Lediga jobb som Verkställande direktör i Knivsta

Se lediga jobb som Verkställande direktör i Knivsta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Knivsta som finns hos arbetsgivaren.

VD till Sörling group

Sörling Ilsbo är ett anrikt företag som vill fortsätta utvecklas in i framtiden. Vi söker nu en ny VD som med både kunskap och entusiasm driver denna utveckling framåt. Uppdraget är både spännande och utmanande, stora förändringar har gjorts då produktionen relativt nyligen flyttats till ett dotterbolag i Polen. Ditt uppdrag som VD är att ansvara för att driva Sörling Ilsbos fortsatta utveckling framåt rent organisatoriskt, kund- och kvalitetsmässigt. ... Visa mer
Sörling Ilsbo är ett anrikt företag som vill fortsätta utvecklas in i framtiden. Vi söker nu en ny VD som med både kunskap och entusiasm driver denna utveckling framåt. Uppdraget är både spännande och utmanande, stora förändringar har gjorts då produktionen relativt nyligen flyttats till ett dotterbolag i Polen.Ditt uppdrag som VD är att ansvara för att driva Sörling Ilsbos fortsatta utveckling framåt rent organisatoriskt, kund- och kvalitetsmässigt.    

Dina huvudansvarsområden:

att formulera verkliga strategier, planer och mål för den totala verksamhetenatt organisera och hantera den dagliga verksamhetenatt kommunicera tydliga försäljningsmål för varje geografisk regionatt arbeta i nära kundrelationer och inspirera till att förverkliga nya möjligheter på marknadenför att optimera administrativa och operativa processer i hela värdekedjanatt utveckla företagets varumärke och identitet

Idag omsätter vi cirka 150 miljoner kronor i en organisation med 60 anställda. Huvudkontoret med ca 20 personer ligger i Knivsta, vilket blir din placeringsort och produktionen är belägen Jelcz i Polen och sysselsätter ca 40 personer.

Vem är det vi söker? Det är ett tufft uppdrag där vi dessutom förväntar oss ganska mycket av dig. Vi vill att du har tidigare visat prov på att du kan driva ett modernt ledarskap med lyckat resultat samt visat prov på tidigare lyckade erfarenheter inom organisationsutveckling, affärsutveckling och försäljning. Vi vill även att du har erfarenhet från tillverkning av egna utvecklade produkter, helst från bilindustrin. I grunden har du en akademisk utbildning.

Som person är du engagerad, proaktiv med genuint intresse för ny teknik, ledarskap och organisationsutveckling kombinerat med ett drivet affärssinne och entreprenörsanda. Vi tror att din förmåga och ditt intresse att förstå marknaden och förstå kundens behov är en avgörande framgångsfaktor för rollen.

Som VD agerar du strategisk, transparent och föredömligt. Du har ett ledarskap som kommunicerar tydliga mål och förväntningar som inspirerar anställda till kreativitet och engagemang. Kvalitet, trivsel och lönsamhet är din devis.

Vi erbjuder dig ett spännande ansvar på både strategisk och operativ nivå. Välkommen till oss!

Om företaget

Med mer än 170 års gemensam erfarenhet har Sörling Ilsbo utvecklats från vagnssmedja till modern påbyggnadsindustri. Vi är idag en av Nordens ledande påbyggare av lastbilar och släpfordon.

I vårt produktsortiment ingår dumprar, lastväxlare, tippflak, tippkärror och tippsemitrailers. Ett exempel är vår välkända dumperkorg Goldstar, som är summan av många års erfarenhet och ständig innovation. Alla våra fabrikstillverkade flakpåbyggnader kan skräddarsys individuellt för att passa de mest varierande uppdrag.

J. Sörling-Ilsbo AB bildar tillsammans med systerbolagen PLS TRUCK BODIES AB och NORFRIG AB Lastfordonspåbyggargruppen NORDIC TRUCK BODIES AB, en del i Industrikoncernen Inducore (www.inducore.se).

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du omgående på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Kort ansökningstid och urval och intervjuer sker löpande och omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Boendeföreståndare

Ansök    Nov 13    Randstad AB    Verkställande direktör
Job description Vår samarbetspartner Svenska Kyrkan söker nu en boendeföreståndare till LSS-boende på 50%. Vill du vara med och bidra till ett samhälle som kännetecknas av glädje och omsorg om varandra? Då kan du vara den vi söker. Vi söker dig som vill jobba som boendeföreståndare i en verksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent och stabilt arbetslag som har ett stort engagemang i sitt arbete... Visa mer
Job description
Vår samarbetspartner Svenska Kyrkan söker nu en boendeföreståndare till LSS-boende på 50%. Vill du vara med och bidra till ett samhälle som kännetecknas av glädje och omsorg om varandra? Då kan du vara den vi söker. Vi söker dig som vill jobba som boendeföreståndare i en verksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent och stabilt arbetslag som har ett stort engagemang i sitt arbete. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående under initialt sex månader, med god chans till förlängning. Tjänstens omfattning är på 50%. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se , vi går igenom urval löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Responsibilities
Som föreståndare har du ansvar för personal, inklusive vikarieanskaffning, schemaläggning och rekrytering, budget och det systematiska kvalitetsarbetet. Som föreståndare ingår du också i pastoratets chefsgrupp där det erbjuds chefsutveckling och kollegialt stöd i chefsrollen. I pastoratets gemensamma administration finns stöd inom HR, ekonomi, lön och fastighetsförvaltning. I ansvaret som föreståndare ligger att:
- arbetet organiseras så att den enskilde genom omvårdnaden tillförsäkras goda levnadsvillkor,
- omvårdnaden kännetecknas av en god etik och ett värdigt bemötande,
- omvårdnaden för varje boende planeras, dokumenteras och följs upp,
- kommunens eventuella övriga krav på eller riktlinjer för vad som skall dokumenteras verkställs,
- rutiner finns för att hantera synpunkter och klagomål,
- verksamheten planeras, utvecklas och utvärderas,
- verksamhetens resultat förmedlas till huvudmannen,
- verksamheten utvecklas i takt med ändrad lagstiftning och nya forskningsresultat.

Working hours

Qualifications
Vi söker dig som har en högskoleutbildning som IVO godkänner som föreståndare, vilket innebär minst 180 hp, dokumenterade kurser i socialrätt, kunskap och erfarenhet om intellektuella funktionsnedsättningar och autism och erfarenhet eller utbildning i ledarskap. Om du är diakon är det starkt meriterande för tjänsten.
Vi söker dig som:
- har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
- har stort tålamod och förmåga och vilja att tänka långsiktigt och verka för kontinuitet
- är stabil och trygg i ditt ledarskap och har god förmåga att sätta gränser samtidigt som du jobbar med delaktighet
- är flexibel och kan prioritera och anpassa arbetssätt utifrån de behov som finns eller uppstår
- går in i verksamheten och kan arbeta obekväma arbetstider
- har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt
- brinner för att människor kan utvecklas och därmed ser möjligheter och inte hinder
- har B-körkort

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre