loven. Även andra sysslor som exempelvis rastvärdskap kan förekomma för att skapa en relation till våra elever.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har erfarenhet av att städa i skolmiljö.
- har kunskap om miljövänlig lokalvård.
- vill vara med och ta ansvar för vår gemensamma inomhusmiljö.
- vill städa i en miljö där man också samarbetar med skolans elever och personal.

Vi söker dig som har erfarenhet av skolstäd. Vi ser gärna att du har utbildning om golvvård och städ i offentlig miljö.
Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fönsterputsare/Flyttstädare

Vi söker efter en fönsterputsare/flyttstädare för anställning vid behov under säsongen. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet men för rätt person så kan vi också lära upp. Säsongen för fönsterputs har dragit igång så smått och vi behöver därför förstärkning omgående. Du är noggrann, håller tider, kommer till jobbet när du ska och vet vad det innebär att ha ett arbete sedan tidigare. Tjänsten övergår med stor sannolikhet i tillsvidareanställning fö... Visa mer
Vi söker efter en fönsterputsare/flyttstädare för anställning vid behov under säsongen. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet men för rätt person så kan vi också lära upp.
Säsongen för fönsterputs har dragit igång så smått och vi behöver därför förstärkning omgående.
Du är noggrann, håller tider, kommer till jobbet när du ska och vet vad det innebär att ha ett arbete sedan tidigare.
Tjänsten övergår med stor sannolikhet i tillsvidareanställning för rätt person.
Körkort för personbil är ett krav, tillgång till egen bil önskvärt men ej krav. Svenska i tal och skrift är meriterande men ej krav, flytande engelska i tal och skrift är ett krav om sökande ej är flytande i svenska.
Maila din ansökan, vi har begränsad möjlighet att besvara frågor via telefon på grund av hög arbetsbelastning.
Hedera Helix är ett litet familjeägt företag med 9 anställda där ägarna själva är aktiva ute i verksamheten. Vi har korta beslutsvägar och vår framgång består i det arbete som våra medarbetare producerar.
#jobbjustnu Visa mindre

Hemstädare Knivsta

Hemstädare sökes till Knivsta. Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort. Svenska i tal och skrift på modersmålsnivå. Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Visa mer
Hemstädare sökes till Knivsta.


Vi är ett litet familjeföretag med 8 anställda och söker nu vår nästa stjärna.
Det är meriterande om du har erfarenhet av hemstädning. Det är ett absolut krav att du har körkort.
Svenska i tal och skrift på modersmålsnivå.


Arbetstider är 8-17 Måndag-Fredag, helgarbete förekommer men är sällsynt och alltid i överenskommelse med medarbetaren. Visa mindre

Driven städare/lokalvårdare sökes till expansivt bolag i Knivsta

Arbetsuppgifter Städning inuti husbilar och husvagnar Hjälpa till med styling/inredning av objekten inför visning i vårt showroom Tidigare erfarenheter Vi ser gärna att du har följande erfarenheter (eller motsvarande): Jobbat inom hotellbranschen Jobbat med flyttstäd Om företaget Upplands Bil & Fritidscenter har under de senaste året växt i stark och stadig takt. Nu har vi expanderat till vår nybyggda anläggning i Knivsta och söker nu nya härliga... Visa mer
Arbetsuppgifter
Städning inuti husbilar och husvagnar
Hjälpa till med styling/inredning av objekten inför visning i vårt showroomTidigare erfarenheter
Vi ser gärna att du har följande erfarenheter (eller motsvarande):
Jobbat inom hotellbranschen
Jobbat med flyttstädOm företaget
Upplands Bil & Fritidscenter har under de senaste året växt i stark och stadig takt. Nu har vi expanderat till vår nybyggda anläggning i Knivsta och söker nu nya härliga kollegor till Knivsta.
Sedan start har det varit viktigt för oss att alla anställda känner sig sedda och höra - det tror vi påverkar trivseln på jobbet. Vi vill också att alla anställda känner att de har möjligheten att utvecklas hos oss - därför erbjuder vi utbildningar både internt och externt. Utöver detta värdesätter vi humor och självdistans - det finns det gott om här. Visa mindre

Lokalvårdare till Estrids gård

Ansök    Nov 16    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Som lokalvårdare hos... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Som lokalvårdare hos oss ansvarar du för städning av lokaler på Estrids gård och hemsjukvården. Vi är belägna i moderna lokaler i centrala Knivsta.

ARBETSUPPGIFTER
Regelmässig städning, periodiskt underhåll, golvvård och storstädning.

KVALIFIKATIONER
Vi vill gärna att du har några års branscherfarenhet och grundläggande lokalvårdsutbildning, som tex. SRY eller PRYL.
För att fungera bra hos oss vill vi att du har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift för att kunna följa instruktioner och fylla i dokumentation. Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. I tjänsten har du daglig kontakt med personal och boenden vilket ställer krav på social kompetens och vana från att arbeta i en kundorienterad miljö. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat, vara ansvarstagande och flexibel då arbetsuppgifterna ofta styrs av rådande omständigheter och arbetstempot varierar


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Hemstädare

Hemstädare sökes till Knivsta. Hedera Helix är ett snabbt växande städbolag i Knivsta. Vi söker just nu efter ytterligare en medarbetare för fast anställning. Tjänsten kommer initialt vara på 60h/månad men då vi växer snabbt så kommer tjänsten att utökas upp till 140h/månad så fort som möjligt. Förhoppningsvis har du erfarenhet av hemstädning, om inte så lär vi dig men du måste älska att städa samt ha ett öga för vad som är rent. För att kunna kommun... Visa mer
Hemstädare sökes till Knivsta.


Hedera Helix är ett snabbt växande städbolag i Knivsta. Vi söker just nu efter ytterligare en medarbetare för fast anställning. Tjänsten kommer initialt vara på 60h/månad men då vi växer snabbt så kommer tjänsten att utökas upp till 140h/månad så fort som möjligt.


Förhoppningsvis har du erfarenhet av hemstädning, om inte så lär vi dig men du måste älska att städa samt ha ett öga för vad som är rent.


För att kunna kommunicera med våra kunder så krävs att du hanterar svenska språket i tal och skrift på hög nivå samt att du är flytande i Engelska.


Körkort för personbil är ett krav
Egen bil meriterande men inte ett krav.


Vi behöver dig så snart som möjligt!


Lön sätts individuellt efter erfarenhet men alltid betydligt högre än Kommunals avtal. Visa mindre

Hemstädare Vikariat

Vi söker hemstädare till Knivsta för ett kortare vikariat (2 veckor till att börja med) med möjlighet till förlängning. Du behöver ha tidigare erfarenhet av hemstädning, kunna svenska i tal och skrift samt ha körkort för personbil. Kontakta oss omgående då vi behöver dig redan på måndag. #jobbjustnu Visa mer
Vi söker hemstädare till Knivsta för ett kortare vikariat (2 veckor till att börja med) med möjlighet till förlängning.


Du behöver ha tidigare erfarenhet av hemstädning, kunna svenska i tal och skrift samt ha körkort för personbil.


Kontakta oss omgående då vi behöver dig redan på måndag.


#jobbjustnu Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker lokalvårdare för varierande städuppdrag. Vi söker dig som är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha minst 1 års erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Körkort är därför ett KRAV. Vi söker en person för en deltidsanställning på 50% sa... Visa mer
Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker lokalvårdare för varierande städuppdrag.
Vi söker dig som är noggrann, självständig, ansvarsfull och har en genuin servicekänsla. Du måste ha minst 1 års erfarenhet av arbete inom städbranschen samt kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Körkort är därför ett KRAV.
Vi söker en person för en deltidsanställning på 50% samt en timvikarie.
#jobbjustnu Visa mindre

lokalvårdare Knivsta kultur och fritid

Ansök    Jul 8    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Kultur & Fritid arbe... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Kultur & Fritid arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Knivsta kommun genom sex olika verksamheter; Kulturskola, Biblioteket, Ungdomsverksamhet, Allmän kultur och Allmän fritidsverksamhet samt Idrott- och fritidsanläggningar.

Knivstas nya mötesplats; Knivsta centrum för idrott och kultur (CIK) invigdes i december 2019. CIK innehåller sporthallar, kampsportslokaler, en scen, ishall, restaurang och allmänna ytor.


ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till ett viktigt uppdrag där du som lokalvårdare bidrar till att besökare och kunder möts av välstädade lokaler på kultur och fritids mötesplatser. Du kommer att städa i vår nyaste mötesplats Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK) samt på kulturskolan och fritidsklubben. Vi söker dig som har förmågan att ge god service och som gillar att vara fysiskt aktiv på arbetet. För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt men även samarbeta med dina kollegor.

Arbete på kvällar/helger kan förekomma

Kommunens värdeord är delaktighet, engagemang och tydlighet, vilket ska genomsyra ditt sätt att möta våra besökare och kunder.


KVALIFIKATIONER

- Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och intresse för att arbeta med lokalvård.

- Du är pålitlig och flexibel samt ställer upp för dina kollegor.

- Du är kommunikativ och tydlig.

- Du har goda kunskaper i svenska i tal, skrift och läsförståelse

- Det är viktigt att du har god fysik, du skall klara av ett aktivt arbete under en hel arbetsdag.

- Det har erfarenhet och/eller utbildning inom lokalvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Jul 9    Inspira AB    Städare/Lokalvårdare
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbeta... Visa mer
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass

som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet.
Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse.

VI ERBJUDER DIG

En rolig och utvecklande roll i ett expansivt och framgångsrikt företag med engagerade kollegor – där du är vår viktigaste resurs! Du erbjuds ett aktivt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Bra villkor enligt kollektivavtal, utbildning anpassad till dig och dina arbetsuppgifter. Vår värdegrund beskriver vad vi står Kundnöjdhet, Medarbetarnöjdhet, Hållbarhet och Förnyelse.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

På Inspira arbetar vi för att vara en del av upplevelsen och vi söker dig som vill vara ansiktet utåt. Hos oss är du vår viktigaste resurs!

Vi söker motiverad och engagerad personal för lokalvård. Arbetsuppgifterna innefattar regelrätt städning, tömma papperskorgar, moppa, dammsugning och även maskinkörning, vi söker därför dig som är fysiskt stark. Vi söker dig som har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Har du vad som krävs?

Din profil

Följande egenskaper och kunskaper är meriterande :

• Är noggrann och ser helheten
• Har förmåga att prioritera arbetsuppgifter
• Har god kunskap om städteknik och städkvalitet
• Gillar ordning och reda

Svenska är ett krav vilket i enlighet med våra uppdragsgivare innebär att du ska förstå, läsa och tala god svenska. Ur säkerhetssynpunkt är detta viktigt för att du ska förstå och läsa de instruktioner och anvisningar som delges dig.

Städutbildning som SRY/PRYL eller motsvarande är meriterande. Ansökningar mottages endast genom vårt rekryteringssystem.

Tycker du att uppdraget låter spännande och anser att du är rätt person för uppdraget så är du varmt välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Lokalvårdare på Thunmanskolan

Ansök    Jun 2    Knivsta kommun    Städare/Lokalvårdare
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Thunmanskolan är en ... Visa mer
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Thunmanskolan är en skolan för åk 7-9 i centrala Knivsta. Med start i augusti kommer vi att ha egna lokalvårdare. Vi blir ett litet team som tillsammans ansvarar för att vi har en ren och trevlig miljö på Thunmanskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för städningen i samtliga skolans lokaler inklusive specialsalar som t ex slöjd och hemkunskap. Utöver städningen kommer du ha ett ansvar för att felanmälan om du upptäcker brister (materiella skador) i verksamheten samt ha ett ansvar för att lägga beställningar. Utöver den dagliga städen har du även ett ansvar för storstädningen av skolan som är förlagt under loven. Även andra sysslor som exempelvis rastvärdskap kan förekomma för att skapa en relation till våra elever.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har erfarenhet av att städa i skolmiljö.
- har kunskap om miljövänlig lokalvård.
- vill vara med och ta ansvar för vår gemensamma inomhusmiljö.
- vill städa i en miljö där man också samarbetar med skolans elever och personal.

Vi söker dig som har erfarenhet av skolstäd. Har du utbildning inom städ och golvvård ses det som meriterande för tjänsten.
Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker en lokalvårdare för olika städuppdrag. Vi vill att du är noggrann, självständig, ansvarsfull och en person som gillar att göra det där lilla extra. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med lokalvård. Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Tjänsten är på 50%. Körkort är ett krav. Visa mer
Vi på Lavendel Städ behöver utöka vårt städ team och söker en lokalvårdare för olika städuppdrag.


Vi vill att du är noggrann, självständig, ansvarsfull och en person som gillar att göra det där lilla extra. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med lokalvård.


Arbetsplatserna varierar i Sigtuna, Knivsta och Uppsala.


Tjänsten är på 50%.


Körkort är ett krav. Visa mindre

Städning

G&W Produktion AB växer och vi söker nu fler serviceinriktade flytt/storstädare till Uppsala,Knivsta,Sigtuna. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Vi ser till att våra kunder kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Engångsuppdrag i privata hem. Du kommer tillsammans med ditt team att bland annat damma ytor, dammsuga, moppa, rengöra fogar, ugn, kyl och duschbrunn. Vi letar efter dig ... Visa mer
G&W Produktion AB växer och vi söker nu fler serviceinriktade flytt/storstädare till Uppsala,Knivsta,Sigtuna.
Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Vi ser till att våra kunder kan få en enklare vardag.
Dina arbetsuppgifter
Engångsuppdrag i privata hem. Du kommer tillsammans med ditt team att bland annat damma ytor, dammsuga, moppa, rengöra fogar, ugn, kyl och duschbrunn.
Vi letar efter dig som
Gillar att ge bra service
Drivs av kvalitet och nöjda kunder
Tycker om att jobba i team
Är flexibel
Är noggrann och punktlig
Har en positiv attityd
Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
Har körkort

Arbetstid måndag-fredag kl. 8-17, även vissa helger
Vill du bli en av oss? Ansök nu! Visa mindre

Lokalvårdare sökes till Trädgårdslunds HVB

Trädgårdslunds HVB är ett familjeföretag som drivs under Wiborgsjordbruk och hemvårdsverksamhet HB. Verksamheten har bedrivits i nuvarande form sedan 80 talet och ligger i lantlig miljö cirka 1,5 mil från Knivsta. Vi söker dig som tycker om att städa och har arbetslivserfarenhet. Vi är en liten arbetsgrupp och välkomnar dig som kan komplettera oss i verksamheten. Trädgårdslunds HVB söker en lokalvårdare. Trädgårdslund är ett hem för vård och boende enligt... Visa mer
Trädgårdslunds HVB är ett familjeföretag som drivs under Wiborgsjordbruk och hemvårdsverksamhet HB.
Verksamheten har bedrivits i nuvarande form sedan 80 talet och ligger i lantlig miljö cirka 1,5 mil från Knivsta. Vi söker dig som tycker om att städa och har arbetslivserfarenhet. Vi är en liten arbetsgrupp och välkomnar dig som kan komplettera oss i verksamheten. Trädgårdslunds HVB söker en lokalvårdare.
Trädgårdslund är ett hem för vård och boende enligt Socialtjänstlagen. Målgruppen är män och kvinnor 25 år och uppåt
med ett psykiskt funktionshinder. Vi har 11 platser.

Arbetet som lokalvårdare här innebär att städa allmänna utrymmen samt lägenheter. Helger, vardagar och kvällar.

