Lediga jobb som Ekonomichef i Knivsta

Se lediga jobb som Ekonomichef i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomichef i Uppsala

Är du ekonom med erfarenhet av redovisning, analys och rapportering? Har du erfarenhet av en roll som ekonomichef, alternativt vill ta steget att kliva in i en ledande roll i kombination med löpande ekonomiarbete? Värdesätter du dessutom trivsel på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och prestigelös? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag där du blir en del av en härlig kultur på en arbetsplats m... Visa mer
Är du ekonom med erfarenhet av redovisning, analys och rapportering? Har du erfarenhet av en roll som ekonomichef, alternativt vill ta steget att kliva in i en ledande roll i kombination med löpande ekonomiarbete? Värdesätter du dessutom trivsel på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och prestigelös? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag där du blir en del av en härlig kultur på en arbetsplats med högt i tak, frihet under ansvar och goda samarbeten i kombination med en hållbar arbetsmiljö, trevliga kollegor att ha roligt på jobbet med där ni tillsammans strävar mot samma mål.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Uppdraget förväntas pågå i ca 6 månader med start enligt överenskommelse och eventuell möjlighet till förlängning alt. fast anställning hos kundföretaget för rätt person och vid intresse. Möjlighet till hybridarbete finns och att jobba på distans 1-2 dagar i veckan. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomichef hos vår kund med fina lokaler i Knivsta kommer du att tillhöra ett bolag med ca tjugo medarbetare, där du kommer att ha en bred roll med stort ansvar för bolagets ekonomiarbete. I rollen är det önskvärt att vissa HR-uppgifter kommer att ingå, exempelvis arbetsmiljö där det finns möjlighet att få fortbilda sig genom företaget. Vid din sida har du en ekonomiassistent som du kommer att arbeta nära och du kommer att rapportera till VD. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat även att innefatta:

• Löpande bokföring
• Månads- och årsbokslut
• Budget- och prognosarbete
• Rapportering till styrelse
• Ansvar för arbetsmiljöarbetet
• Visst HR-arbete vid behov

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt relevant erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete där du har arbetat med hela redovisningsprocessen. För att lyckas i rollen ser vi med fördel att du har erfarenhet av att arbeta som ekonomichef, alternativt vill ta ditt nästa steg i karriären och kliva in i en sådan roll. Du talar och skriver obehindrat på svenska, har grundläggande kunskaper i engelska samt har mycket goda kunskaper i Excel och van att arbeta med det som arbetsverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med HR och arbetsmiljö eller är intresserad av att lära dig mer inom området. 

För att trivas i rollen ser vi att du som person är trygg i dig själv och dina kunskaper. Vi söker dig som är sifferentusiast, har analytiska färdigheter och är en nyfiken och lättsam person. Du har ett okomplicerat förhållningssätt i kombination med att du är effektiv och noggrann. Du lockas av blandningen av löpande bokföring och ekonomistyrning och förstår vikten av hela flödet. Vidare jobbar du strukturerat och lösningsorienterat samt väl mot deadlines. Du trivs bra med att arbeta självständigt samtidigt som du är serviceminded och har mycket god kommunikation förmåga. 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek Visa mindre

Ekonomichef i Uppsala

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Ekonomichef
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ekonomichef-i-uppsala. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ekonomichef-i-uppsala. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre