Lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Knivsta

Se lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

Stötdämpartekniker

RG3 Scandinavia är ett av Sveriges ledande företag inom modifiering av stötdämpare och fjädring. Du kommer att få jobba med service och ombyggnad av fjädring till Snöskoter, Enduro fjädring, Motocross, Adventure-Mc samt snöskoter och MTB. Vi tror att du är inom sporten och har ett brinnande intresse för teknisk utveckling inom motorsporten. Har du en utbildning eller en bakgrund från Bil eller Mc verkstad är det meriterande. Du är noggrann med social för... Visa mer
RG3 Scandinavia är ett av Sveriges ledande företag inom modifiering av stötdämpare och fjädring. Du kommer att få jobba med service och ombyggnad av fjädring till Snöskoter, Enduro fjädring, Motocross, Adventure-Mc samt snöskoter och MTB.
Vi tror att du är inom sporten och har ett brinnande intresse för teknisk utveckling inom motorsporten. Har du en utbildning eller en bakgrund från Bil eller Mc verkstad är det meriterande.
Du är noggrann med social förmåga att jobba i team med övriga anställda i RG3.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicetekniker, Stockholm

Vi på Liftexperten expanderar och nu söker vi en servicetekniker som vill vara med och växa med oss i Stockholm. Har du erfarenhet av liftar eller är nyfiken på att utvecklas inom branschen? Då kan det vara dig vi söker. Du erbjuds en bred roll med mycket eget ansvar och möjlighet att vara delaktig i vår tillväxtresa! Vi på Liftexperten Sverige är återförsäljare av Genie- och Leguanliftar med reservdelar och eftermarknad. Liftarna används i stor utsträckni... Visa mer
Vi på Liftexperten expanderar och nu söker vi en servicetekniker som vill vara med och växa med oss i Stockholm. Har du erfarenhet av liftar eller är nyfiken på att utvecklas inom branschen? Då kan det vara dig vi söker. Du erbjuds en bred roll med mycket eget ansvar och möjlighet att vara delaktig i vår tillväxtresa!
Vi på Liftexperten Sverige är återförsäljare av Genie- och Leguanliftar med reservdelar och eftermarknad. Liftarna används i stor utsträckning både ute på byggarbetsplatser och även inom industri och lagerhantering för att säkert kunna utföra jobb på hög höjd. Vår vision är att erbjuda spetskunskap tillsammans med hög servicenivå för att skapa rätt förutsättningar för våra kunder.
Om tjänsten
Som servicetekniker hos oss kommer du att utföra service och reparation på Genie, Leguans och Multitel personliftar (saxliftar/bomliftar/billiftar), men även andra märken kan förekomma. Du kommer att ha servicebil och utgå hemifrån, arbetet kommer i huvudsak att utföras ute på fält hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Verkstadsjobb i våra egna lokaler förekommer också. Du arbetar självständigt men har ett bra stöd av och kontinuerlig kontakt med dina kollegor.
Som ny hos oss kommer du självklart att erbjudas en gedigen introduktion och utbildningar för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom liftar. Har du även en teknisk utbildning i grunden ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten likväl som goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Som person är du självständig och strukturerad. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar där du får arbeta lösningsorienterat. Då du kommer att arbeta ute på fält hos våra kunder är det viktigt att du dessutom är relationsskapande och förtroendeingivande.
Övrigt
Du utgår hemifrån och kommer främst att arbeta ute på fält.
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Bruno på 0708-902500.
På grund av sommar- och semestertider har vi lång ansökningstid. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande men intervjuer och återkoppling kan dröja till efter sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av liknande arbete inom liftar
B-körkort
Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Meriterande
Teknisk utbildningOm arbetsgivaren - Liftexperten
Liftexperten Sverige grundades 2015 och är specialiserade på personlyft, och återförsäljare av märkena Genie, Leguan & Multitel i Sverige. Vi har Sverige som arbetsområde med anläggningar i Stockholm, Karlstad, Malmö och Göteborg. Vi är idag 23 personer fördelat på anläggningarna.
Genie är ett av världens ledande märken på byggliftar. Som enda auktoriserad servicepartner till Genie i Sverige så är en stor del av verksamheten eftermarknad, service/reparationer i fält och i verkstad samt reservdelsförsäljning och tekniska utbildningar.
Liftexperten Sverige AB ägs idag av Hybeko som är återförsäljare för Genie i Norge och Finland. Hybeko-gruppen omsätter ca 500 miljoner och har runt 80 anställda. Under 2021 förvärvades även den Finska återförsäljaren Rostek-Tekknika som nu ingår i Hybeko-gruppen. Visa mindre

Servicetekniker m elkunskap/elektriker

Felder Group är ett världsledande maskin- och teknikföretag inom trä- och kompositbearbetning. Utvecklingen och produktionen av ett modellsortiment med mer än 180 maskiner, från kombinerade standard träbearbetningsmaskiner till avancerade 5-axliga CNC-bearbetningscentrum, sker i fabriken i Hall in Tirol i Österrike. Med mer än 2500 anställda arbetar vi dagligen med att hitta smarta lösningar för kunder över hela världen. Felder Group Sweden är ett dotterbo... Visa mer
Felder Group är ett världsledande maskin- och teknikföretag inom trä- och kompositbearbetning. Utvecklingen och produktionen av ett modellsortiment med mer än 180 maskiner, från kombinerade standard träbearbetningsmaskiner till avancerade 5-axliga CNC-bearbetningscentrum, sker i fabriken i Hall in Tirol i Österrike. Med mer än 2500 anställda arbetar vi dagligen med att hitta smarta lösningar för kunder över hela världen.
Felder Group Sweden är ett dotterbolag till Felder Group och ett snabbt växande företag. Vi har hand om försäljningen av maskiner samt tillbehör till den svenska marknaden. Vi har vårt huvudkontor och showroom i Arlöv utanför Malmö och ett försäljningskontor i Älvsjö, Stockholm.
Vi är i en expansiv fas och söker nu en resande servicetekniker m elkunskap/elektriker .
Tjänsten innebär att du kommer arbeta direkt mot våra kunder med stora utvecklingsmöjligheter.
Arbetsuppgifter:
Installation, montering, idrifttagning, underhåll och reparation av träbearbetningsmaskiner.
Utbilda våra kunder i drift och underhåll av maskinerna
Planerade servicebesök hos våra kunder
Support/felsökning hos kund, både online och via telefon.
Beställningar av ev. reservdelar
Rapportskrivning
Då våra kunder finns över hela landet är det många resdagar per år och du måste trivas på resande fot. Vi utför även installationer och servicearbeten vid behov i andra länder.
Du kommer ha ett nära samarbete med alla i teamet, såväl tekniker som säljare, administratör och marknadsförare.
Erfarenheter och meriter vi ser att du har:
Vi kräver inte att du är utbildad tekniker eller elektriker men däremot att du har:
tekniskt intresse av tex bilar/fordon, motorer, maskiner etc.
grundläggande elkunskaper; att kunna läsa ett elschema etc.
Egenskaper vi ser att du har:
Du är flexibel, tar eget ansvar och är bekväm i att fatta egna beslut. Du är van att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra.
Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor.
Goda datakunskaper och lätt för att lära dig nya system.
Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i antingen tyska eller engelska, både skriftligt och muntligt.
B-körkort
Vi erbjuder:
Felders interna utbildningar i Österrike
Bil, dator, telefon
Heltidsanställning med 6 månaders provanställning
Månadslön enl. ök
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.
Tillträde enligt ök.
Vid frågor om tjänsten kontakta Viktoria Davidsson 040-6365231


#jobbjustnu Visa mindre