I verksamheten arbetar föreståndare, skötare/vårdare och socionom. Vi har en sjuksköterska på konsultbasis. Till verksamheten kommer fotvårdsterapeut och frisör regelbundet. Visa mindre

Hemstädare Vikariat

Ansök    Aug 26    Hedera Helix    Städare/Lokalvårdare
Erfaren hemstädare sökes för ett vikariat som kan komma att övergå i en fast tjänst då vi växer väldigt fort. Schemat är på cirka 150 timmar/månad.Dig som vi söker har erfarenhet av städning, talar och skriver svenska på god nivå samt talar engelska. Körkort är ett KRAV.Ange ditt löneanspråk i ansökan. Ansökan skickas per mail till [email protected]å vi har hög arbetsbelastning så ser vi gärna att du mailar istället för ringer.... Visa mer
Erfaren hemstädare sökes för ett vikariat som kan komma att övergå i en fast tjänst då vi växer väldigt fort. Schemat är på cirka 150 timmar/månad.Dig som vi söker har erfarenhet av städning, talar och skriver svenska på god nivå samt talar engelska. Körkort är ett KRAV.Ange ditt löneanspråk i ansökan. Ansökan skickas per mail till [email protected]å vi har hög arbetsbelastning så ser vi gärna att du mailar istället för ringer. Visa mindre

Vi söker en lokalvårdare

Vi vill att du tidigare arbetat med lokalvård och gärna med hotellstädning. Som person bör du vara ansvarstagande, noggrann, pålitlig och flexibel samt ha rätt attityd och ett öga för städning. Du bör även vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Arbetsplatserna kan variera och vi vill gärna att du har körkort. . Visa mer
Vi vill att du tidigare arbetat med lokalvård och gärna med hotellstädning. Som person bör du vara ansvarstagande, noggrann, pålitlig och flexibel samt ha rätt attityd och ett öga för städning. Du bör även vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Arbetsplatserna kan variera och vi vill gärna att du har körkort. . Visa mindre

Hemstädare

Ansök    Dec 9    Hedera Helix    Städare/Lokalvårdare
Erfaren hemstädare sökes för anställning tillsvidare. Schemat är på cirka 130 timmar/månad. Dig som vi söker har erfarenhet av städning, talar och skriver svenska på god nivå samt talar engelska. Körkort är ett KRAV. Ange ditt löneanspråk i ansökan. Ansökan skickas per mail till [email protected] Då vi har hög arbetsbelastning så ser vi gärna att du mailar istället för ringer. Visa mer
Erfaren hemstädare sökes för anställning tillsvidare.
Schemat är på cirka 130 timmar/månad.
Dig som vi söker har erfarenhet av städning, talar och skriver svenska på god nivå samt talar engelska. Körkort är ett KRAV.
Ange ditt löneanspråk i ansökan.
Ansökan skickas per mail till [email protected]
Då vi har hög arbetsbelastning så ser vi gärna att du mailar istället för ringer. Visa mindre

Städare / Cleaner - Knivsta , Norrtälje

Ansök    Aug 17    Hemfrid    Städare/Lokalvårdare
Just nu söker vi fler städare till området Knivsta Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Norrtälje/Knivsta-området som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i Malmö, Göteborg, Linköping, Norrköping, Vä... Visa mer
Just nu söker vi fler städare till området Knivsta

Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Norrtälje/Knivsta-området som vill jobba med städning.
Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i Malmö, Göteborg, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Att städa i privata hem. Du kommer bland annat att damma, dammsuga, moppa, tvätta och stryka i Hemfrids kunders hus och lägenheter. Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse.

Vi letar efter dig som

- Gillar att ge bra service
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är ansvarstagande och engagerad
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Fördel om du har körkort och bil

Vi erbjuder

- En tillsvidareanställning på deltid på 75%
- Gratis mobilabonnemang
- Kollektivavtal och schyssta villkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen
- Arbetstider är måndag-fredag mellan kl 8-17

Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

Cleaners to the area of Knivsta

We are presently looking for service minded cleaners to the area of Norrtälje/Knivsta. Hemfrid is Sweden’s first and biggest supplier of domestic services. We offer cleaning in private homes, moving and nanny services as well as many other utilities, contributing to our customers’ every day flow.

Our offices are situated in Malmö, Gothenburg, Linköping, Norrköping, Västerås and Uppsala, while the main office is in Stockholm.
Job Summary


- Cleaning in customers’ homes (dusting, mopping, vacuum cleaning, ironing etc.)
- 5-10 regular customers every week

Requirements


- You are thorough, responsible and independent
- Motivated by delivering quality and customer satisfaction
- Responsible and punctual
- Positive attitude
- Basic spoken knowledge in Swedish or English

We Offer You


- Permanent part time position 75%
- Workweek: Monday to Friday, 8:00 am to 5:00 pm
- Collective agreement
- Free cellphone subscription
- Wellness grant
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Training in home cleaning
- Swedish courses through our partnership with Swedish for Professionals

Come join us! Apply right now. Visa mindre

Städare till Knivsta

Just nu söker vi fler Hemfridare i Knivsta Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Knivsta som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5... Visa mer
Just nu söker vi fler Hemfridare i Knivsta

Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Knivsta som vill jobba med städning.

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse. Du är samtidigt en del av ett team och har en nära kontakt med din närmsta chef.

Vi söker glada och engagerade personer som är genuint intresserade av göra ett bra jobb. Du gillar att skapa ordning och reda och har ett sinne för detaljer. Med en positiv attityd jobbar du mot gemensamma mål och att alla i ditt team ska lyckas.

Vi letar efter dig som


• Gillar att jobba med service
• Är tillitsfull och stolt
• Noggrann och punktlig
• Kan jobba självständigt
• Har en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegor
• Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder


• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
• Gratis mobilabonnemang
• Kollektivavtal och schyssta villkor
• Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
• Utbildning inom hemstädning
• Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
• Härliga kollegor från hela världen
• Arbetstider är måndag-fredag mellan kl 8-17
• Körkort och egen bil är ett krav 

Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Erfaren Hemstädare

Ansök    Jun 27    Hedera Helix    Städare/Lokalvårdare
Vi söker förstärkning till vårt team av glada städare. Hedera Helix är ett litet familjeföretag med 4 anställda som behöver bli 5. Vi städar mestadels privata hem i Knivsta med omnejd, företagsstäd, flyttstäd, visningsstäd samt fönsterputs är också vanligt förekommande uppgifter.En anställning hos oss bör ses som långsiktig, vi söker alltså dig som vill ha ett fast jobb under längre tid. Du behöver ha körkort för personbil för att kunna ta dig till kundern... Visa mer
Vi söker förstärkning till vårt team av glada städare. Hedera Helix är ett litet familjeföretag med 4 anställda som behöver bli 5. Vi städar mestadels privata hem i Knivsta med omnejd, företagsstäd, flyttstäd, visningsstäd samt fönsterputs är också vanligt förekommande uppgifter.En anställning hos oss bör ses som långsiktig, vi söker alltså dig som vill ha ett fast jobb under längre tid. Du behöver ha körkort för personbil för att kunna ta dig till kunderna samt helst någon form av erfarenhet av hemstädning.Du hanterar antingen svenska eller engelska väl i tal och skrift (helst bägge)Tjänsten ska tillsättas med start 1/8 Visa mindre

Städare till Knivsta

Just nu söker vi fler Hemfridare i Knivsta Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Knivsta som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5... Visa mer
Just nu söker vi fler Hemfridare i Knivsta

Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Knivsta som vill jobba med städning.

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse. Du är samtidigt en del av ett team och har en nära kontakt med din närmsta chef.

Vi söker glada och engagerade personer som är genuint intresserade av göra ett bra jobb. Du gillar att skapa ordning och reda och har ett sinne för detaljer. Med en positiv attityd jobbar du mot gemensamma mål och att alla i ditt team ska lyckas.

Vi letar efter dig som


• Gillar att jobba med service
• Är tillitsfull och stolt
• Noggrann och punktlig
• Kan jobba självständigt
• Har en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegor
• Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder


• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
• Gratis mobilabonnemang
• Kollektivavtal och schyssta villkor
• Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
• Utbildning inom hemstädning
• Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
• Härliga kollegor från hela världen
• Arbetstider är måndag-fredag mellan kl 8-17
• Körkort och egen bil är ett krav 

Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre